Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 λεπτά πριν, emperorN είπε

και ΚΟΥΤΙ!!!!  εντάξει πολύ ωραία η καστομ φάση άλλα ενα brand new case  φέρνει τον αέρα της αναβάθμισης!!!

Έχω δοκιμάσει πολλά. Ακόμα και το 500R μου φάνηκε ψευτικο μπροστά στην χοντρή λαμαρίνα αυτουνού. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υσχιει 100% πολύ '' ψεύτικα " τα νέα κουτιά αν και αυτό που με αντιποσιασε ευχάριστα είναι φρακταλ το definite s ειδικά για Custom 420 + 320  + 120  ψυγεία.. Δεν ήταν κάτι τρομερό σε ποιότητα απλά έκανε κάτι απλό το έχει αδειάσει εντελώς από όλα τα μπιμπλικια και έχεις χώρο για όλα.... Για customia νομίζω είναι τέλειο... Και άσε το τανκς  να στηρίζει καμία βιβλιοθήκη... Χαχα 

3 ώρες πριν, kaklikos είπε

@emperorN Θελω και εγω φωτο απο το buid!

Αν ήξερα τι θα γίνει με τις gpu θα ξεκινουσα χθες...  Δυστυχώς θα πάει από Αύγουστο Σεπτέμβρη..

Επεξ/σία από emperorN
  • Like 2

Αύριο ξεκινάω στήσιμο υδρόψυξη στον xeon μου με 360αρι και 240αρι, wfi και πολλά μοντς. Έχει δουλειά το θέμα άι να δούμε. Ευχηθειτε μου καλή τυχη.

7 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Αύριο ξεκινάω στήσιμο υδρόψυξη στον xeon μου με 360αρι και 240αρι, wfi και πολλά μοντς. Έχει δουλειά το θέμα άι να δούμε. Ευχηθειτε μου καλή τυχη.

Αναμένουμε φωτό, φιλαράκι! Βάλε και στην κάρτα γραφικών, εγώ έχω 43 μαξ βαθμούς στην γραφικών από 65 με το 1/3 του θορύβου, είναι τρελή διαφορά...

• Like 1

23 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Υπολόγιζε 1 μπλοκ ανα CPU, και ένα χοντρό 120άρι ψυγείο ανα CPU. (Οι Xeon λογικά είναι μόλις 80Watt). Ανα 4 μπλοκ περίπου θες και αντλία.

Άλλη μια χαζή ερώτηση. Για το Alphacool μπλοκ που έχω
6299_07_alphacool_nexxxos_cool_answer_24

για να το βάλω σε ΑΜ4, τι θα χρειαστώ; Έχω μόνο για Intel, και AM3 πλατφόρμα.

Είναι αυτό; https://www.alphacool.com/shop/cpu-kuehler/ersatzteile/21552/alphacool-nexxxos-xp3-halterung-fuer-amd-ryzen-s.-am4

Ελλάδα υπάρχει;

IMG_20180625_192944-min.jpg.702e7258457bdb8c821a1bc082e52ad2.jpg

Αυτο ειναι το server τελικα.

στην φοτο φαινονται 4 cpus.Απο κατω ειναι το ιδιο. συνολο 8  cpu .Εγω τωρα σκεφτομαι οτι απο τα σωληνακια που πρεπει να ειναι και σχετικα λεπτα πρεπει να φευγουν απο εκει που βρισκεται το I\O η απο την αλλη που ειναι οι ανεμιστηρες.

Ο χωρος απο το cpu μεχρι το καπακι ειναι μικρος οπως φαινετε στην εικονα μεχρι το υψος της ram!Το ιδιο και για τα απο κατω cpu. Ειναι 2+2απο κατω mobo το server.

http://www.bargainhardware.co.uk/Refurbished-Servers/Dell-2U/poweredge-C6100/

Εχετε να μου προτεινεται κατι οπως εταιρεια να παραγγειλω τα πραγματα και τι block ειναι καταλληλο για τοσο περιορισμενο χωρο?

Με επιασε ανχος τωρα :) Βοηθεια!!!!

Θες σίγουρα 90αρες γωνιές να βαλεις πάνω στα μπλοκ. Θες δυο αντλίες, και συνολικά 4 360αρια, θα έβαζα.

Για μπλοκ, ότι κουμπώνει.

3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Θες σίγουρα 90αρες γωνιές να βαλεις πάνω στα μπλοκ. Θες δυο αντλίες, και συνολικά 4 360αρια, θα έβαζα.

Για μπλοκ, ότι κουμπώνει.

δλδ 4 x 240αρια θα ηταν ακραιο?Επισεις απο τι μηκος σωληνα και μετα μεχρι το radiator η το δοχειο αρχιζει να  πεφτει η αποδοση ψυξης αντλιας κτλ αν αναλογιστει κανεις οτι θα ειναι και λεπτοι οι σωληνες?

Καποιο καταστημα η eshop ξερουμε που να εχει ποικηλια εξοπλισμου ελλαδα?Η καποιο που να στελνει στην ελλαδα στην χειροτερη περιπτωση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κανω λαθος εχει η ΕΚWB επαγγελματικα μπλοκ νερου για σερβερ. Ειναι αρκετα low profile με τα barbed fittings σε οριζοντια θεση ωστε να κουμπωσεις απευθειας σωληνα και να τον δεσεις με σφικτηρα, αλλα δεν ξερω αν θα βρεις υποστηριξη στο σοκετ. Δεν ξερω κατα ποσο θα χωρεσει ενα κανονικο waterblock σαν το supremacy πχ μαζι με γωνια τοποθετημενη απο πανω ωστε να κλεισει κιολας το καπακι. Εγω θα ελεγα για το καθε συστημα ενα 480αρι ψυγειο 60 χιλιοστων EKWB XE 480 σε διαταξη push pull με 2 αντλιες σε σειρα και για θεμα αποδοσης αλλα και για backup. Δηλαδη 2 480αρια και 2 αντλιες.

Edit: Κατι τετοιο ψαχνεις. Απλα εδω δεν βλεπω να δεχεται το σοκετ. Αν θελεις στειλε ενα μηνυμα στην EKWB

https://www.ekwb.com/shop/ek-annihilator

Τα fittings που εχει πανω το συγκεκριμενο μπλοκ ειναι 6/9mm ID/OD

Επεξ/σία από kaklikos
  • Like 1

23 λεπτά πριν, kaklikos είπε

Αν δεν κανω λαθος εχει η ΕΚWB επαγγελματικα μπλοκ νερου για σερβερ. Ειναι αρκετα low profile με τα barbed fittings σε οριζοντια θεση ωστε να κουμπωσεις απευθειας σωληνα και να τον δεσεις με σφικτηρα, αλλα δεν ξερω αν θα βρεις υποστηριξη στο σοκετ. Δεν ξερω κατα ποσο θα χωρεσει ενα κανονικο waterblock σαν το supremacy πχ μαζι με γωνια τοποθετημενη απο πανω ωστε να κλεισει κιολας το καπακι. Εγω θα ελεγα για το καθε συστημα ενα 480αρι ψυγειο 60 χιλιοστων EKWB XE 480 σε διαταξη push pull με 2 αντλιες σε σειρα και για θεμα αποδοσης αλλα και για backup. Δηλαδη 2 480αρια και 2 αντλιες.

Edit: Κατι τετοιο ψαχνεις. Απλα εδω δεν βλεπω να δεχεται το σοκετ. Αν θελεις στειλε ενα μηνυμα στην EKWB

https://www.ekwb.com/shop/ek-annihilator

Τα fittings που εχει πανω το συγκεκριμενο μπλοκ ειναι 6/9mm ID/OD

Ναι ρε γαμωτο το ξερω ειναι 1366 και δεν ξερω που θα βρω....

δεν ξερω που θα βρω block με barber ρακορ παραλληλα .

Ειναι 4 τα συστηματα 4 mobo (2+2cpus)+(2+2cpus)κατω στο ιδιο κουτι.

αυτο θα ηταν το ιδανικο αν μπορουσα να βρω.Capture.JPG.53c9896b73b40075c8ab1728d6e3e02b.JPG142711070_IMG-5b390e48405aeec8b322d8ff3fd1ba2c-V1.jpg.4dfb1664afd158518b9bfd76f4a1f834.jpg

Ναι λιγο δυσκολα να βρεις τετοιο μπλοκ για 1366 και πολυ φοβαμαι οτι δεν θα σε παρει σε χωρο ενα κοινο μπλοκ. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα μπλοκ για 1366 με το πιο χαμηλο προφιλ να δεις αν σου αφηνει χωρο για ρακορ γωνια. Αλλιως αν μπορει να γινει τιποτα με πατεντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://drive.google.com/folderview?id=115_SpPgJdw_ozWCZkVv9pSDp7KZkOt9j

Εδώ θα ανεβάζω τις φωτογραφίες από τις εγχειρήσεις και την προσπάθεια μου για υδρόψυξη.

Επίσης μετρήθηκε και παραγγειλθηκε καινούριο thermalpad για τις ψυκτρες της μητρικής πάχους 1μμ.

Έβαψα το στήριγμα του μπλοκ, έβαλα στήριγμα για το ψυγείο στο κουτί, τρυπησα τρύπες στο κάτω μέρος για να βάλω ροδακια και έρχονται και άλλα!

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...