Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, ksaderfoss είπε

αυτο θα γινει και φυσικα θα σου στειλουν αν χαλασει ειναι υποχρεωμενοι εφοσσον την δινουν με αυτη την εγγυηση και εννοειται καλα θα κανεις να κανεις rma. τσαμπα ουτε εξοδα αποστολης δεν πληρωνεις εχω 2-3 γνωστους που το εκαναν. 

Οι  μονες aio που μπορουν να αντεξουν ειναι οσες ειναι expandable οχι για το expand σε gpu φυσικα αυτο ειναι αλλο ενα ψεμα του marketing να βαλεις aio να σπρωχνει υγρα μεσα απο 2 blocks με μια αντλιτσα που έχει 60λιτρα ανα ωρα δυναμη και μισο μετρο πιεση ανυψωσης και αν...! μεγαλο fail. Και λεω οτι μπορουν να αντεξουν οι expendable γιατι εχουν ταπα για refill και ετσι μπορεις να συντηρισεις το εσωτερικο και να το κρατας καθαρο αλλαζοντας υγρα μια φορα το χρονο.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες δεν το γνώριζα αυτό στην τελευταία παράγραφο και ίσως είναι μια λύση για τις non fixed aio. Επειδή χρειάστηκα το support της NZXT μου έχουν στείλει τζάμι για το κουτί να έχω εφεδρικό αλλά έχει κάνα μήνα ήρθε Ελλάδα και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τώρα τελωνείο έκατσε το έστειλαν πίσω δεν ξέρω. Πάντως άψογο το support το ελληνικό ταχυδρομείο είναι για ζητω

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Heybro είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες δεν το γνώριζα αυτό στην τελευταία παράγραφο και ίσως είναι μια λύση για τις non fixed aio. Επειδή χρειάστηκα το support της NZXT μου έχουν στείλει τζάμι για το κουτί να έχω εφεδρικό αλλά έχει κάνα μήνα ήρθε Ελλάδα και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τώρα τελωνείο έκατσε το έστειλαν πίσω δεν ξέρω. Πάντως άψογο το support το ελληνικό ταχυδρομείο είναι για ζητω

Ετσι μου ειχε στειλει ενα am4 bracket η evga, εκανε 2 μηνες και να ερθει. Στον πρωτο μηνα τους ειχα στειλει mail και μου λενε θα στειλουμε αλλο θεωρωντας πως εχει χαθει στο δρομο οπως χαρακτηριστικα μου ειπαν. Μετα απο  καιρο μου ηρθε το bracket. Ε μετα απο κανα μηνα και μου ηρθε ενα ακομα. Εγω νομιζα πως το πρωτο που μου ηρθε ηταν το δευτερο που μου εστειλαν. Τελικα απλα αργουσαν ελεηνα να φτασουν. Αν σε κανα μηνα σου ερθει μην παραξενευτεις :D 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

5 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Ετσι μου ειχε στειλει ενα am4 bracket η evga, εκανε 2 μηνες και να ερθει. Στον πρωτο μηνα τους ειχα στειλει mail και μου λενε θα στειλουμε αλλο θεωρωντας πως εχει χαθει στο δρομο οπως χαρακτηριστικα μου ειπαν. Μετα απο  καιρο μου ηρθε το bracket. Ε μετα απο κανα μηνα και μου ηρθε ενα ακομα. Εγω νομιζα πως το πρωτο που μου ηρθε ηταν το δευτερο που μου εστειλαν. Τελικα απλα αργουσαν ελεηνα να φτασουν. Αν σε κανα μηνα σου ερθει μην παραξενευτεις :D 

Στην Ελλαδα κολλαει ολη η δουλεια. Εχοντας καμια 200 παραγγελιες απο Κινα εχω παραλαβει σε 10 μερες και σε 110 μερες. Η nzxt το εστειλε αμεσως και σε 7 μερες ηταν Ελλαδα. Εχει κανα μηνα που εκατσε στο αεροδρομειο τι κανουν δεν ξερω. Ειναι που θα πεσεις αν ειναι κανας αργοστροφος τελωνειακος το διμηνο ειναι σιγουρο. Να εχουμε μια χαρα support απο τις εταιριες και να κολλαει η δουλεια σε μας. Λιγο παραλογο νομιζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω απο πέρσυ να ποσταρω γιατί μέχρι τώρα ασχολήθηκα με άλλα πράγματα και άφησα πίσω το pc building. Να με λοιπον με Corsair 570Χ , EK XTX ψυγείο και Enermax NEO Charger Combo Res. Ισα που χωρεσε rad και res πως σας φαινεται σε αυτη την θεση το ρεζερβουαρ? Σκεφτομουν με μια βαση που θα πιανει στο ψυγειο να το παω ποιο πανω αλλα δεν ξερω αν θα φαινεται ωραιο

IMG_20180504_185000_523.jpg

Επεξ/σία από Dinosfan
  • Like 3

4 ώρες πριν, Dinosfan είπε

Έχω απο πέρσυ να ποσταρω γιατί μέχρι τώρα ασχολήθηκα με άλλα πράγματα και άφησα πίσω το pc building. Να με λοιπον με Corsair 570Χ , EK XTX ψυγείο και Enermax NEO Charger Combo Res. Ισα που χωρεσε rad και res πως σας φαινεται σε αυτη την θεση το ρεζερβουαρ? Σκεφτομουν με μια βαση που θα πιανει στο ψυγειο να το παω ποιο πανω αλλα δεν ξερω αν θα φαινεται ωραιο

IMG_20180504_185000_523.jpg

Τουλάχιστον ξέρουμε ότι οτιδήποτε και αν κάνεις θα βγει καλό! Χαλάλι η αναμονή! Καλή επιστροφή λοιπόν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον εν αναμονη  της combo αντλιας-ρεζερβουαρ  απο china town  εβαλα μπρος τη  aio nepton  280  με βυθιζομενη αντλια απο ενυδρειο !!:D

ανεμηστηρες δεν εβαλα τους μανισιους  14 ριδες της coolemaster οι οποιοι ναι μεν ειναι πολυ ποιο δυνατοι αλλα δυστηχως παιρνουν κεφαλι

για την ωρα αρκεστηκα σε 2 Χ14 αρηδς1000 στροφες της lian li !!

και 2 run cinebench 11.5  1 με στοκ 1.23

sddfdf.JPG.7e523135bf3e30f2da146efe23dc5e18.JPG

και 1 στα 4.5  με 1.30xcbcvcv.JPG

P5200052.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 6

Παιδες λεω να αλλαξω στη λουπα σωληνες με μαυρους ματ πιο χοντρους. Θελω να μου δωσετε καμια ιδεα πως να κανω την σωληνα που παει απο την αντλια στο ψυγειο να μην πεταει ετσι σαν τσουτσουνι μες την μεση. Να βαλω γωνια στο ψυγειο ωστε να κατεβαινει καθετα προς τα κατω στην αντλια? Επισης αν βαλω γωνιες σε μερικα σημεια για να αποφυγω τος καμπυλες ,με λαστιχενιους σωληνες θα κρατιουνται οι θα παιρνουν την κατηφορα λογο ελαστικοτητας? Και αλλη μια ερωτηση ,που να βαλω μια εξοδο για αδειασμα και αν εχετε καμια υποψιν να προτεινετε.

Ευχαριστω

5b019418e70ba_2018-05-2018_27_40.jpg.b63b8d82438c3545a26e782cbca329eb.jpg

• Like 1

Στις 21/5/2018 στις 12:34 ΜΜ, bilythekid είπε

Τι connector  xρειαζεται για να ενώ θουν δύο vega με waterblock. Tα δύο κλασσικά ρακορ G 1/4 κάνουν; 

https://www.e-shop.gr/bitspower-1-4-inch-adjustable-aquapipe-ii-41-69mm-shiny-black-p-PER.810232

Ελπίζω αυτό να κάνει. 

Καλημέρα,

το εσοπ έχει βίδες για ανεμιστήρες ψυγείου; Δεν ειδα κάτι.

Για το σύστημα υπογραφής, ένα 240αρι χάλκινο ψυγείο 45αρι, και ένα 120αρι χάλκινο 30αρι, για επεξεργαστή και κάρτα είναι αρκετά; Push pull και στα δυο.

• Moderators
18 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλημέρα,

το εσοπ έχει βίδες για ανεμιστήρες ψυγείου; Δεν ειδα κάτι.

Για το σύστημα υπογραφής, ένα 240αρι χάλκινο ψυγείο 45αρι, και ένα 120αρι χάλκινο 30αρι, για επεξεργαστή και κάρτα είναι αρκετά; Push pull και στα δυο.

Αρχικά δες τι βίδες θέλει, παίζουν και ψυγεία με βίδες Μ3 (θ βρεις εύκολα σε μαγαζιά με σίδερικα), αλλά έχει και με 6/32(οι κλασικές τον υπολογιστών) όμως τέτοιες δεν βρήκα κάπου σε 25-30μμ

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Το ένα είναι ψυγείο της Alphacool και το άλλο της ΕΚ (se 120). Λογικά τα απλά έχουν αυτά (υπολογιστών).

Της alphacool κατά 99%εχει M3 βίδες

Στα ΕΚ είναι 6-32

Επεξ/σία από Inuyasha
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...