Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, emperorN είπε

κάποιο οικονομικό σχετικά  π.χ της  aqua   είναι αρκετά κάλο ..... παντα πρεμιξ έτοιμα.. 

https://www.e-shop.gr/aqua-computer-double-protect-ultra-1l-p-PER.816718

Χρωματάκι να μην προσθέτω; Η λούπα τώρα έφαγε χαλαρά ένα μονόλιτρο, οπότε αν βάλω 360άρι ψυγείο, θα πάει άνετα 1.1-1.15L.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν βάλεις εξτρά ψυγείο 360 υπολογίζεις +250μλ το πρόσθετο χρώμα δεν αξιζει βαλε κατευθείαν πρεμιξ και κράτα αυτο που εχεις για να προσθετεις.. εγω που θέλω κάνα 2λιτρο (μεσα στο νερο) με βολεύει έχω πάρει 2 λίτρα πρεμιξ αφου χρειάζομαι καθαρό χρώμα και όχι κάποια απόχρωση και πρόσθετο το clear είναι της εκ τα πρεμιξ της aqua.....δλαδη βγαλε αυτοπ που εχεις κρατα το στην ακρη  και βάλε ενα πρεμιξ  οτι χρώμα σου αρέσει και συμπλήρωσε με το clear... προτιμότερο ειναι να ανανεώνεις το νερό της λούπας κάθε ενα 6μηνο-7μηνο χρησιμοποιώντας   καποιο οικονομικό υγρο παρα να το κρατας κανα 1-1,5 χρωνο με υγρο του 30ευρου παστελ

• Thanks 1

Καλησπερα .

Θα ηθελα την βοηθεια σας για εγκατασταση συστηματος υδροψηξης σε server της DELL  Max 32 cpus 128 cores  (xeon  e5506 1366)

Δεν γνωριζω ακομα τιποτα για το σασι η τις motherboards.

Τι μου προτεινεται σε μαρκες  υδροψυξης.O SERVER θα μετακομισει στο κτηριο με το προσωπικο και λογο θοριβου και ζεστης ειναι απαραιτητη η υδροψυξη .

Ευχαριστω.

8 ώρες πριν, padelelis είπε

Καλησπερα .

Θα ηθελα την βοηθεια σας για εγκατασταση συστηματος υδροψηξης σε server της DELL  Max 32 cpus 128 cores  (xeon  e5506 1366)

Δεν γνωριζω ακομα τιποτα για το σασι η τις motherboards.

Τι μου προτεινεται σε μαρκες  υδροψυξης.O SERVER θα μετακομισει στο κτηριο με το προσωπικο και λογο θοριβου και ζεστης ειναι απαραιτητη η υδροψυξη .

Ευχαριστω.

Υπολόγιζε 1 μπλοκ ανα CPU, και ένα χοντρό 120άρι ψυγείο ανα CPU. (Οι Xeon λογικά είναι μόλις 80Watt). Ανα 4 μπλοκ περίπου θες και αντλία.

Άλλη μια χαζή ερώτηση. Για το Alphacool μπλοκ που έχω
6299_07_alphacool_nexxxos_cool_answer_24

για να το βάλω σε ΑΜ4, τι θα χρειαστώ; Έχω μόνο για Intel, και AM3 πλατφόρμα.

Είναι αυτό; https://www.alphacool.com/shop/cpu-kuehler/ersatzteile/21552/alphacool-nexxxos-xp3-halterung-fuer-amd-ryzen-s.-am4

Ελλάδα υπάρχει;

3 minutes ago, Sheogorath said:

Ή αυτό: https://www.kustompcs.co.uk/cooling/heatsinks/cpu-coolers/alphacool-eisbaer-adapter-for-amd-ryzen-am4/

Καλύτερα να επικοινωνήσεις να σου πουν ακριβώς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

@Sheogorath Καλυτερα ρωτα τους αν ειναι. μονο η c6h υποστηριζει το αμ3+ και δεν αξιζει να τα σκασεις και να μην σου κανει :P

C6H;

Τώρα ξεκίνησα, δεν καταλαβαίνω τι λες :P

Αστο, κατάλαβα

Επεξ/σία από Sheogorath

με την έλευση της νεα κάρτας  καθως και την ψύξη τον βιαρεμς προγραμματιζω και 3ο ψυγείο μάλλον 120 pe απο ΕΚ  ο προβληματισμος μου ειναι να συνεχίσω να τα βάζω εν σειρά τα ψυγεία η να το βάλω ενδιάμεσα απο κάρτα και μνήμες π.χ  η loopa  αποτελείτε απο 2χ 250 res ena 360 se 1 240pe 1x waterblock  ram 1x cpu ram μια αντλια p5 (η δεύτερη εκδοσή waterblock gpu waterblock vrms 1x120pe ) ο κύκλος ψύξης απο res 250 προς αντλία αντλία προς WB RAM από εκεί προς WB CPU και επιστροφη μεσώ του 360 -->240 και καταλήγει στο δεύτερο res.θα γίνει με ακριλικούς 12μμ και το μήκος σωλήνωσης ίσως φτάσει και τα 6-7 μετρα  όποτε μου είναι δύσκολο να αλλάζω διάταξη για πειράματα....

10 λεπτά πριν, emperorN είπε

Στανταρακι αυτό?  Σε σειρά τότε.... 

Ναι, δεν έχει διαφορά θερμοκρασίας το νερό, άντε 2-3 βαθμούς.

Μάλιστα πάντως τελικά η ποσότητα μετράει όταν κλείνω το δεύτερο res η θερμοκρασία ανεβαίνει 2-3 βαθμούς μετά από καμία ωριτσα φαντάζομαι με το 120  + την διαδρομή Αθήνα Αλεξανδρούπολη που θα κάνει η σωληνωση να μείνω τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα θερμοκρασίας με το πρόσθετο θερμικό φορτίο.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου στείλω σε  π.μ πως είναι τώρα που έχω βάλει 4-5 μέτρα μην νομίζεις το HD τρώει μέτρα για πλάκα... Που έχει γίνει ας πούμε πρόχειρα (πρώτη φορά στο άθλημα μου έφυγε η ψυχή) η δεύτερη έκδοση που θα νε πιο σωστή θα τα φάει για πλάκα.... Εσύ τι έκανες με το υγρό τελικά? 

Επεξ/σία από emperorN

1 ώρα πριν, emperorN είπε

Θα σου στείλω σε  π.μ πως είναι τώρα που έχω βάλει 4-5 μέτρα μην νομίζεις το HD τρώει μέτρα για πλάκα... Που έχει γίνει ας πούμε πρόχειρα (πρώτη φορά στο άθλημα μου έφυγε η ψυχή) η δεύτερη έκδοση που θα νε πιο σωστή θα τα φάει για πλάκα.... Εσύ τι έκανες με το υγρό τελικά? 

Το κρατάω για την ώρα, λογικά θα αλλαχτεί όταν θα πάω σε αναβάθμιση CPU-Motherboard-Ram.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...