Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
21 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Πως ξεβιδωνουν αυτές οι κωλοβιδες; Ήρθαν τα πάντα, και δεν μπορώ να βγάλω την ψυκτρα να φορέσω το waterblock.

Είναι "αστεράκι".

IMG_3121.PNG

Έχει καμία πατέντα, ή αύριο πάλι θα ψαχνω εργαλεία;

Eιτε βρησκεις καποιο ισιο που να πιασει καλα περα ως περα , ειτε αγοραζεις μια σειρα κατσαβιδια trox

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

υ

31 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Πως ξεβιδωνουν αυτές οι κωλοβιδες; Ήρθαν τα πάντα, και δεν μπορώ να βγάλω την ψυκτρα να φορέσω το waterblock.

Είναι "αστεράκι".

IMG_3121.PNG

Έχει καμία πατέντα, ή αύριο πάλι θα ψαχνω εργαλεία;

ελα ρε συ bro !! πανε σε ενα καταστημα και παρε ενα σετακι χρειαζονται !!!

και εγω ευτυχως το ειχα γιατι  το χρειαστηκα  για  το  coolemaster aio 280...... torxx ειχαν στο block τους !!

P6150101.JPG

• Like 1

Torx, όπως είπαν. Εγώ παλιά που δεν είχα αγοράσει ακόμα σετ με διάφορα bits κτλ σε τέτοιες περιπτώσεις τις έπιανα με μυτοτσίμπιδο, αν εξείχαν αρκετά. Αλλιώς φλατ με λάστιχο μέσα ή ταινία τέφλον, μπορεί να πιάσει.

• Like 1

Θα πάρω αύριο σετακι, δεν είναι να παίζω με την GPU.

Η πλάκα είναι τα είχα ξαναδεί τα Torx (έχει 6 το πρώτο Xbox), μέσα στην τσαντίλα μου δεν τα θυμήθηκα :P

Ελπίζω να το φτιάξω αύριο, και να μην πνίξω το σαλόνι στα νερά μετα, γιατί θα πέσει παντόφλα :P

2 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Σφιξε τα fittings με το χέρι ίσα να πιάσουν καλά τα oring και να μην ραγίσει κανένα ακρυλικό και δεν θα έχεις πρόβλημα με διαρροές, don't worry.

Μου έβγαλε την πίστη, αλλά δείχνει ωραίο (στα δικά μου ματια). Ξερω, an ugly mfaka only a mother could love.

Να βάλω και άλλο χρωμα; Μου αρέσει ετσι σχετικά απαλό, αλλά η γυναίκα λέει, "ολόκληρο μπουκάλι πήρες, βάλε και άλλο" :P

IMG_3130.PNG

IMG_3131.PNG

• Like 3

Καλημέρα παιδιά!

Αυτή η μικρή αντλία (SPC-60) που έρχεται με αυτό το kit της EK, το S120, υποτίθεται είναι η πιο αθόρυβη που κυκλοφορεί; Πιο αθόρυβη και από D5;

Θα μπορέσω στο παραπάνω kit να αντικαταστήσω το ψυγείο με ένα ακόμη πιο λεπτό που έχω από μια AIO της Deepcool αν δεν μου χωρέσει στο HTPC? Παίζω με χιλιοστά κυριολεκτικά!

13 ώρες πριν, Sheogorath είπε

8 ώρες αρκούν για leak testing; Του πούστη, πιστεύω ναι, αλλά τι λέτε;

Καλα ειναι. εγω το βραδακι το αφησα και μετα αφου δεν εσταξε τελος. Παντως βαλε κι αλλο υγρο θα ελεγα :P Μισο μπουκαλι μετα και δεν θα αλλαζει τοσο χρωμα...

P89aWND.jpg

• Like 1

2 ώρες πριν, Philippe είπε

Καλημέρα παιδιά!

Αυτή η μικρή αντλία (SPC-60) που έρχεται με αυτό το kit της EK, το S120, υποτίθεται είναι η πιο αθόρυβη που κυκλοφορεί; Πιο αθόρυβη και από D5;

Θα μπορέσω στο παραπάνω kit να αντικαταστήσω το ψυγείο με ένα ακόμη πιο λεπτό που έχω από μια AIO της Deepcool αν δεν μου χωρέσει στο HTPC? Παίζω με χιλιοστά κυριολεκτικά!

Αν της AIO είναι από brass μέσα, και όχι αλουμίνιο όπως τα fins, λογικά ναι. Γιατί δεν κόβεις λίγο το κουτί όμως αντί να αλλάζεις ψυγεία;

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείς να ανοίξω μια ορθογωνική τρύπα στο αλουμίνιο του κουτιού όση η επιφάνεια του ψυγείου; Μετά πού θα στερεωθεί όμως; Δεν θα είναι προτιμότερο να βγάλω τον ανεμιστήρα έξω από το κουτί σε pull mode; Αν και το challenge είναι να χωρέσουν όλα μέσα :)

Επεξ/σία από Philippe

54 λεπτά πριν, Philippe είπε

Εννοείς να ανοίξω μια ορθογωνική τρύπα στο αλουμίνιο του κουτιού όση η επιφάνεια του ψυγείου; Μετά πού θα στερεωθεί όμως; Δεν θα είναι προτιμότερο να βγάλω τον ανεμιστήρα έξω από το κουτί σε pull mode; Αν και το challenge είναι να χωρέσουν όλα μέσα :)

Πάρε ιδέες από το δικό μου πάνω. Τίποτα δεν χωρούσε, όποτε το yolάρα. Κάνε κάτι δικό σου, περίεργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...