Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κ από μένα. Ψάχνομαι να ψυξω CPU και VGA. Μιας κ έχω στο μυαλό να ψωνίσω από ΕΚ παίζει κάτι άλλο εδώ; Επίσης δεν βλέπω water block για την κάρτα μου, μόνο universal. 

Τι θα χρειαστώ γενικά;

i5 8400

Asus b360-f gaming

Saphire RX 580 8gb nitro

NZXT S340

Θέλω WC καθαρά για λόγους ησυχίας. Μέχρι και passive στην κάρτα σκέφτηκα από CPU. Είμαι ψιλοψυχαναγκαστικος με τον θορυβο

μπορεί να σβηστεί. Ανοιξα θέμα.

Επεξ/σία από TechnoV
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξεφραγκιαστηκα παλι...

Screenshot_2018-08-16-12-44-47.png.7d4101df69d5316261747d4a9d0c3750.png

Ρε παιδες για τα pastel aurora  και uv υγρα τι γνωμη εχετε. Παραγγειλα ενα clear αλλα λεω να δωσω λιγο χρωματακι στη λουπα. Θα τα κανουνε ολα στοκο μεσα στη λουπα? 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα ποτέ παστέλ,αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κ να μην θες δύο μέρες μετά στο να τα καθαρίζεις..

Πάρε κάποιο uv καλύτερα της μεηχεμς η της εκ...Εγώ ένα χρόνο που είχα της εκ ένα κονσετρεητ με wfi κ όταν τα άνοιξα να τα καθαρίσω ήταν μια χαρά..έχω κ φωτό το μπλοκ πιο πίσω..

Δεν έχω προσέξει αν τα παστέλ είναι κ uv αλλά αν έχεις κ κανά μπλε φως στο κουτί δείχνει ωραίο το uv..

Επεξ/σία από aOUaS88
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε

Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα ποτέ παστέλ,αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κ να μην θες δύο μέρες μετά στο να τα καθαρίζεις..

Πάρε κάποιο uv καλύτερα της μεηχεμς η της εκ...Εγώ ένα χρόνο που είχα της εκ ένα κονσετρεητ με wfi κ όταν τα άνοιξα να τα καθαρίσω ήταν μια χαρά..έχω κ φωτό το μπλοκ πιο πίσω..

Δεν έχω προσέξει αν τα παστέλ είναι κ uv αλλά αν έχεις κ κανά μπλε φως στο κουτί δείχνει ωραίο το uv..

Για αυτο εδω ελεγα, τα aurora που διαβασα λιγο ειναι μονο για το θεαμα ,τα κανουν ολα σκατα και δεν εχουν και αποδοση συν οτι τα "εφε" μετα απο λιγο καιρο εξαφανιζονται λενε οι περισσοτεροι.

Εχεις καμια αλλη πρόταση σε λευκο ?

Επεξ/σία από akoinonitos

Ναι κ γω δεν είμαι κ πολύ φαν των παστέλ...προτιμώ απόδοση παρά αισθητική...

Βρήκες κ συ χρώμα ρε μπαγασα,λευκό...Άμα θες ντε κ καλά ασπρο,λευκό μπορείς να μείνεις με αυτό το πρεμιξ π έχεις πάρει, που είναι σίγουρα καλό κ να βαλεις απλά άσπρο σωλήνα να έχεις το κεφάλι σου υσηχο..+ ότι στον σωλήνα τον άσπρο μπορείς να του κάνεις κ διάφορα.. διχρωμία κανά αυτοκόλλητο να φαίνεται έτσι περίεργο κ τέτοια..αχαχα

1 ώρα πριν, aOUaS88 είπε

Ναι κ γω δεν είμαι κ πολύ φαν των παστέλ...προτιμώ απόδοση παρά αισθητική...

Βρήκες κ συ χρώμα ρε μπαγασα,λευκό...Άμα θες ντε κ καλά ασπρο,λευκό μπορείς να μείνεις με αυτό το πρεμιξ π έχεις πάρει, που είναι σίγουρα καλό κ να βαλεις απλά άσπρο σωλήνα να έχεις το κεφάλι σου υσηχο..+ ότι στον σωλήνα τον άσπρο μπορείς να του κάνεις κ διάφορα.. διχρωμία κανά αυτοκόλλητο να φαίνεται έτσι περίεργο κ τέτοια..αχαχα

Θα μεινω στο διαφανο μου φαινεται και αμα το βαρεθω βλεπουμε.

https://eworld.com.gr/watercooling/exartimata-ydropsuxis/psyktika-ygra-prostheta/ekwb-ek-cryofuel-blood-red-premix-900-ml-880197.html

εγώ χρησιμοποιώ αυτό εδώ και ένα χρόνο... απόλυτα ευχαριστημένος

ακοινώνητος Μου φαίνεται ότι το κατάστημα που σου έδειξα έχει καλύτερες τιμές

• Like 1

Θυμαμαι ειχε πιο πολλα πραγματα περι Watercooling εκει στο eworld..Δν εχουν τπτ τωρα..3 cpu blocks ,9 rads τπτ απο coolants...Παει για λουκετο?   Eγω μια φορα χρειαστηκε να παρω απο κει κ επρεπε να κανω επιστροφη καποια λιγα πραγματα κ μικρης αξιας κ παιζει να τους πηρε κ κανα μηνα μεχρι να κανουν refund + ο τυπας εκει π σηκωνει το τηλ ηταν για πολλες κλοτσες..  :P 

Απο οτι εχω ακουσει λογο κρισης πλεον δεν στοκαρει οπως εκανε παλια.Πολλα ατομα που χρειαστηκαν κατι ομως πηραν ενα τηλεφωνο και τους το εφερε σε μερικες μερες.

Επισης και εγω τα αρχικα parts τα πηρα απο το σαιτ της ek , οταν μετα απο 1 χρονο εκανα αναβαθμιση pc και αγορασα απο το caseking ειδα οτι ειχε καπως καλυτερες τιμες απο την ek , οποτε ενα 2ο ψυγειο κτλ τα πηρα απο εκει .

1 ώρα πριν, platonas είπε

Απο οτι εχω ακουσει λογο κρισης πλεον δεν στοκαρει οπως εκανε παλια.Πολλα ατομα που χρειαστηκαν κατι ομως πηραν ενα τηλεφωνο και τους το εφερε σε μερικες μερες.

Επισης και εγω τα αρχικα parts τα πηρα απο το σαιτ της ek , οταν μετα απο 1 χρονο εκανα αναβαθμιση pc και αγορασα απο το caseking ειδα οτι ειχε καπως καλυτερες τιμες απο την ek , οποτε ενα 2ο ψυγειο κτλ τα πηρα απο εκει .

Aκομα και το eshop εχει σε καποια πραγματα καλυτερες τιμες απο το ekwb shop. Tωρα πως γινεται αυτο ενας θεος ξερει...

• Like 1

Παντως καποια fittings που πηρα πριν κανα 9μηνο απο το eshop τα πληρωσα +1 ευρω το καθε ενα.

Βεβαία στο συνολικο κοστος βγαινουν πιο φθηνα διοτι παρελαβα απο καταστημα αρα χωρις μεταφορικα και τα ηθελα αμεσα διοτι ειχα αποσυνδεσει μερος της υδροψυξης οποτε δεν ειχα pc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, platonas είπε

Παντως καποια fittings που πηρα πριν κανα 9μηνο απο το eshop τα πληρωσα +1 ευρω το καθε ενα.

Βεβαία στο συνολικο κοστος βγαινουν πιο φθηνα διοτι παρελαβα απο καταστημα αρα χωρις μεταφορικα και τα ηθελα αμεσα διοτι ειχα αποσυνδεσει μερος της υδροψυξης οποτε δεν ειχα pc.

Τα συγκεκριμενα που πηρα ειχαν 1 ευρω λιγοτερο στο eshop ,αλλα δεν υπηρχαν ολα τα πραγματα που ηθελα μαζεμενα σε ενα καταστημα στην ελλαδα. Τωρα εχω θεμα να σκεφτω πως θα φτιαξω τη λουπα ωστε να αδιαζει τελειως οταν θελω. Ταλαιπωρια τα mid tower... Mαλλον θα πρεπει να κοψω καποια κομματια απο το κουτι. 

Επεξ/σία από akoinonitos

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

... Mαλλον θα πρεπει να κοψω καποια κομματια απο το κουτι. 

Αυτα ειναι τα αγαπημενα μου...Αμα θες βοηθεια φωναξε..αχχαχα

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Τα συγκεκριμενα που πηρα ειχαν 1 ευρω λιγοτερο στο eshop ,αλλα δεν υπηρχαν ολα τα πραγματα που ηθελα μαζεμενα σε ενα καταστημα στην ελλαδα. Τωρα εχω θεμα να σκεφτω πως θα φτιαξω τη λουπα ωστε να αδιαζει τελειως οταν θελω. Ταλαιπωρια τα mid tower... Mαλλον θα πρεπει να κοψω καποια κομματια απο το κουτι. 

Το προβλημα οπως παντα θα ειναι στο ψυγειο ,ειδικα αν το εχεις μπροστα και αν ειναι ek οπου δυστηχως εχει μονο 2 υποδοχες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...