Karfitsas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 5 minutes ago, aOUaS88 said: Περνεις κ αυτο κ πραγματικα κ τερμα να την βαλεις δν 8α την ακουσεις..πρεπει να πας το αυτι σου κ το ακουμπησεις πανω της π λεει ο λογος.. Εντομεταξυ η αντλια εχει software k microprocessor k ρυθμιζει απο μονη της τις μεγιστες στροφες που πρεπει αναλογα με το loop σου..ποσα ψυγεια εχεις ποσα block κ.τ.λ... εχω 1 240 φατ και ενα waterblock για το cpu , στρην ουσια τπτ ιδιετερο ,απλος θελω να ειναι κ ετιμη για GPU block Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, akoinonitos είπε https://www.e-shop.gr/deepcool-rgb-350-led-strips-p-PER.807847 τσαμπα πραμα 😀 Μπορεις να βαλεις πανω απο 2 ταινιες με κανα ανταπτορακι η θα λιωσουν ολα?? 1 λεπτό πριν, Karfitsas είπε εχω 1 240 φατ και ενα waterblock για το cpu , στρην ουσια τπτ ιδιετερο ,απλος θελω να ειναι κ ετιμη για GPU block Φιλε πραγματικα εαν μπορεις να διαθεσεις τα λεφτα για την ultra edition παρτην..αλλιως παρε την πιο απλη..Θα μεινεις ευχαριστημενος..Απλα πιανει λιγο παραπανο χωρο απο τις d5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, aOUaS88 είπε Μπορεις να βαλεις πανω απο 2 ταινιες με κανα ανταπτορακι η θα λιωσουν ολα?? Δεν νομιζω να εχεις θεμα αλλα βγαζει σετακι με περισσοτερες ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karfitsas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 4 minutes ago, aOUaS88 said: Μπορεις να βαλεις πανω απο 2 ταινιες με κανα ανταπτορακι η θα λιωσουν ολα?? Φιλε πραγματικα εαν μπορεις να διαθεσεις τα λεφτα για την ultra edition παρτην..αλλιως παρε την πιο απλη..Θα μεινεις ευχαριστημενος..Απλα πιανει λιγο παραπανο χωρο απο τις d5... δεν εχω θεμα χωρου (760t) οσο για την τιμη ειναι πολυ πιο λιγο απο οσο νομιζα οτι θα κοστισει , ευχαριστω πολυ θα το κιταξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Δεν νομιζω να εχεις θεμα αλλα βγαζει σετακι με περισσοτερες ταινιες Eχω παρει τετοια ανταπτορακια που εχω συνδεσει τα φουρφουρια του κουτιου με τον rgb controller της CM κ ξερω οτι αυτος δεχετε παραπανο ζορια δν εχει θεμα..γι αυτο ρωτησα γι αυτο π εχεις μηπως ξερεις.. Μόλις τώρα, Karfitsas είπε δεν εχω θεμα χωρου (760t) οσο για την τιμη ειναι πολυ πιο λιγο απο οσο νομιζα οτι θα κοστισει , ευχαριστω πολυ θα το κιταξω Τις εχει κ το eshop αλλα λιγο τσιμπημενες..Κοιτα απο εξω καπου κ θα μεινεις ευχαριστιμενος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Tελικα αλλαξα παλι στησιμο γτ ηταν δυσκολο στο γεμισμα με το ρεζερβουαρ οριζοντια, και καπου εδω θα ηθελα να κραξω την ek γιατι το block μου παρολο που εχουν λυθει και βιδωθει τα fittings ελαχιστες φορες αρχισε να χανει απο το σπειρωμα της εξοδου.... 😤 Προσπαθησα με χιλιους δυο τροπους μπας και φτιαξει η κατασταση αλλα τπτ,πρεπει να αδειασα και να ξαναγεμισα την λουπα πανω απο 10 φορες... Πηγε χαμενο και το καινουριο υγρο ... Παρηγγειλα καινουριο block και περιμενω... Mερικες φωτο με τα λαμπιονια αναμμενα 😜 και με καμενη δοκιμαστικη μητρικη για να μην καψω και την crosshair οταν ερθει με το καλο το block 😛 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, mindtrapper είπε Βασικα τα 12/16 fittings εχουν μονο 2 σπειρες για να βιδωσουν και ειναι και πολυ λεπτες με αποτελεσμα να τραυματιζουν εστω και ελαχιστα το acetal σπειρωμα,δοκιμασα τα παλια fittings της phobya 10/13 που ειχα τα οποια εχουν περισσοτερο σπειρωμα και δεν χανει. Οποτε το προβλημα ειναι στο τελος του σπειρωματος του block. Παλιοτερα ειχα custom loop της alphacool που εκανα τοτε το λαθος και το πουλησα... ειχε φαει πολυ βιδωμα -ξεβιδωμα το block και δεν ειχε πει κιχ... Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 ...αρα φταίει το block ή τα fittings τελικά...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, HEL_Fly4ever είπε ...αρα φταίει το block ή τα fittings τελικά...? Δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια. Το μπλοκ δεν θα επρεπε να χαλαει απο τα φιτινγκς της ιδιας της ek.... επισης θα μπορουσαν να εχουν μια δυο σπειρες παραπανω στα φιτινγκς και για μεγαλυτερη ασφαλεια. Δεν ξερω μπορει το block να ειναι mx του 50αρικου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επρεπε να τον παρει ετσι ευκολα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ...Από τι υλικό είναι το block?Θυμάμαι ότι κάπου είχα διαβάσει (ειδικά για το block αν δεν κάνω λάθος) πως δε χρειάζεται παρασφύξιμο στα fittings γιατί είναι πιθανόν να το πει το ποίημα το block τελικά.Αν κι αυτό με το τι ακριβώς θεωρείται "παρασφύξιμο" των fittings είναι υποκειμενικό έστω κι αν και η max δύναμη που μπορεί ν'αντέξει το Χ Ψ υλικό είναι πάντοτε συγκεκριμένη.Υπάρχει περίπτωση το leak νά'ναι απ'το λαστιχένιο O ring?Κανονικά αυτό δε θά'πρεπε νάναι το πρώτο που θα υποχωρήσει προτού προχωρήσει η ζημιά παρακάτω? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από HEL_Fly4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, HEL_Fly4ever είπε ...Από τι υλικό είναι το block?Θυμάμαι ότι κάπου είχα διαβάσει (ειδικά για το block αν δεν κάνω λάθος) πως δε χρειάζεται παρασφύξιμο στα fittings γιατί είναι πιθανόν να το πει το ποίημα το block τελικά.Αν κι αυτό με το τι ακριβώς θεωρείται "παρασφύξιμο" των fittings είναι υποκειμενικό έστω κι αν και η max δύναμη που μπορεί ν'αντέξει το Χ Ψ υλικό είναι πάντοτε συγκεκριμένη.Υπάρχει περίπτωση το leak νά'ναι απ'το λαστιχένιο O ring?Κανονικά αυτό δε θά'πρεπε νάναι το πρώτο που θα υποχωρήσει προτού προχωρήσει η ζημιά παρακάτω? Ειναι απο ακεταλη ,ενα ειδος πλαστικου ,καλα εννοειτε οτι ειδικα στο πλαστικο θελει πολυ ελαφρυ σφιξιμο. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα κανουρια φιτινγκς εχουν "φαει το σπειρωμα" το εχουν ξεφτισει βρηκα και κοματι μεσα στο block σαν κλωστη. Το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να αλλαξω με αλλο φιτινγκ για να δω αν φταιει το oring αλλα δεν εφταιγε αυτο ,αλλωστε ολα τα φιτνγκς ηταν ολοκαινουρια. Για να καταλαβεις γτ σπειρωμα μιλαμε κοβεσαι για πλακα αν το φερεις γυρω με το χερι με λιγη δυναμη. Δεν ειναι οπως το σπειρωμα που βαζει στα extension ,adaptors ,γωνιες σε αυτα ειναι αρκετα καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 κατά πάσα πιθανότητα η το στραβοπιασες η το πάρα έσφιξες πολυ περίεργο μου φενετε να φάει το σπείρωμα του μπλοκ το fitting.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 ...Αυτός ακριβώς ήταν κι ο κυριότερος λόγος που όσο κι αν ήθελα block τέτοιου είδους που ήταν κι ο μοναδικός τρόπος νά'χω RGB και 'κει το σκέφτηκα διαφορετικά το πράγμα και προτίμησα μεταλλικό.Ειδικά αν δείτε πώς φαίνεται το αντίστοιχο διαφανές block της Aqua computer με RGB θα δείτε πόσο δύσκολα έκανα πέτρα την καρδιά και προτίμησα αντ'αυτού το χάλκινο.Αν και τώρα που το σκέφτομαι αν είχα πάρει το nickel τελικά θ'αντικατόπτριζε καλύτερα την υπόλοιπη RGB φωτεινότητα των υπόλοιπων εξαρτημάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, emperorN είπε κατά πάσα πιθανότητα η το στραβοπιασες η το πάρα έσφιξες πολυ περίεργο μου φενετε να φάει το σπείρωμα του μπλοκ το fitting.... Τι να σου πω ρε συ δεν ξερω και εγω... αν το ειχα παρασφιξει πιστευω θα ειχε ραγισει το σπειρωμα, τεσπα αυριο ερχεται το καινουριο ,ας ελπισουμε οτι θα πανε ολα καλα γτ εχω στο συστημα μια παλια CNPS9500 και μου τα εχει κανει τουμπανο απο τη φασαρια... Η φαση ειναι οτι εχω ψιλομετανοιωσει που δεν πηγα σε hard tubing και πηγα σε soft και δεν ψηνομαι να δωσω αλλα λεφτα για κανα χρονο τωρα... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα