Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GeorgeSmirlis είπε

Καλά έτσι πίστευε. :ph34r:

Δεν είναι θέμα τι πιστεύω εγώ επίσης δεν μπορεις να ξέρεις αν το πιστεύω απλά σαν θεωρία η αν το έχω ψάξει με το να λύσω aio κλπ. θέμα κοινής λογικής και φυσικής είναι, στις aio 2 περιπτώσεις παιζουν ανάλογα την κατασκευη της κάθε εταιριας .η δεν έρχονται σε επαφή η έρχονται απλά με τα ειδικά πρόσθετα του υγρού μειώνετε η οξυδωση και λέω μειώνετε γιατί η περιορισμένη ζωή των aio είναι γνωστή, οι αντλίες πεθαίνουν μετά από 1-2 χρόνια χρήσης συνηθως λόγο της γλυτσας που φράζει με τον καιρό τα heat sink του block και η αντλία "κουράζετε" με το να προσπαθεί να φέρει βόλτα το νερό. Όπως κ να χει η οξυδωση σε λουπα όταν υπάρχει μίξη μετάλλων είναι κατι που υφίσταται.

IMG_9905.PNG

Τέλος το δεύτερο buildακι μας...💕 Χρώμα υγρού μένει να διαλέξουμε , τι λέτε ;;;

IMG_9750.JPG

Επεξ/σία από ksaderfoss
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

54 λεπτά πριν, ksaderfoss είπε

Δεν είναι θέμα τι πιστεύω εγώ επίσης δεν μπορεις να ξέρεις αν το πιστεύω απλά σαν θεωρία η αν το έχω ψάξει με το να λύσω aio κλπ. θέμα κοινής λογικής και φυσικής είναι, στις aio 2 περιπτώσεις παιζουν ανάλογα την κατασκευη της κάθε εταιριας .η δεν έρχονται σε επαφή η έρχονται απλά με τα ειδικά πρόσθετα του υγρού μειώνετε η οξυδωση και λέω μειώνετε γιατί η περιορισμένη ζωή των aio είναι γνωστή, οι αντλίες πεθαίνουν μετά από 1-2 χρόνια χρήσης συνηθως λόγο της γλυτσας που φράζει με τον καιρό τα heat sink του block και η αντλία "κουράζετε" με το να προσπαθεί να φέρει βόλτα το νερό. Όπως κ να χει η οξυδωση σε λουπα όταν υπάρχει μίξη μετάλλων είναι κατι που υφίσταται.

IMG_9905.PNG

IMG_9750.JPG

Ακριβώς. Δεν είναι οι επιστρώσεις στο ψυγείο και στα μέταλλα αλλά το υγρό που κυκλοφορεί στο κύκλωμα.

• Like 1

• Moderators
1 ώρα πριν, kaklikos είπε

Παιδες μηπως τυχαινει να γνωριζει κανεις ή να εχει ασχοληθει με το φαν σπλιτερ της aqua computer το splitty9? 

Με αυτα θελει προσοχη μονο αν εχεις καμια υποδοχη στη μητρικη να δινει 2Α θα μπορεσεις να φωρτοσεις 9 ανεμηστηρες απο 1 header χωρις να το καψεις

Στις 29/4/2018 στις 7:14 ΜΜ, ksaderfoss είπε

IMG_9905.PNG

IMG_9750.JPG

Γιατί δίνουν 5 6 χρόνια εγγύηση στις aio κάποιες εταιρείες εφόσον χαλάνε στα 2 χρόνια όμως? 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Heybro είπε

Γιατί δίνουν 5 6 χρόνια εγγύηση στις aio κάποιες εταιρείες εφόσον χαλάνε στα 2 χρόνια όμως? 

δικο τους προβλημα.. εγω βλεπω τα rma να πανε και να ερχονται καθε 3 και λιγο παντως.. με μια γρηγορη αναζητηση περι aio pump fail θα δεις χιλαδες συζητησεις οπου οι περισσοτεροι δεν εβγαλαν πανω απο 2-3 χρονια με αιο

Επεξ/σία από ksaderfoss
  • Like 1

1 λεπτό πριν, ksaderfoss είπε

δικο τους προβλημα.. εγω βλεπω τα rma να πανε και να ερχονται καθε 3 και λιγο παντως.. με μια γρηγορη αναζητηση περι aio pump fail θα δεις χιλαδες συζητησεις οπου οι περισσοτεροι δεν εβγαλαν πανω απο 2-3 χρονια με αιο

Έχω την x62. Αν χαλάσει στην τριετία δεν θα μου στείλουν άλλη δωρεάν εφόσον έχει 6 χρόνια εγγύηση? Τους συμφέρει αυτό το πράγμα? Δηλαδή έδωσα 160 για 6 χρόνια. Αν χαλάσει στέλνουν άλλη. Γίνετε να κάνουν τέτοια λάθη θα μπουν και μέσα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Heybro είπε

Έχω την x62. Αν χαλάσει στην τριετία δεν θα μου στείλουν άλλη δωρεάν εφόσον έχει 6 χρόνια εγγύηση? Τους συμφέρει αυτό το πράγμα? Δηλαδή έδωσα 160 για 6 χρόνια. Αν χαλάσει στέλνουν άλλη. Γίνετε να κάνουν τέτοια λάθη θα μπουν και μέσα. 

Δε μπορω να ξερω το σκεπτικο της καθε εταιριας επισης το αν εμπαιναν μεσα δε θα ειχαν 6 χρονια εγγυση προφανως και εχουν βαλει τοσα  για να ειναι κινητρο σαν αγορα και αν τους χαλασουν οι 4 στις 10 στα 3 χρονια δε τους νοιαζει να στειλουν αλλη με rma απο την στιγμη που το κοστος παραγωγης τους ειναι γελοιο και εχουν βγαλει 300% κερδος ανα κομματι. 

19 λεπτά πριν, Heybro είπε

επισης το ποσο γρηγορα μπορει να χαλασει μια aio παιζει ρολο και ο τροπος τοποθετησης της... αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Επεξ/σία από ksaderfoss

4 λεπτά πριν, ksaderfoss είπε

Δε μπορω να ξερω το σκεπτικο της καθε εταιριας επισης το αν εμπαιναν μεσα δε θα ειχαν 6 χρονια εγγυση προφανως και εχουν βαλει τοσα  για να ειναι κινητρο σαν αγορα και αν τους χαλασουν οι 4 στις 10 στα 3 χρονια δε τους νοιαζει να στειλουν αλλη με rma απο την στιγμη που το κοστος παραγωγης τους ειναι γελοιο και εχουν βγαλει 300% κερδος ανα κομματι. 

Ίσως να είναι και έτσι. 300% κέρδος γίνετε 200 εφόσον στείλουν ακόμα μια στα 3 4 χρόνια. Απλά ξέρεις ότι 6 χρονια είσαι κομπλέ από ψυκτρα πάθει δεν πάθει κάτι. Η Arctic liquid 240 στα 80 ευρώ έχει 2 χρόνια εγγύηση. Αν σε χαλάσει στην 3ετια θες άλλα 80 για να πάρεις ίδια. Οπότε βγαίνει όσο x62 στα 160. Τώρα αν δεν χαλάσει και κρατήσει 6 χρονια με αυτά που λέτε θα μου φανεί και περίεργο. 

δυσκολο να αντεξει τοσα χρονια αν μιλαμε για καθημερινη χρηση... καταρχας κανενα υγρο δεν αντεχει 6 χρονια χαλανε τα προσθετα του και γλιτσιαζει με αποτελεσμα τα καταλοιπα να φραζουν τα heat sink του block και η αντλια αρχιζει να βρισκει μεγαλο ζορι σταδιακα με αποτελεσμα να πεθανει προσπαθοντας... ριξε μια ματια τι βγαινει μεσα απο την aio και σε τι κατασταση ειναι το block..... το video ανεβηκε μαρτιο του 2016 και η ενλογο aio κυκλοφορισε ιανουαριο του 2015.. 1 χρονο και 3 μηνες χρηση.....

Μόλις τώρα, ksaderfoss είπε

δυσκολο να αντεξει τοσα χρονια αν μιλαμε για καθημερινη χρηση... καταρχας κανενα υγρο δεν αντεχει 6 χρονια χαλανε τα προσθετα του και γλιτσιαζει με αποτελεσμα τα καταλοιπα να φραζουν τα heat sink του block και η αντλια αρχιζει να βρισκει μεγαλο ζορι σταδιακα με αποτελεσμα να πεθανει προσπαθοντας... ριξε μια ματια τι βγαινει μεσα απο την aio και σε τι κατασταση ειναι το block..... το video ανεβηκε μαρτιο του 2016 και η ενλογο aio κυκλοφορισε ιανουαριο του 2015.. 1 χρονο και 3 μηνες χρηση.....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ksaderfoss είπε

Πολύ ωραίο το βίντεο δεν ήξερα τι είχε μέσα και πως γίνετε με τον καιρό. Την δουλεύω 24/7 συνέχεια. Στην 3ετια αν χαλάσει κομπλέ είμαστε αρκεί να στειλουν αλλη αφιλοκερδώς. 

Επεξ/σία από Heybro

αυτο θα γινει και φυσικα θα σου στειλουν αν χαλασει ειναι υποχρεωμενοι εφοσσον την δινουν με αυτη την εγγυηση και εννοειται καλα θα κανεις να κανεις rma. τσαμπα ουτε εξοδα αποστολης δεν πληρωνεις εχω 2-3 γνωστους που το εκαναν. 

Οι  μονες aio που μπορουν να αντεξουν ειναι οσες ειναι expandable οχι για το expand σε gpu φυσικα αυτο ειναι αλλο ενα ψεμα του marketing να βαλεις aio να σπρωχνει υγρα μεσα απο 2 blocks με μια αντλιτσα που έχει 60λιτρα ανα ωρα δυναμη και μισο μετρο πιεση ανυψωσης και αν...! μεγαλο fail. Και λεω οτι μπορουν να αντεξουν οι expendable γιατι εχουν ταπα για refill και ετσι μπορεις να συντηρισεις το εσωτερικο και να το κρατας καθαρο αλλαζοντας υγρα μια φορα το χρονο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...