padelelis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, kaklikos είπε Ναι λιγο δυσκολα να βρεις τετοιο μπλοκ για 1366 και πολυ φοβαμαι οτι δεν θα σε παρει σε χωρο ενα κοινο μπλοκ. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα μπλοκ για 1366 με το πιο χαμηλο προφιλ να δεις αν σου αφηνει χωρο για ρακορ γωνια. Αλλιως αν μπορει να γινει τιποτα με πατεντα. Μπορει στο τελος να γινει κατι με αερα και αλλες ψυχτρες+ ηχομονωτικα υλικα. Τι λετε να τους χρεωσω για ολο το project ασχετα με το κοστος τον υλικων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, akoinonitos είπε Παιδες να ρωτησω ,γτ προτιματε wfi και οχι καποιο ετοιμο υγρο απο alphcool ,ek η phobya πχ ? Γιατί είναι φθηνό, καθαρό, δεν κάνει ζημιά και ειναι εύκολα προσβάσιμο καθώς σχεδόν κάθε φαρμακείο έχει! Ανανεώθηκε το άλμπουμ. Στερεωθηκαν τα ψυγεία, μπήκαν οι πρώτοι σωλήνες και η επιχείρηση συνεχίζει αύριο πρωί! Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από GeorgeSmirlis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μπήκε το wfi, έχανε - εγλειφε από και τα δύο σωληνάκια του 360αρι ψυγείου. Διορθωθηκαν, σφιγκτηκαν και συνεχιζω. Το άλμπουμ ανανεώνεται συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Να ρωτησω, αξιζει να αλλαξω υγρο (σε σχεση με αυτα ποβλεπω δηλαδη). Εγω απλο νερακι απιονισμενο βαζω και χρωμα απο mayhems UV - Eco friendly. @GeorgeSmirlis τις ροδες απο που τις πηρες (εχω κατι κουτια που θα μου ηταν εξαιρετικα χρησιμες) Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από jimakos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, jimakos234 said: Nα ρωτησω, αξιζει να αλλαξω υγρο (σε σχεση με αυτα ποβλεπω δηλαδη). Μπορείς να δεις και -5°C διαφορά. Επίσης, αν δεν πάρεις χρωματιστό, έχει σημαντικά λιγότερα κατάλοιπα στο κύκλωμα. Είναι παλιό, αλλά βλέπεις τις διαφορές: https://www.bit-tech.net/reviews/tech/cooling/what-s-the-best-uv-watercooling-coolant/2/ Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από Zaytsev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimakos234 είπε Να ρωτησω, αξιζει να αλλαξω υγρο (σε σχεση με αυτα ποβλεπω δηλαδη). Εγω απλο νερακι απιονισμενο βαζω και χρωμα απο mayhems UV - Eco friendly. @GeorgeSmirlis τις ροδες απο που τις πηρες (εχω κατι κουτια που θα μου ηταν εξαιρετικα χρησιμες) Τα ροδακια τα πήρα από lidl ήταν πακέτο των 8, τιμή δεν θυμάμαι! Σε κατάστημα σιδερικων κτλ τα βρίσκεις κοντά στο 1-1,5€ το ένα. Μένει gpu και πάμε για το πρώτο startup! https://drive.google.com/folderview?id=115_SpPgJdw_ozWCZkVv9pSDp7KZkOt9j Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από GeorgeSmirlis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Μπορείς να δεις και -5°C διαφορά. Επίσης, αν δεν πάρεις χρωματιστό, έχει σημαντικά λιγότερα κατάλοιπα στο κύκλωμα. Είναι παλιό, αλλά βλέπεις τις διαφορές: https://www.bit-tech.net/reviews/tech/cooling/what-s-the-best-uv-watercooling-coolant/2/ ενταξει, δεν πιστευω οτι αξιζει τοσο (για εμενα προσωπικα μιλαω). Καλα ειμαι στους 57 2 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Τα ροδακια τα πήρα από lidl ήταν πακέτο των 8, τιμή δεν θυμάμαι! Σε κατάστημα σιδερικων κτλ τα βρίσκεις κοντά στο 1-1,5€ το ένα. Μένει gpu και πάμε για το πρώτο startup! https://drive.google.com/folderview?id=115_SpPgJdw_ozWCZkVv9pSDp7KZkOt9j Ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, GeorgeSmirlis είπε Τα ροδακια τα πήρα από lidl ήταν πακέτο των 8, τιμή δεν θυμάμαι! Σε κατάστημα σιδερικων κτλ τα βρίσκεις κοντά στο 1-1,5€ το ένα. Μένει gpu και πάμε για το πρώτο startup! https://drive.google.com/folderview?id=115_SpPgJdw_ozWCZkVv9pSDp7KZkOt9j Θα την βαλεις και αυτην στην λούπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Τα νεύρα μου, μηδέν βελτίωση από την γομαροψυκτρα που είχα πριν. Ανεβάζει αμέσως σε στρες τεστ 95 βαθμούς και το σταματάω. Το μπλοκ πατάει καλά και η αντλία στις φουλ στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Θες άλλο μπλοκ. Αυτό δεν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Θες άλλο μπλοκ. Αυτό δεν... Και γω αυτό πιστεύω. Την ξηλωνω και την ξαναστηνω με καινούριο μπλοκ όταν αυτό αγορασθει😥😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Έχω το ίδιο, ξερω ποσο μάπα είναι. Είναι για να λες ότι έχεις υδροψυξη. Πόση τάση του δίνεις αλήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 21 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Έχω το ίδιο, ξερω ποσο μάπα είναι. Είναι για να λες ότι έχεις υδροψυξη. Πόση τάση του δίνεις αλήθεια; Δεν θυμαμαι, νομίζω 1,325. Την ξηλωνω αυτήν την στιγμή. Δεν γίνεται αυτή η δουλειά θα βάλω στο πρόγραμμα να πάρω και ένα κουτί καινούριο μεγάλο να τα χωσω όλα μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Κρατά την ρε συ, απλώς κατέβασε το oc ώσπου να πάρεις άλλο μπλοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Εφτιαξά κι εγώ κάτι "custom" με parts απο ebay / aliexpress. Max temps σε στοκ 2600Χ, με κάτι Vcore spikes στα 1,46+ έχω 76-77. Δέν ξέρω αν είμαι καλά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα