reborn010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εχω ενα thermal sensor plug αξιζει στο reservoir η στο pump περισοτερο? Λογικα res.
fallen4ngel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Το ίδιο είναι παντού, το έχουμε πει άπειρες φορές. Το κύκλωμα έχει παντού ίδια θερμοκρασία!!!
reborn010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Το ίδιο είναι παντού, το έχουμε πει άπειρες φορές. Το κύκλωμα έχει παντού ίδια θερμοκρασία!!! Νταξει μαν μην μας παρεις το κεφαλι. Παμε για τα μεγαλα βηματα, ευχομαι να ειναι σταθερα. 6
reborn010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Και ξεκιναει το τεστ. +ένας στη ζήλεια. Απίθανο εύγε.Ζηλεύω!!! Euxaristw! 5
Danto Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Λέω να μπω και εγώ στην ομάδα του water cooling αλλά ακόμα είμαι στην επιλογή του συστήματος. Στην αρχή ήμουν έτοιμος για κάτι φτηνιάρηκια αλλά τα παιδια εδώ με συνβούλεψαν να πάω σε κάτι πιο standar. Όσοι έχουν water cooling ας γράψουν λίγο τι έχουν φορέσει στο PC, να πάρω και εγώ μια ιδέα. Είδα alldaynews , F117, Inuyasha άμα υπάρχουν κιάλοι καλά θα ήταν.
reborn010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Λέω να μπω και εγώ στην ομάδα του water cooling αλλά ακόμα είμαι στην επιλογή του συστήματος. Στην αρχή ήμουν έτοιμος για κάτι φτηνιάρηκια αλλά τα παιδια εδώ με συνβούλεψαν να πάω σε κάτι πιο standar. Όσοι έχουν water cooling ας γράψουν λίγο τι έχουν φορέσει στο PC, να πάρω και εγώ μια ιδέα. Είδα alldaynews , F117, Inuyasha άμα υπάρχουν κιάλοι καλά θα ήταν. Εχω τα παρακατω: Fittings: Barrow/Formulamod (για οσους δεν το ξερουν ηδη Barrow=Bitspower) CPU block: EK supremacy evo Res: EK-RES x3 250 Lite Pump: D5 Pump top: EK d5 x-top Tubes: 14/10 acrylic (Απο Acrylix και σωζεις αρκετα απο την τσεπη σου) Rads: EK Coolstream Coolant: DI water+Mayhems pastel red Πρωτεινω ξεκαθαρα Barrow fittings απο Aliexpress. Αν θες σου στελνω τον εμπορο που πηρα εγω. Για blocks/reservoir κλπ EKWB/Bitspower. Στην επιλογη της αντλιας αν θες να εισαι καλλημενος 100% πηγαινε σε D5 η DDC. Τα ψευγεια κατα την γνωμη μου ειναι πανω κατω ιδια, απλα σιγουρεψω οτι το εσωτερικο μερος ειναι χαλκος. ΥΓ: Εχω αρκετα κοματια αχρησιμοποιητα Barrow compression fitting για hardtube 14/10 εαν καποιος θελησει. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Πλέον για εμένα τα barrow στις τιμές που έφτασαν είναι πολύ κοντά στα bitspower και γενικά δεν έχεις μεγάλο όφελος στην αγορά τους ειδικά αν κάνεις μεγάλη παραγγελία έχεις και κίνδυνο για τελωνείο
Tenshi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 .............. Και πού να σου δώσουν WFI με χλωριούχο νάτριο. Να δείχνεις την ετικέτα πανω στο μονόλιτρο, οτι δέν είναι αυτό που ζήτησες και το τσόλι η βοηθός φαρμακοποιού να επιμένει οτι "αυτό είναι". Για όσους δέν κατάλαβαν...το χλωριούχο νάτριο είναι το γνωστό σε όλους μας αλάτι. 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Επειδή τα έχω μπερδέψει αυτή την φορά πήρα συμπυκνωμένο υγρό, τι ακριβώς πρέπει να αγοράσω για να το διαλύσω? Απιονισμενο? Απεσταγμενο? Όρο? Και είναι όρος πως το ζητάω?
F117 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Και πού να σου δώσουν WFI με χλωριούχο νάτριο. Να δείχνεις την ετικέτα πανω στο μονόλιτρο, οτι δέν είναι αυτό που ζήτησες και το τσόλι η βοηθός φαρμακοποιού να επιμένει οτι "αυτό είναι". Για όσους δέν κατάλαβαν...το χλωριούχο νάτριο είναι το γνωστό σε όλους μας αλάτι. νομίζω ήσουν απο μία πλευρά και με έβλεπες....ισχυεί και για την βοηθώ....αχχαχα
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Επειδή τα έχω μπερδέψει αυτή την φορά πήρα συμπυκνωμένο υγρό, τι ακριβώς πρέπει να αγοράσω για να το διαλύσω? Απιονισμενο? Απεσταγμενο? Όρο? Και είναι όρος πως το ζητάω? Αμα ειναι όρος, ζητα το ως όρος Σινά!!!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αμα ειναι όρος, ζητα το ως όρος Σινά!!! Αυτόματη διόρθωσηΠείτε τι ζητάω από τα φαρμακεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα