aOUaS88 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Το ΧΕ 360 π εχω εχει 4 υποδοχες κ οχι 2..απλα ειναι στην ιδια πλευρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, platonas είπε Το προβλημα οπως παντα θα ειναι στο ψυγειο ,ειδικα αν το εχεις μπροστα και αν ειναι ek οπου δυστηχως εχει μονο 2 υποδοχες. Το προβλημα μου ειναι ακριβως αυτο. Προσπαθω να βρω τροπο να το βαλω με τις υποδοχες στην κατω μερια αλλα ειναι πολυ στριμωγμενα ολα. Θα ανεβασω καποια στιγμη φωτο μπας και εχετε καμια καλη ιδεα. 1 ώρα πριν, aOUaS88 είπε Το ΧΕ 360 π εχω εχει 4 υποδοχες κ οχι 2..απλα ειναι στην ιδια πλευρα.. Και εμενα ετσι ειναι και απλα εχει μια απο την αλλη μερια για να μπαινει αερας για αδιασμα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κατι τετοιο θα με καλυπτε ωστε να αδειαζε επαρκως η λουπα ? Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 3 minutes ago, akoinonitos said: Κατι τετοιο θα με καλυπτε ωστε να αδιαζε επαρκως η λουπα ? Όχι, αλλά είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Θέλει σχετικά μακρύ σωληνάκι στο τέλος, για να έχεις ευελιξία να τη βάλεις σε ένα μπουκάλι, ή λεκανάκι χωρίς να το τραβάς. Έτσι το έχω κι εγώ, είναι σωτήριο, αλλά δεν αδειάζει εντελώς. Απλά αδειάζει σε βαθμό που αρχίζεις να αποσυνδέεις, χωρίς να τρέχουν υγρά και φυσικά εκτός κουτιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Όχι, αλλά είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Θέλει σχετικά μακρύ σωληνάκι στο τέλος, για να έχεις ευελιξία να τη βάλεις σε ένα μπουκάλι, ή λεκανάκι χωρίς να το τραβάς. Έτσι το έχω κι εγώ, είναι σωτήριο, αλλά δεν αδειάζει εντελώς. Απλά αδειάζει σε βαθμό που αρχίζεις να αποσυνδέεις, χωρίς να τρέχουν υγρά και φυσικά εκτός κουτιού. Στη βαλβιδα θα κουμπωνω ενα κομματι σωληνα καθε φορα που θα θέλω να την καθαρισω, για καθαρισμα ομως με καποιο υγρο ειναι οκ ετσι ? Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, akoinonitos said: Στη βαλβιδα θα κουμπωνω ενα κομματι σωληνα καθε φορα που θα θέλω να την καθαρισω, για καθαρισμα ομως με καποιο υγρο ειναι οκ ετσι ? Αν θέλεις να καθαρίσεις το κύκλωμα, θέλει ξήλωμα και καθάρισμα με υγρό ή βουρτσάκι (τα blocks). Εγώ το χρησιμοποιώ, αν πχ θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών και χρειάζομαι άλλο block, ή θέλω να αλλάξω το υγρό, όπου δε χρειάζεται καθάρισμα. Ή σε στήσιμο, αν παρατηρήσω διαρροή, το αδειάζω από εκεί γρήγορα σταματώντας εγκαίρως τη ζημιά Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Zaytsev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Tελικά είπα να αλλάξω λίγο το σχέδιο γιατί με περιόριζε το ρεζερβουάρ στο να βάλω μια πιο μακρυά κάρτα γραφικών. Έφυγαν οι γρίλιες που είχε το psu cover ώστε να κρυφτεί η αντλία από κάτω και να είναι πιο άνετα. Και εδώ θα κοπεί λίγο σε αυτό το σημείο ώστε να βιδώσει η βαλβίδα και να βγαίνει έξω από το κουτί για να γεμίζει και να αδειάζει η λούπα περιστρέφοντας το κουτί ανάλογα τι θέλω να κάνω. Πως το βλέπετε θα είναι κομπλέ η θα πάρουμε φωτιά? 😂 Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από akoinonitos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Στις 16/8/2018 στις 11:21 ΜΜ, akoinonitos είπε Aκομα και το eshop εχει σε καποια πραγματα καλυτερες τιμες απο το ekwb shop. Tωρα πως γινεται αυτο ενας θεος ξερει... Είναι για να μην τους ανταγωνίζεται (αφού είναι πελάτες της EKWB κι αυτοί). Ποια είναι τα 3 φαν που έχεις στο ψυγείο btw; Βλέπω σήμα της TT, αλλά ποιο μοντέλο και πως τα πάνε από θέμα απόδοσης + θορύβου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Είναι για να μην τους ανταγωνίζεται (αφού είναι πελάτες της EKWB κι αυτοί). Ποια είναι τα 3 φαν που έχεις στο ψυγείο btw; Βλέπω σήμα της TT, αλλά ποιο μοντέλο και πως τα πάνε από θέμα απόδοσης + θορύβου; Riing 12 LED RGB Radiator Fan Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα στο ψυγειο ,οποτε δεν μπορω να σου πω για την αποδοση ,τα ειχα για case fans ,αλλα τωρα που κανω αλλαγες ειπα να τα βαλω στο ψυγειο ,δειχνουν πιο ομορφα. Στις 1500 στροφες παντως ακουγονται αρκετουτσικα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, akoinonitos είπε Μια χαρα δειχνει..Να σου πω τι εχεις βαλει μεσα κ φεγγει ετσι,γιαα στειλε κανα λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, aOUaS88 είπε Μια χαρα δειχνει..Να σου πω τι εχεις βαλει μεσα κ φεγγει ετσι,γιαα στειλε κανα λινκ https://www.e-shop.gr/deepcool-rgb-350-led-strips-p-PER.807847 τσαμπα πραμα 😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karfitsas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 ελπιζω να μην ειμαι Off topic,μια γνωμη για την πιο ισυχη τρομπα που γνοριζεται? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Karfitsas είπε ελπιζω να μην ειμαι Off topic,μια γνωμη για την πιο ισυχη τρομπα που γνοριζεται? Ευχαριστω Φιλε μου ολος κοσμος σχεδον παει περνει τις d5 ..Eγω εχω την aquastream xt που τα λογια ειναι περιτα γι αυτη την ανλτια ιδικα αμα παρεις την ultra edition,υπαρχει κ η ultimate edition π ειναι αντλια-pc .....Ριξε μια ματια σε αυτην που σου λεω(αν δν βαριεσαι να διαβασεις κ κρινεις.. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από aOUaS88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karfitsas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 minute ago, aOUaS88 said: Φιλε μου ολος κοσμος σχεδον παει περνει τις d5 ..Eγω εχω την aquastream xt που τα λογια ειναι περιτα γι αυτη την ανλτια ιδικα αμα παρεις την ultra edition..Ριξε μια ματια σε αυτην που σου λεω κ κρινεις.. θα την τσεκαρω ,απλος να διευκρινισω οτι με ενδιαφερει οτι πιο αθοριβο ακομα κ εαν χανει σε αποδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Karfitsas είπε θα την τσεκαρω ,απλος να διευκρινισω οτι με ενδιαφερει οτι πιο αθοριβο ακομα κ εαν χανει σε αποδοση Περνεις κ αυτο κ πραγματικα κ τερμα να την βαλεις δν 8α την ακουσεις..πρεπει να πας το αυτι σου κ το ακουμπησεις πανω της π λεει ο λογος.. Εντομεταξυ η αντλια εχει software k microprocessor k ρυθμιζει απο μονη της τις μεγιστες στροφες που πρεπει αναλογα με το loop σου..ποσα ψυγεια εχεις ποσα block κ.τ.λ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα