Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Θεωρητικά το ΕΚ υγρό που έχεις θα σου παρέχει μια κάποια προστασία απο την διάβρωση. Εγώ προσωπικά μήνα θα το θεωρούσα πολύ. Αν το loop σου είναι όλο με χάλκινα parts, θα ηταν καλυτερα να βάλεις σκέτο απεσταγμένο νερό για λίγο, μέχρι να πάρεις κι άλλο concentrate. Αν δεν σου έχει περισσέψει. 

Περιπου 1 μηνα το εχω στημενο. Καλως θα κατσω μια μερα μεσα στην εβδομαδα να κανω ενα flush αφου παρω τα υλικα. Μου εχει περισσεψει concetrate και χρωμα,  οποτε δεν θα παρω αλλο, μονο απεσταγμενο νερακι.

edit:

Για να το καθαρισω σκεφτομαι να το παω ως εξης.

1 λιτρο απιονισμενο καθαρισμα

1 λιτρο απεσταγμενο καθαρισμα

και μετα γεμισμα-στησιμο με απεσταγμενο.

Να το ξεστησω δεν παιζει, δεν εχω χρονο.

Επεξ/σία από jimakos234
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Κατσε με μπερδεψες. :P Εχω ειδη απιονισμενο. Αποσταγμενο εννοεις λογικα.

Ναι βρε ατιμε, με μπερδεψες χαχαχα

• Like 1

Στις 30/6/2018 στις 4:45 ΜΜ, PunishedSnake είπε

Εφτιαξά κι εγώ κάτι "custom" με parts απο ebay / aliexpress. Max temps σε στοκ 2600Χ, με κάτι Vcore spikes στα 1,46+ έχω 76-77. Δέν ξέρω αν είμαι καλά.

IMG_20180630_163405.jpg.19855d0d315f09bd86548dae9d03d2c5.jpg

Οπα κατσε σε τι χρονισμους παιζεις? Στον 2600K ειμαι 1,30v στα 4.3ghz.

5 λεπτά πριν, padelelis είπε

Οπα κατσε σε τι χρονισμους παιζεις? Στον 2600K ειμαι 1,30v στα 4.3ghz.

Τα μπερδεψα νομιζα ειχες intel 2600k :)

Στις 1/7/2018 στις 7:48 ΜΜ, jimakos234 είπε

Περιπου 1 μηνα το εχω στημενο. Καλως θα κατσω μια μερα μεσα στην εβδομαδα να κανω ενα flush αφου παρω τα υλικα. Μου εχει περισσεψει concetrate και χρωμα,  οποτε δεν θα παρω αλλο, μονο απεσταγμενο νερακι.

edit:

Για να το καθαρισω σκεφτομαι να το παω ως εξης.

1 λιτρο απιονισμενο καθαρισμα

1 λιτρο απεσταγμενο καθαρισμα

και μετα γεμισμα-στησιμο με απεσταγμενο.

Να το ξεστησω δεν παιζει, δεν εχω χρονο.

κανεις καμια αποψη περι της μεθοδου που περιγραφω? εχω τα υλικα και ειμαι ετοιμος...

Άδειασε το, γέμισε με απεσταγμένο, άστο να τρέξει για κάνα δίωρο, άδειασε πάλι και γέμισε με απεσταγμένο και ότι πρόσθετο/χρώμα θες και τέλος. Εντάξει είπαμε, δεν είχες και κανένα Vue μέσα για να θέλει κάψιμο όλο το loop. :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι λιγο μεγαλη η λουπα, οποτε να αδειασει τελειως ευκολα δεν ειναι τοσο εφικτο. θα αδειασω σε δωσεις λογικα.

Edit.

Οντας γκαντεμοσαυρος 24/7, οταν το γεμιζα μου ξεφυγε λιγο παραπανω και επεσε σε καρτα και τροφοδοτικο, οποτε και σταματησα. Δεν ξεστηνω τιποτα, τα αφηνω ολα εκτος ρευματος να στγνωσουν και συνεχιζω αυριο-μεθαυριο. Λογικα μεθαυριο για σιγουρια...

edit 2.

Πηρα ενα αλλο τροφοδοτικο και συνεχισα το γεμισμα ακαθεκτος. 1 λιτρο απιονισμενο για να φυγει το χρωμα, 1 λιτρο απεσταγμενο για να φυγει οσο ειναι το απιονισμενο, και εβαλα ενα λιτρο μετα ακομα απεσταγμενο. Κυκλους εκανα, δεν το ξεστησα, απλα εβαζα εβγαζα με την αντλια και την βρυσουλα. Πιστευω ειναι σχετικα καθαρο. Εβαλα και ΕΚ concetrate clear και αυριο χρωματακι mayhems uv blue bio.

edit 3.

Στεγνωσαν ολα τοση ζεστη, ειμαι Up and running.

Καλα ειμαι πιστευω?

Επεξ/σία από jimakos234

Καλησπέρα και από μένα στην ομάδα! Μιας που εδω και χρόνια ασχολουμε με το watercooling δημοσιεύω κυριως στο Facebook και στο ινσταγραμ, με χαρά όμως βρήκα μια όμορφη ενεργή συζήτηση και εδω!! μοιράζομαι μαζί σας τα τελευταία build Μου, Ξεκινώντας απο το προσωπικό main build μου. 

Specs:

7700k , Asus Maximus ix formula , gtx1080, 32gb crucial ballistic 3466mhz , Samsung 960evo , Zadak 511rgb.

W/c parts : phobya gcharger 240 front rad, alphacool nexxxos 360 xt45 top rad, phobya uc1 plexxi Edition cpu waterblock , ek-D.C. 1080 gpu waterblock , phobya dc400 , alphacool acrylic tubes 13/11 , alphacool hard tubing fittings 13mm.

IMG_0782.JPG.8dae8bb36bacaa0aee715bf48a273cd9.JPG

2 λεπτά πριν, ksaderfoss είπε

Καλησπέρα και από μένα στην ομάδα! Μιας που εδω και χρόνια ασχολουμε με το watercooling δημοσιεύω κυριως στο Facebook και στο ινσταγραμ, με χαρά όμως βρήκα μια όμορφη ενεργή συζήτηση και εδω!! μοιράζομαι μαζί σας τα τελευταία build Μου, Ξεκινώντας απο το προσωπικό main build μου. 

Specs:

7700k , Asus Maximus ix formula , gtx1080, 32gb crucial ballistic 3466mhz , Samsung 960evo , Zadak 511rgb.

W/c parts : phobya gcharger 240 front rad, alphacool nexxxos 360 xt45 top rad, phobya uc1 plexxi Edition cpu waterblock , ek-D.C. 1080 gpu waterblock , phobya dc400 , alphacool acrylic tubes 13/11 , alphacool hard tubing fittings 13mm.

IMG_0782.JPG.8dae8bb36bacaa0aee715bf48a273cd9.JPG

IMG_0481.JPG.0d623e44cb9e9b86f9de9f378610bdb8.JPG

Προηγούμενα προσωπικά μου builds: 

IMG_4898.JPG.45054d8142233b3c3bbdc9bfbe88d357.JPG

IMG_9196.JPG.c5f3e78918b762e5e177eda7197c5298.JPG

Τελευταίο Build σε φίλο IMG_0202.JPG.66e1a8211ffb59225f24ca1d247abdb9.JPG

τα υπόλοιπα μου εδω https://www.instagram.com/overchilled_pcbuilds/ 😎💦

• Like 4

Καλησπερα παιδες. Υπαρχει καποιος απο θεσσαλονικη η εκει κοντα να βοηθησει εναν φιλο μου σε ενα συστημα του που εχει καστομ λουπα? Ο φιλος εχει που και που μικροδιαροες αλλα δεν γνωριζει τιποτα απο αυτα καθως του το εστειλαν ετοιμο στημενο. Μια απλη συντηρηση καθαρισμο το μπλοκ αλλαγη σωληνων χρειαζεται και δεν μπορω να ανεβω θεσσαλονικη. Εννοειται με πληρωμη σε λογικα πλαισια.

• Like 1

• Moderators
3 ώρες πριν, kaklikos είπε

Καλησπερα παιδες. Υπαρχει καποιος απο θεσσαλονικη η εκει κοντα να βοηθησει εναν φιλο μου σε ενα συστημα του που εχει καστομ λουπα? Ο φιλος εχει που και που μικροδιαροες αλλα δεν γνωριζει τιποτα απο αυτα καθως του το εστειλαν ετοιμο στημενο. Μια απλη συντηρηση καθαρισμο το μπλοκ αλλαγη σωληνων χρειαζεται και δεν μπορω να ανεβω θεσσαλονικη. Εννοειται με πληρωμη σε λογικα πλαισια.

Σου έστειλα το κινητό μου αν είναι μόνο ψιλό δουλειές κερνάει ένα καφέ και τα κάνουμε

• Like 2

Καλησπερα στην παρεα..Ειπα μετα απο ενα χρονο να αλλαξω το παραφλου της ψυκτρας κ παρατηρησα οτι εχει πολλα ασπρακια μεσα,γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι,πως γινανε κ πως τα αποφευγουμε?? :P

36872546_10156530843048205_286085250440757248_n.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώσε περισσότερα info. Growth δεν νομίζω να είναι, το παραφλού δεν είναι πολύ φιλικό στην άλγη. :) Μπορεί να είναι κομμάτια που έχουν φαγωθεί από την επινικέλωση των parts (αν ήταν κάτι nickel plated και είχες silver coil είναι σίγουρα από αυτό). Ή μπορεί αν είχες λάθος σωλήνες να είναι plasticizer.

7a296949_4.jpeg

2ca88b8c_plasticizer.jpeg

Επεξ/σία από mindtrapper

1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Δώσε περισσότερα info. Growth δεν νομίζω να είναι, το παραφλού δεν είναι πολύ φιλικό στην άλγη. :) Μπορεί να είναι κομμάτια που έχουν φαγωθεί από την επινικέλωση των parts (αν ήταν κάτι nickel plated και είχες silver coil είναι σίγουρα από αυτό). Ή μπορεί αν είχες λάθος σωλήνες να είναι plasticizer.

Καλησπερα φιλε..νικελ ειναι το μπλοκ του cpu..Το υγρο π εχω ηταν της ΕΚ ενα Concentrate κ το εκανα μιξ με water for injections...τα tubes π εχω ειναι αυτα..https://www.caseking.de/en/mayhems-ultra-clear-schlauch-13-10-mm-1m-wazu-660.html

μπορει να ειναι κ απο τα tubes..θα τα δω οταν τα βγαλω..silver coil δν εχω..

6 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Σου έστειλα το κινητό μου αν είναι μόνο ψιλό δουλειές κερνάει ένα καφέ και τα κάνουμε

Σ ευχαριστω. Του εστειλα το νουμερο σου και τον ειπα να σε παρει τηλεφωνο. Σ ευχαριστω και παλι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...