Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, γρήγορη ερώτηση. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην βάλω το drain port (με σωληνάκι φυσικά) πάνω στην κάρτα γραφικών μιας που είναι και το χαμηλότερο σημείο;

Τα δύο πάνω πορτς στο waterblock θα είναι in και out, και απέναντι απο το out, θα έχω το drain με μια "βρυσούλα". Υπάρχει κίνδυνος για κάτι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Tenshi είπε

Το όνομα της κοπέλας παρακαλώ.

Αν είναι να γλυτώσουμε χρόνο/χρήμα, θα την κάνουμε την θυσία... 🤣

Απο ότι ακούω τελευταια περνάνε τελωνείο και κάποια σταματάνε για εκτελωνισμο εγώ μάλλον ειμουν τυχερός!! 

• Moderators
3 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, γρήγορη ερώτηση. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην βάλω το drain port (με σωληνάκι φυσικά) πάνω στην κάρτα γραφικών μιας που είναι και το χαμηλότερο σημείο;

Τα δύο πάνω πορτς στο waterblock θα είναι in και out, και απέναντι απο το out, θα έχω το drain με μια "βρυσούλα". Υπάρχει κίνδυνος για κάτι;

Οχι δεν υπαρχει κανενας κυνδινος(το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορεις να το "κρυψεις" ευκολα

• Thanks 1

52 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Οχι δεν υπαρχει κανενας κυνδινος(το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορεις να το "κρυψεις" ευκολα

Δεν γμται μωρε, έχω το κουτί του 2008, practicality με νοιαζει :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

at last  !!! :-D

αρχισε το στησιμο !!!;)

P6110062.JPG

P6110073.JPG

και για τον xeon  να μη μεινει παραπονεμενος !!

P6110085.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 5

1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Τι διαστάσεις tube θέλεις για το ΑΙΟ; Απο πάνω πιανεις με zip ties ή γίνεται με fittings ή clamp; 

Για τη coolemaster aio nepton 280 έβαλα 10mm εσωτερική/διάμετρο /13 σωλήνα και έσφιξα με σφηκτηρες (block/ψυγείο)

Το μικρό αιο coolemaster το 120 έβαλα 6mm  σωλήνα και εκείνο με σφηκτηρακια 

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι τα φωτα καθώς δεν εχω ιδεα με watercooling parts etc etc. Σκεφτομαι να βαλω στο συστημα που στηνω νερακι. Για αρχη λεω να παω σε τριπλο ψυγειο που θα μπει μπροστα στο κουτι. Καρτα γραφικων οχι ακομα.

Συνεπως νομιζω πως χρειαζομαι τριπλο ψυγειο, τρια fans, ενα tank και ενα pump. Εχουμε καποια προταση απο κανενα ευρωπαικο μαγαζι?

Επιπλεον σαν κοστος ολα μαζι αξιζουν απο το να παω σε μια AIO τριπλη υδροψυξη?

32 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Βγαίνουν πολύ πιο ακριβά, αλλά θα μπορείς να βαλεις την κάρτα γραφικών μετα πάνω, όποτε αξίζει.

Σαν αποδοση ψυξης θα δω διαφορα σημαντικη? Διοτι δεν ειναι στα αμεσα πλανα να βαλω στην καρτα νερο. Κι αν ειναι τοσο μεγαλη η οικονομικη διαφορα χωρις να δω και αποτελεσμα στην ψυξη του cpu τοτε να το ξανασκεφτω

2 λεπτά πριν, sarpan είπε

Σαν αποδοση ψυξης θα δω διαφορα σημαντικη? Διοτι δεν ειναι στα αμεσα πλανα να βαλω στην καρτα νερο. Κι αν ειναι τοσο μεγαλη η οικονομικη διαφορα χωρις να δω και αποτελεσμα στην ψυξη του cpu τοτε να το ξανασκεφτω

Θεωρητικά είναι καλύτερη, αλλά αναλογικά με το κόστος, καλύτερο vfm έχουν οι ΑΙΟ.

• Sad 1

Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Θεωρητικά είναι καλύτερη, αλλά αναλογικά με το κόστος, καλύτερο vfm έχουν οι ΑΙΟ.

Xmmm ας πουμε ενα 300αρι ειναι αρκετο για μια καλη υλοποιηση Custom υδροψυξης? Εχεις καποια προταση για τα parts?

ψαξε για έτοιμο κιτ υδροψυξης ειτε απο ekwp h alphacool thermatake klp.. ειναι μαι καλη λυση ωστε να ξεκηνισεις απο καπου  να μην δωσεις ενα καράβι λεφτα και αργοτερα μπορεις να προσθεσεις καρτες ραμ και τα ρέστα.. το τι κιτ θα απρεισ αξαρτατε κυριως απο το κουτι σου σαν βασικη αρχη θες το πρωτο μεγαλητερο ψυγείο που μπορεί να χωρέσει το κουτι σου  και σε παχος και σε μηκος

σαν απόδοση εχεις καλύτερη ψύξη απο μια αιο άλλο αυτό εξαρτάτε από πολλά.... 

4 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Εγώ περιμένω την πάστα για να βάλω στην gpu.

Τι χρωμα υγρό να βάλω, κίτρινο;

IMG_3099.PNG

πρασινακι νομίζω θα ηταν καλύτερα.. μονστερ πισι!!

• Thanks 2

Πως ξεβιδωνουν αυτές οι κωλοβιδες; Ήρθαν τα πάντα, και δεν μπορώ να βγάλω την ψυκτρα να φορέσω το waterblock.

Είναι "αστεράκι".

IMG_3121.PNG

Έχει καμία πατέντα, ή αύριο πάλι θα ψαχνω εργαλεία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...