Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν έχω δύο διαδρομές, βέβαια δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά, ποια προτείνετε;

Pump->block->rad1(360)->rad2(240)->res

Ή 

Pump->rad1(360)->rad2(240)->block->res

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εκανα lapping το block και ισιωσε. Ήταν λίγο βαθουλωμενο προς τα μέσα. Επίσης έβαψα κάποια κομμάτια της υδροψυξης μαύρα από ασήμι γυαλιστερό και έφτιαξα ένα plexi glass για το μπροστά του κουτιού το οποίο ακόμα στεγνώνει το βερνίκι. Φώτος όταν στεγνώσει

IMG_20180414_232803.jpg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_20180415_161853.jpg

Μπήκε και το μπροστινό!

Όταν ολοκληρωθεί η υδροψυξη θα μπουν 2 λεντοταινιες δεξιά και αριστερά των ανεμιστήρων για να φωτίζουν το εσωτερικό με ψυχρο λευκό φως.

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis

1 ώρα πριν, GeorgeSmirlis είπε

Αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω ένα ακόμη ψυγείο 240μμ 30αρι χάλκινο. Ερε πράμα που θα γίνει!^_^

Την GPU βάλε, εκεί θα δεις χαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Sheogorath !!!!

για να μη ανοιγω νεο θεμα μαλλον καηκε η αντλια απο τη nepton 280  ειναι  εκτος εγγυησης  εβαλα μια αεροψυκτρα τωρα  αλλα ρε μαμωτο ειναι πολυ κουμουτσα  δε τη θελω  τι να κανω  ;;  τι προτινεις ;;

το ψυγειο της  280 ειναι οκ   ειναι και μεγαλο σκεφτηκα για τη πλακα ετσι   να κανω καμμια πατεντα με καμμια μεταχειρισμενη  υδροψυξη  εχω δει καποια βιντεο  και να προσθεσω νεους  σωληνες  την αντλια  ιδιες δεν ειναι αυτες στις πιο πολλες η να  τα  πεταξω  να παω να παρω καμμια καινουργια δε αξιζει η φαση να ασχοληθεις !!

Επεξ/σία από ultraex2003

1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Την GPU βάλε, εκεί θα δεις χαρά.

Noop, η κάρτα αθόρυβη παίζει μέχρι 70 βαθμούς χαλαρά. Επίσης για μπλοκ δεν έχω ιδέα τη παίρνει η συγκεκριμένη μιας και δεν είναι reference. 

56 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

@Sheogorath !!!!

για να μη ανοιγω νεο θεμα μαλλον καηκε η αντλια απο τη nepton 280  ειναι  εκτος εγγυησης  εβαλα μια αεροψυκτρα τωρα  αλλα ρε μαμωτο ειναι πολυ κουμουτσα  δε τη θελω  τι να κανω  ;;  τι προτινεις ;;

το ψυγειο της  280 ειναι οκ   ειναι και μεγαλο σκεφτηκα για τη πλακα ετσι   να κανω καμμια πατεντα με καμμια μεταχειρισμενη  υδροψυξη  εχω δει καποια βιντεο  και να προσθεσω νεους  σωληνες  την αντλια  ιδιες δεν ειναι αυτες στις πιο πολλες η να  τα  πεταξω  να παω να παρω καμμια καινουργια δε αξιζει η φαση να ασχοληθεις !!

Αν είναι να την πετάξεις μην το κάνεις!:(

Έχεις pm

1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε

@Sheogorath !!!!

Εγώ στην λούπα μου έχω 3 ψυγεία 120άρια απο ΑΙΟ, μια χαρά γίνεται, με σωλήνες 13/10 και σφικτήρες για υδραυλικά (με βίδα).

Μπορείς να βγάλεις την αντλία και να κρατήσεις το μπλοκ μόνο. Εγώ αυτό θα έκανα. Πρακτηκά πετάς μόνο τους σωλήνες. ;)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Εγώ στην λούπα μου έχω 3 ψυγεία 120άρια απο ΑΙΟ, μια χαρά γίνεται, με σωλήνες 13/10 και σφικτήρες για υδραυλικά (με βίδα).

Μπορείς να βγάλεις την αντλία και να κρατήσεις το μπλοκ μόνο. Εγώ αυτό θα έκανα. Πρακτηκά πετάς μόνο τους σωλήνες. ;)

την εχω λυσει την αντλια  εχει φυγει το υγρο απο μεσα  δεν εχω κοψει σωληνες πως θα γινει  η μοντα δεν το καταλαβα  η πλακετιτσα πανω ειναι καμμενη που κουμπωνει  δε γυρναει η αντλια  απο κατω εχει καποια πηνια σε  στρογγυλη τοποθετηση  

τι κραταω και τι αλλαζω

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 1

Δες αν μπορείς να αλλάξεις τα smd, αλλιώς αφαιρείς την αντλία, και βάζεις εξωτερική. Δες αν βρεις ανταλλακτικό πρώτα όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...