GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ksaderfoss είπε Που το εχεις δει να μπαίνουν χάλκινα μαζί με αλουμίνιο; αν βλέπεις μπλοκ στην αγορά με ασημένιο πάτημα είναι acetal nickel που αυτό δεν κάνει αντίδραση με τον χαλκό. Δεν υπάρχει κανενα custom kit που το νερό να βρίσκει στην διαδρομή του χαλκό και αλουμίνιο . Αν το εχεις δει σε κάποιον π έχει πάρει κομμάτι κομμάτι τα πράγματα είναι μέγιστο λάθος Έτοιμες aio έτσι είναι. Αλουμινένια ψυγεία με χάλκινα blocks. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Στις 17/4/2018 στις 2:03 ΠΜ, kaklikos είπε Δεν γνωριζω εαν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα εφοσον αφορα custom λουπες θα το βαλω εδω. Μετα απο 7 χρονια, αν θυμαμαι καλα, με την noctua αποφασισα να παω σε υδροψυξη. Τα κομματια που επελεξα ειναι ολα απο την Ekwb. Προς το παρον θα ψυξουν εναν 8700κ και τα VRM της formula. Οταν ερθουν με το καλο οι νεες καρτες γραφικων τοτε θα βαλω και την καρτα στην λουπα. Ολα αυτα θα στεγαστουν σε ενα phanteks enthoo primo, του οποιου αυτες τις μερες εχω ξηλωσει τα παντα και θα κανω ενα ολοσωμο motherboard tray, εμπνευσμενο απο modder στην Γερμανια. (Τελικα δεν ηταν τοσο ευκολο οσο το περιμενα. Αφου κατεστρεψα 2 φυλλα αλλουμινιου και ενα ντρεμελ παιζοντας με τα νευρα μου,διοτι επελεξα να παω σε σχετικα παχυ και σκληρο αλλουμινιο συν οτι ειμαι αρχαριος, αποφασισα να παω σε φιλο με CNC να μου κανει τις τρυπες και τα ανοιγματα οπως πρεπει). Αυριο το πρωι εχει απο την αρχη νεα καλωδια με sleeving, καθως ερχεται το δεματακι απο την MDPC-X και το βραδακι CNC το μητρικοστασιο . Επειδη ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με υδροψυξη θα ηθελα να μου πειτε, πρωτου αρχισω να κανω κουρμπες στους σωληνες αν παιζει ρολο η διαταξη και η σειρα ψυξης. Η ροη που θα ακολουθησω και λογω ευκολιας ειναι η εξης. Δοχειο-αντλια-vrm-cpu-ψυγειο-δοχειο. Στο διαδυκτιο διαβαζω διαφορες αποψεις και εχω μπερδευτει. Επισης να τονισω πως με την αγορα νεας καρτας και την προσθηκη της στην λουπα θα προστεθουν επιπλεον δευτερο ψυγειο-δοχειο-αντλια σε σειριακη συνδεση ωστε να ολοκληρωθει και το build ασχετως που δεν θα κερδισω κατι σε αποδοση. Παρακατω να προσθεσω μερικες φωτογραφιες με τα πραγματα, καθως και το "modding" στο primo. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπέρα!!!ειστε από Αθήνα;ο γνωστός σας έχει CNC που θα μπορούσε να μου κόψει κάποιο frame ;ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Vasilica89 είπε Καλησπέρα!!!ειστε από Αθήνα;ο γνωστός σας έχει CNC που θα μπορούσε να μου κόψει κάποιο frame ;ευχαριστώ Οχι ειμαι πτολεμαιδα καθως και το CNC. Δεν ξερω αν θα σε βολευε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, kaklikos είπε Οχι ειμαι πτολεμαιδα καθως και το CNC. Δεν ξερω αν θα σε βολευε! Μια εκτίμηση τιμής γίνεται ;περίπου για να ξέρω να συνεχίζω με το ψάξιμο https://www.thingiverse.com/thing:2221391 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Στις 19/04/2018 στις 12:14 ΠΜ, GeorgeSmirlis είπε Λοιπον εχω σκεφτει κατι τρελο αλλα μην με βρισετε! Ο υπολογιστης μου ειναι μισο μετρο απο το μπαλκονι και βλεπει μπαλκονοπορτα. Σκεφτομαι λοιπον να βγαλω εξω στο μπαλκονι ψυγεια, ανεμιστηρες, αντλια και ρες και να φερω μεσα μονο 2 σωληνες για το μπλοκ. Νομιζω οτι ειδικα τον χειμωνα θα εχω πολυ καλες θερμοκρασιες και το καλοκαιρι νορμαλ μιας που δεν εχω κλιματιστικο στο δωματιο για να κατεβασω θερμοκρασια. Θα ειναι στο ιδιο υψος αντλια-υπολογιστης οποτε δεν θα την ζορισω ετσι. Ακομη δεν θα φοβαμαι να τρεξει καμια σταγονα απο τις ενωσεις μιας που οι μονες θα ειναι μονο στο μπλοκ και θα ειναι 2 με σφικτηρες και τεφλον! Τι λετε? Edit: Ρευμα θα παρω σταθερα 12v απο το τροφοδοτικο με μακρυ καλωδιο για 5 ανεμιστηρες και αντλια! Αν πέσει πολύ η θερμοκρασία έξω θα αρχίσει να σου κάνει υγρασία στο socket του επεξεργαστή. Ψάξε τι κάνουν αυτοί που παίζουν σε sub-ambient με chiller ή dry ice. Βάζουν στο socket μια αλοιφή σιλικόνης μη αγώγιμη για στεγανοποίηση. Και plastidip σε ορισμένα σημεία του motherboard. Αλλιώς θα έχεις διάβρωση, ειδικά μετά από αρκετούς θερμικούς κύκλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, mindtrapper είπε Αν πέσει πολύ η θερμοκρασία έξω θα αρχίσει να σου κάνει υγρασία στο socket του επεξεργαστή. Ψάξε τι κάνουν αυτοί που παίζουν σε sub-ambient με chiller ή dry ice. Βάζουν στο socket μια αλοιφή σιλικόνης μη αγώγιμη για στεγανοποίηση. Και plastidip σε ορισμένα σημεία του motherboard. Αλλιώς θα έχεις διάβρωση, ειδικά μετά από αρκετούς θερμικούς κύκλους. Διαλύθηκε η ιδέα μιας και θα μετακινηθω αλλού μετά το καλοκαίρι οπότε την γλύτωσε το σπίτι και ο υπολογιστής. Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) αρχιζει η μοντα με την aio/block/280 ψυγειο απο nepton 280 να στηνετε αργα αργα ελλειψει χρονου !! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από ultraex2003 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέσα στο βαζάκι είναι η αντλία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 29 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Μέσα στο βαζάκι είναι η αντλία; Μπορεί να είναι ενυδρείου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Μέσα στο βαζάκι είναι η αντλία; ναι !!! την εβαλα εκει για δοκιμες ( sisse sincra nano) μου την εδωσε φιλος του περισευε αλλα μπορει να παιξει και εκτος νερου !! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από ultraex2003 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε ναι !!! την εβαλα εκει για δοκιμες ( sisse sincra nano) μου την εδωσε φιλος του περισευε αλλα μπορει να παιξει και εκτος νερου !! Γνώμη μου, πάρε ένα ταπεράκι, κάνε δυο τρύπες, και μετα βάλε το καπάκι. Ετσι ανοικτό είναι επικίνδυνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Γνώμη μου, πάρε ένα ταπεράκι, κάνε δυο τρύπες, και μετα βάλε το καπάκι. Ετσι ανοικτό είναι επικίνδυνο. bro !! θα τη συνδεσω κανονικα εκτος οχι μεσα σε νερο και τετοια παλαβα !! απλα μου πε ενα παιδι για ενα reserbouar να γινει πιο καλη δουλεια και περιμενω να το στησω σωστα !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε ναι !!! την εβαλα εκει για δοκιμες ( sisse sincra nano) μου την εδωσε φιλος του περισευε αλλα μπορει να παιξει και εκτος νερου !! Χεχε το πέτυχα. Ήταν οντως ενυδρείου. Κάπου έχω και γω μια απο όταν είχα ακόμα χρυσόψαρα, αν την βρω θα την βάλω για δοκιμές. Αν και δεν πρέπει να είναι πολύ δυνατή η δικιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Στις 23/4/2018 στις 10:55 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε Έτοιμες aio έτσι είναι. Αλουμινένια ψυγεία με χάλκινα blocks. Ναι, αλλα από μέσα έχει επικάλυψη. Δε έρχονται σε επαφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ksaderfoss είπε Ναι, αλλα από μέσα έχει επικάλυψη. Δε έρχονται σε επαφή Τι επικάλυψη; Τα ψυγεία; Γιατί τα μπλοκ είναι κίτρινος χαλκός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα