aOUaS88 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Οχι ρε αδελφε τι σκουρια..αν ηταν σκουρια θα ειχα σοβαρο προβλημα ...Κ μενα μ κανε εντυπωση π ηταν τοσο καθαρο μεσα,το περιμενα να τουλαχιστον το μισο να ηταν βουλωμενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά απορία (μιά από τις πολλές σαν noob στο custom LC ακόμα...): Plasticizer μπορεί να δημιουργηθεί και σε soft & flexible tubing?Νόμιζα πως μόνο σε σκληρές acrylic (plexiglass) ή PETG σωλήνες δημιουργούνταν...! Thnks! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από HEL_Fly4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 To Hardware Labs Black Ice Nemesis GTR 240 μόλις έλαβε την καινούργια του απόχρωση: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, HEL_Fly4ever είπε Παιδιά απορία (μιά από τις πολλές σαν noob στο custom LC ακόμα...): Plasticizer μπορεί να δημιουργηθεί και σε soft & flexible tubing?Νόμιζα πως μόνο σε σκληρές acrylic (plexiglass) ή PETG σωλήνες δημιουργούνταν...! Thnks! Ανάποδα. Τα plasticizer είναι χημικά που βάζουν για να γίνουν πιο εύκαμπτα τα tubes. Αυτά με τον καιρό φεύγουν από τους σωλήνες και πάνε στο υγρό και στην συνέχεια σε διάφορα μέρη του loop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mindtrapper είπε Ανάποδα. Τα plasticizer είναι χημικά που βάζουν για να γίνουν πιο εύκαμπτα τα tubes. Αυτά με τον καιρό φεύγουν από τους σωλήνες και πάνε στο υγρό και στην συνέχεια σε διάφορα μέρη του loop. ...Αρα ό,τι tubes και να βάλει κανείς κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα το αντιμετωπίσει το θέμα ανάλογα την ποιότητα των tubes . Στην περίπτωσή μου με εύκαμπτους σωλήνες της XSPC http://www.xs-pc.com/discontinued-eol/highflex-hose-1610mm-2m-reduv-orange τι να περιμένω δηλαδή? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από HEL_Fly4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Κοιτάς να λένε plasticizer free και παίρνεις σβάρνα πολλά forums για να βρεις άτομα που χρησιμοποιούν τους ίδιους σωλήνες για χρόνια και έχουν φώτο της κατάστασης τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Κατάλαβα...αυτά τα δικά μου λένε απλά "stain resistant" και δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αυτό...προφανώς δεν έχει.Αντε να δούμε πόσο καιρό θ'αντέξουν!Και μετά με τι καθαρίζουμε το loop για να φύγει το plasticizer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 To καθαριζεις αναλογα με τι υλικο ειναι..αν ειναι νικελ,αν ειναι χαλκος,αν ειναι πλεξι η ασεταλ...Στις περιγραφες στους σωληνες το Plastisicer το εχουν με τον ορο DEHP Free...Σιγουρα αυτα ειναι τα ultraclear της ekwb κ τα LRT tης promochill νομιζω που ξερω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, aOUaS88 είπε To καθαριζεις αναλογα με τι υλικο ειναι..αν ειναι νικελ,αν ειναι χαλκος,αν ειναι πλεξι η ασεταλ...Στις περιγραφες στους σωληνες το Plastisicer το εχουν με τον ορο DEHP Free...Σιγουρα αυτα ειναι τα ultraclear της ekwb κ τα LRT tης promochill νομιζω που ξερω.. Χάλκινα είναι 100% και το ψυγείο μου και το waterblock.Οι σωλήνες είναι αυτοί στο link που ανέβασα εδώ νωρίτερα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Mπορεις να δεις κ εδω πως καθαριζει το καθε τι.. https://ekwb.zendesk.com/hc/en-us/articles/205235541-How-to-clean-water-blocks- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 ...Τελικά παραγγέλνω καινούργια tubing https://www.ekwb.com/shop/tube-primochill-primoflextm-advanced-lrttm-15-9-9-5mm-pearl-uv-orange-retail-3m που είναι DEHP free.Αφού ακόμα δεν έχει στηθεί το loop θά'τανε το λιγότερο χαζομάρα να βάλω αυτούς που πήρα και σε Χ χρονικό διάστημα αλλά όχι πολύ όπως κατάλαβα να μπω στη διαδικασία του καθαρισμού με ό,τι αυτό συνεπάγεται. BTW ξέρει κανείς αν φέρνει το συγκεκριμένο στη Ελλάδα το eworld ή το e-shop αν το ζητήσει κανείς?Στο site τους πάντως δεν τό'χουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Kαλα εκανες κ αλλαξες σωληνες..τωρα στην πορια θα δειξει τι ψαρια πιανουν ..Εγω που εχω ζητησει απο eshop 2-3 πραγματακια που δν τα ειχαν καν στον καταλογο τους μου τα εχουν φερει κ μαλιστα τα βαλανε κ στον καταλαγο κιολας,στειλε εμαιλ κ θα σου πουνε.....Φιλε καλυτερα να κανεις υπομονη κ να το αργησεις κ λιγο ψαχνοντας το το θεμα γτ δν ειναι κ απλο οσο μια αεροψηξη..Φευγουν τα πρασινακια αερα για υδροψηξη κ ειναι κριμα να προκαλεσεις καποια ζημια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 https://geizhals.eu/hailea-durchlaufkuehler-hc-500a-a1102064.html Από θόρυβο πως λέτε να κάνει αυτό ; το έχει δοκιμάσει κανείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Φιλε μου δν νομιζω να το εχει δοκιμασει κανεις αυτο..Ειναι πολυ ψαγμενο για εμας τους θνητους απλους insomniakides....Ισως αμα στειλεις κανα εμαιλ σε linus ποιο πιθανο να βρεις απαντηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, aOUaS88 είπε Φιλε μου δν νομιζω να το εχει δοκιμασει κανεις αυτο..Ειναι πολυ ψαγμενο για εμας τους θνητους απλους insomniakides....Ισως αμα στειλεις κανα εμαιλ σε linus ποιο πιθανο να βρεις απαντηση.. ήξερα 4-5 από εδώ που έχουν ασχοληθεί με sub-zero καταστάσεις, απλά πρέπει να τους ξαναβρώ, πάει καιρός από τότε 😣 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από Pokemon640 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα