aOUaS88 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Mayhems X1 οχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Οτιδήποτε ποιοτικό τεσπα έτοιμο για χρήση σε ένα custom loop, ή στην ανάγκη αν δεν γίνεται αλλιώς αποσταγμένο νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Το μέγεθος του ρεζερβουάρ επηρεάζει την θερμοκρασία . Απλά θα πρέπει να το ρεζερβουάρ να χωράει την μεσόγειος θάλασσα και να μην είναι θερμικά μονωμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 casual gaming nights... Κανα gameακι κανεις τετοιες ωρες??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Kαλημέρες! Η καλη μέρα απο το πρωι φαινετε! 1080ti HOF...! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραια καρτουλα H hof...Ποσο clockarei φιλε κ τι τεμπς παιζουν?? Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από aOUaS88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) εσω ετοιμος για saturday night gaming special !!!!!!!!! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από ultraex2003 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής: Εχω φάει τον κόσμο να βρω αντάπτορα από USB αρσενικό σε 5πινο αρσενικό header δηλαδή αυτό ακριβώς που φαίνεται στη φωτό που ανεβάζω εδώ.Δεν υπάρχει πουθενά αλλά μόνον Αμερική (και δε στέλνουν Ελλάδα) και πού αλλού δεν ξέρω αλλά πουθενά Ελλάδα,πουθενά Ευρώπη.Το χρειάζομαι οπωσδήποτε για να συνδέσω το waterblock μου στη motherboard και όλα τα headers της είναι κατηλειμένα από συνδέσεις USB που οπωσδήποτε χρειάζομαι να τις κρατήσω όπως είναι.Ετσι λοιπόν η μόνη λύση είναι να συνδέσω το θηλυκό 5πινο header του waterblock σε USB αντάπτορα και να πάει να καρφώσει σε ένα κοινό USB port που έχω άπειρα.Μέχρι που σκέφτηκα να φτιάξω μόνος μου ένα αλλά ενώ μπορώ να βρώ εύκολα USB αρσενικό με το καλώδιό του δεν μπορώ πουθενά να βρω το 5πινο header.'Η διαφορετικά δεν μπορώ να φανταστώ τι πατέντα μπορεί να γίνει εδώ για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την οποιαδήποτε ιδέα/γνώμη/συμβουλή. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από HEL_Fly4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, HEL_Fly4ever είπε Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής: Εχω φάει τον κόσμο να βρω αντάπτορα από USB αρσενικό σε 5πινο αρσενικό header δηλαδή αυτό ακριβώς που φαίνεται στη φωτό που ανεβάζω εδώ.Δεν υπάρχει πουθενά αλλά μόνον Αμερική (και δε στέλνουν Ελλάδα) και πού αλλού δεν ξέρω αλλά πουθενά Ελλάδα,πουθενά Ευρώπη.Το χρειάζομαι οπωσδήποτε για να συνδέσω το waterblock μου στη motherboard και όλα τα headers της είναι κατηλειμένα από συνδέσεις USB που οπωσδήποτε χρειάζομαι να τις κρατήσω όπως είναι.Ετσι λοιπόν η μόνη λύση είναι να συνδέσω το θηλυκό 5πινο header του waterblock σε USB αντάπτορα και να πάει να καρφώσει σε ένα κοινό USB port που έχω άπειρα.Μέχρι που σκέφτηκα να φτιάξω μόνος μου ένα αλλά ενώ μπορώ να βρώ εύκολα USB αρσενικό με το καλώδιό του δεν μπορώ πουθενά να βρω το 5πινο header.'Η διαφορετικά δεν μπορώ να φανταστώ τι πατέντα μπορεί να γίνει εδώ για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την οποιαδήποτε ιδέα/γνώμη/συμβουλή. Εχω ενα αλλα καταληγει σε micro usb. Αν μπορεις να το κοψεις και να συνδεσεις ενα κανονικο usb μπορω να στο στειλω σταμπα εννοειται... Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αρσενικο η θυλικο αν ενδιαφερεσαι θα ψαξω να το βρω Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HEL_Fly4ever Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου,αλλά θα προτιμούσα αν είναι να κόψω-ράψω νά'ναι απ'την πλευρά του molex κι όχι του usb. Ψάξε ψάξε νομίζω πως κάπου κατέληξα εκτός κι αν παρουσιαστεί κανείς φίλος που νά'χει κάτι σαν κι αυτό στη φωτό που εύκολα θα μπορούσα να το μετατρέψω ή να πάρω 5 μονόπινες αρσενικές σ'αρσενικές προεκτάσεις και να συνδέσω τα 2 θηλυκά molex μεταξύ τους. Και πάλι σ'ευχαριστώ για την προσφορά πάντως! ...Φίλος το ξανασκέφτηκα...θα μπορούσες να στείλεις καμμιά φωτό του εδώ?Σκέφτηκα το ενδεχόμενο να παίζει κανένας αντάπτορας από micro usb σε κανονικό αρσενικό usb!!! Πολύ πιθανό αυτό νά'λυνε το πρόβλημα!!! Στείλε φωτό εδώ η στο profil μου να το δω και το κανονίζουμε αν είναι! Και πάλι σ'ευχαριστώ πολύ, Νίκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Σε χεiροτερη μοιρα το περιμενα μετα απο ενα χρονο χρηρης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xeiristeis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Στις 30/7/2018 στις 3:38 ΜΜ, aOUaS88 είπε Σε χεiροτερη μοιρα το περιμενα μετα απο ενα χρονο χρηρης... Τι υγρο χρησιμοποιεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, xeiristeis είπε Τι υγρο χρησιμοποιεις??? Αυτο ειχα βαλει κ το ειχα κανει μιξ με WFI απο φαρμακειο..Ειχα βαλει μουφα σωληνες κιολας η περισσοτερη βρωμα παιζει να ειναι απο αυτους...Τωρα εχω βαλει ενα της Mayhems x1 https://www.ekwb.com/shop/ek-cryofuel-lime-yellow-concentrate-100ml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xeiristeis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, aOUaS88 είπε Αυτο ειχα βαλει κ το ειχα κανει μιξ με WFI απο φαρμακειο..Ειχα βαλει μουφα σωληνες κιολας η περισσοτερη βρωμα παιζει να ειναι απο αυτους...Τωρα εχω βαλει ενα της Mayhems x1 https://www.ekwb.com/shop/ek-cryofuel-lime-yellow-concentrate-100ml και γω μουφα εχω αλλα αυτο ειναι σκουρια , χρησιμοποιω απιονισμενο νερο και ενα χρωμα που πηρα απο το E Shop εχω ανοιξει το πλοκ 2 3 φορες γιατι ειχε πιασει βρωμια στα πτερύγια , δεν συναντησα τιποτα τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Plasticizer είναι. Πχ: https://www.overclock.net/forum/61-water-cooling/1170357-plasticizer-leaching-stay-away-tygon-3603-tubing.html?nocache=1533154139010 Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από mindtrapper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα