Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, γρήγορη ερώτηση. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην βάλω το drain port (με σωληνάκι φυσικά) πάνω στην κάρτα γραφικών μιας που είναι και το χαμηλότερο σημείο; Τα δύο πάνω πορτς στο waterblock θα είναι in και out, και απέναντι απο το out, θα έχω το drain με μια "βρυσούλα". Υπάρχει κίνδυνος για κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Tenshi είπε Το όνομα της κοπέλας παρακαλώ. Αν είναι να γλυτώσουμε χρόνο/χρήμα, θα την κάνουμε την θυσία... 🤣 Απο ότι ακούω τελευταια περνάνε τελωνείο και κάποια σταματάνε για εκτελωνισμο εγώ μάλλον ειμουν τυχερός!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, γρήγορη ερώτηση. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην βάλω το drain port (με σωληνάκι φυσικά) πάνω στην κάρτα γραφικών μιας που είναι και το χαμηλότερο σημείο; Τα δύο πάνω πορτς στο waterblock θα είναι in και out, και απέναντι απο το out, θα έχω το drain με μια "βρυσούλα". Υπάρχει κίνδυνος για κάτι; Οχι δεν υπαρχει κανενας κυνδινος(το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορεις να το "κρυψεις" ευκολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 52 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Οχι δεν υπαρχει κανενας κυνδινος(το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορεις να το "κρυψεις" ευκολα Δεν γμται μωρε, έχω το κουτί του 2008, practicality με νοιαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) at last !!! αρχισε το στησιμο !!! και για τον xeon να μη μεινει παραπονεμενος !! Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από ultraex2003 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Τι διαστάσεις tube θέλεις για το ΑΙΟ; Απο πάνω πιανεις με zip ties ή γίνεται με fittings ή clamp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, mindtrapper είπε Τι διαστάσεις tube θέλεις για το ΑΙΟ; Απο πάνω πιανεις με zip ties ή γίνεται με fittings ή clamp; Για τη coolemaster aio nepton 280 έβαλα 10mm εσωτερική/διάμετρο /13 σωλήνα και έσφιξα με σφηκτηρες (block/ψυγείο) Το μικρό αιο coolemaster το 120 έβαλα 6mm σωλήνα και εκείνο με σφηκτηρακια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εγώ περιμένω την πάστα για να βάλω στην gpu. Τι χρωμα υγρό να βάλω, κίτρινο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι τα φωτα καθώς δεν εχω ιδεα με watercooling parts etc etc. Σκεφτομαι να βαλω στο συστημα που στηνω νερακι. Για αρχη λεω να παω σε τριπλο ψυγειο που θα μπει μπροστα στο κουτι. Καρτα γραφικων οχι ακομα. Συνεπως νομιζω πως χρειαζομαι τριπλο ψυγειο, τρια fans, ενα tank και ενα pump. Εχουμε καποια προταση απο κανενα ευρωπαικο μαγαζι? Επιπλεον σαν κοστος ολα μαζι αξιζουν απο το να παω σε μια AIO τριπλη υδροψυξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Βγαίνουν πολύ πιο ακριβά, αλλά θα μπορείς να βαλεις την κάρτα γραφικών μετα πάνω, όποτε αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 32 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Βγαίνουν πολύ πιο ακριβά, αλλά θα μπορείς να βαλεις την κάρτα γραφικών μετα πάνω, όποτε αξίζει. Σαν αποδοση ψυξης θα δω διαφορα σημαντικη? Διοτι δεν ειναι στα αμεσα πλανα να βαλω στην καρτα νερο. Κι αν ειναι τοσο μεγαλη η οικονομικη διαφορα χωρις να δω και αποτελεσμα στην ψυξη του cpu τοτε να το ξανασκεφτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, sarpan είπε Σαν αποδοση ψυξης θα δω διαφορα σημαντικη? Διοτι δεν ειναι στα αμεσα πλανα να βαλω στην καρτα νερο. Κι αν ειναι τοσο μεγαλη η οικονομικη διαφορα χωρις να δω και αποτελεσμα στην ψυξη του cpu τοτε να το ξανασκεφτω Θεωρητικά είναι καλύτερη, αλλά αναλογικά με το κόστος, καλύτερο vfm έχουν οι ΑΙΟ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Θεωρητικά είναι καλύτερη, αλλά αναλογικά με το κόστος, καλύτερο vfm έχουν οι ΑΙΟ. Xmmm ας πουμε ενα 300αρι ειναι αρκετο για μια καλη υλοποιηση Custom υδροψυξης? Εχεις καποια προταση για τα parts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 ψαξε για έτοιμο κιτ υδροψυξης ειτε απο ekwp h alphacool thermatake klp.. ειναι μαι καλη λυση ωστε να ξεκηνισεις απο καπου να μην δωσεις ενα καράβι λεφτα και αργοτερα μπορεις να προσθεσεις καρτες ραμ και τα ρέστα.. το τι κιτ θα απρεισ αξαρτατε κυριως απο το κουτι σου σαν βασικη αρχη θες το πρωτο μεγαλητερο ψυγείο που μπορεί να χωρέσει το κουτι σου και σε παχος και σε μηκος σαν απόδοση εχεις καλύτερη ψύξη απο μια αιο άλλο αυτό εξαρτάτε από πολλά.... 4 ώρες πριν, Sheogorath είπε Εγώ περιμένω την πάστα για να βάλω στην gpu. Τι χρωμα υγρό να βάλω, κίτρινο; πρασινακι νομίζω θα ηταν καλύτερα.. μονστερ πισι!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Πως ξεβιδωνουν αυτές οι κωλοβιδες; Ήρθαν τα πάντα, και δεν μπορώ να βγάλω την ψυκτρα να φορέσω το waterblock. Είναι "αστεράκι". Έχει καμία πατέντα, ή αύριο πάλι θα ψαχνω εργαλεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα