Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες,

Που μπορώ να βρω το υγρό της Alphacool; Έχει πολλά "μοντέλα", ή ένα είναι; Και έχω θέμα με τις θερμοκρασίες, δεν φτάνουν τα ψυγεία. Για πείτε καμία ιδέα που να προσθέσω άλλο.

Υπάρχει αντάπτορας απο 4pin gpu fan, σε 4pin PWM το μεγάλο; Το θέλω για να βάλω έναν PWM 12άρι στην κάρτα πάνω. Το πουλάνε Ελλάδα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

52 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα παίδες,

Που μπορώ να βρω το υγρό της Alphacool; Έχει πολλά "μοντέλα", ή ένα είναι; Και έχω θέμα με τις θερμοκρασίες, δεν φτάνουν τα ψυγεία. Για πείτε καμία ιδέα που να προσθέσω άλλο.

Υπάρχει αντάπτορας απο 4pin gpu fan, σε 4pin PWM το μεγάλο; Το θέλω για να βάλω έναν PWM 12άρι στην κάρτα πάνω. Το πουλάνε Ελλάδα;

εχει το κιτρινομαγαζο τσέκαρε τα δεν ξερω τι χρωμα θες ..   για ανταπτορες δεν εχω στανταρ απαντηση....

2 λεπτά πριν, emperorN είπε

ναι όντως δεν έχει... ερώτηση γιατί θες το συγκεκριμένο?

Αυτό έχω, αλλά το έβαλα όλο, και ήταν ίσα ίσα. Οπότε ψάχνω άλλο αν χρειαστεί συμπλήρωση, αν αλλάξω κάτι, αν προσθέσω ψυγείο, κτλ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χωρίς παρεξήγηση που πάτε και τα βρίσκετε αυτά τα υγρά ναι οκ  acool γνωστή μάρκα σχετικά οικονομική άλλα γιατί να βάλεις ενα premix που να μην υπαρχει στην ελληνική αγορά??

άπλα ερώτηση γιατί είμαι και εγώ σχετικά νεος με το αντικείμενο και αρκετά πράματα μου φενοντε λιγάκι αλλόκοτα.. 

Επεξ/σία από emperorN

5 λεπτά πριν, emperorN είπε

χωρίς παρεξήγηση που πάτε και τα βρίσκετε αυτά τα υγρά ναι οκ  acool γνωστή μάρκα σχετικά οικονομική άλλα γιατί να βάλεις ενα premix που να μην υπαρχει στην ελληνική αγορά??

άπλα ερώτηση γιατί είμαι και εγώ σχετικά νεος με το αντικείμενο και αρκετά πράματα μου φενοντε λιγάκι αλλόκοτα.. 

Ήταν στο πακέτο με τα κομμάτια, του alphacool nexus. Ναι, πρέπει να αλλάξω και υπογραφή.

πάντως για μένα με την πρώτη ευκαιρια οποία και αν ειναι αυτή άλλαξε το δεν αξίζει απο οποία πλευρά και να το δεις να συνεχίσεις με αυτό το υγρό..

3 ώρες πριν, emperorN είπε

πάντως για μένα με την πρώτη ευκαιρια οποία και αν ειναι αυτή άλλαξε το δεν αξίζει απο οποία πλευρά και να το δεις να συνεχίσεις με αυτό το υγρό..

Τώρα το έβαλα, αλλά γιατί; Από θέμα απόδοσης;

Τι να βάλω, wfi με concentrate;

5 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα παίδες,

Ελλαδα δυσκολα οσο κοιταξα δεν βρηκα τιποτα σε ανταπτορα που ψαχνεις. Μονο αμαζον και εβαυ.Αλλιως κοψιμο και κολληση!

Παντως για το ψυγειο θα εσπρωχνα το 2πλο απο πανω και θα πετουσα ενα τριπλο 45αρι 60αρι περα ως περα. Αν δεν ενα ακομα διπλο 45αρι διπλα απο το υπαρχων διπλο!

• Like 1

7 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Ελλάδα όχι νομίζω. Έχω πάρει αυτό από Ιταλία, σχετικά γρήγορα ήρθε. 

• Thanks 1

10 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Τώρα το έβαλα, αλλά γιατί; Από θέμα απόδοσης;

Τι να βάλω, wfi με concentrate;

εγω πηρα αυτο !!!  βαρεθηκα τις προσμιξεις βαλε τοσο .....μετρα τοσο κλπ  λογικα θα χει και αλλα χρωματα !! :D

PER.816713.jpg

• Like 2

6 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

εγω πηρα αυτο !!!  βαρεθηκα τις προσμιξεις βαλε τοσο .....μετρα τοσο κλπ  λογικα θα χει και αλλα χρωματα !! :D

PER.816713.jpg

Λινκ για Ελλάδα έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Λινκ για Ελλάδα έχεις;

Βγαίνει και για σφουγγάρισμα σε οικονομική συσκευασία 😛

https://www.e-shop.gr/aqua-computer-double-predect-ultra-5l-canister-green-p-PER.816721

Screenshot_2.jpg

Επεξ/σία από Nikos747

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάποιο οικονομικό σχετικά  π.χ της  aqua   είναι αρκετά κάλο ..... παντα πρεμιξ έτοιμα.. 

https://www.e-shop.gr/aqua-computer-double-protect-ultra-1l-p-PER.816718

Επεξ/σία από emperorN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...