GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, σήμερα παρέλαβα τα κομμάτια της υδροψυξης μου και αύριο πάω να παρω σωλήνες καθαρούς και τεφλόν για τις συνδέσεις αλλά έχω ένα θεματακι. Το μπλοκ από μέσα έχει χάσει την γυαλαδα του χαλκού και έχει αποκτήσει ένα μαυροειδες χρώμα. Αυτό καθαρίζει κάπως; Έχω dremel με εξαρτήματα για γυάλισμα αν βοηθάει. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα το καθαρίσω χωρίς να το κάνω ζημιά οπότε οποία συμβουλή, ευπρόσδεκτη. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από GeorgeSmirlis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, GeorgeSmirlis είπε Καλησπέρα σας, σήμερα παρέλαβα τα κομμάτια της υδροψυξης μου και αύριο πάω να παρω σωλήνες καθαρούς και τεφλόν για τις συνδέσεις αλλά έχω ένα θεματακι. Το μπλοκ από μέσα έχει χάσει την γυαλαδα του χαλκού και έχει αποκτήσει ένα μαυροειδες χρώμα. Αυτό καθαρίζει κάπως; Έχω dremel με εξαρτήματα για γυάλισμα αν βοηθάει. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα το καθαρίσω χωρίς να το κάνω ζημιά οπότε οποία συμβουλή, ευπρόσδεκτη. Παρε μια οδοντοβορτσα και μια αλοιφη για μεταλα και ξεκινα τριψιμο με το dremel με τα εξαρτηματα που ειναι πανινα ισως κανεις δουλεια αλλα με οδοντοβορτσα θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα νομιζω 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Παρε μια οδοντοβορτσα και μια αλοιφη για μεταλα και ξεκινα τριψιμο με το dremel με τα εξαρτηματα που ειναι πανινα ισως κανεις δουλεια αλλα με οδοντοβορτσα θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα νομιζω Αλοιφή για μέταλλα; Μμμ επειδή δεν εχω, έτσι την ζηταω από μαγαζί με εργαλεία και σιδερικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Αλοιφή για μέταλλα; Μμμ επειδή δεν εχω, έτσι την ζηταω από μαγαζί με εργαλεία και σιδερικα; Πανε ζητα αλοιφη για γιαλυσμα μεταλων , 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από 3 περάσματα τρίψιμο με οδοντόκρεμα oralb pro expert και ένα πινέλο. Χρόνος 10 λεπτά. Μέσα ειδικά στις γωνιές έχει λίγο ακόμα αλλά το dremel θα κάνει δουλειά. Πρέπει κάπου στο σπίτι να έχω και brasso. Αν το βρω θα το κάνω λαμπικο. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από GeorgeSmirlis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Το βρήκα το brasso μην του vrasso, ήταν χωμένο στου διαόλου την μάνα. Το καθαρίζω και ενημερώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε Καλησπέρα σας, σήμερα παρέλαβα τα κομμάτια της υδροψυξης μου και αύριο πάω να παρω σωλήνες καθαρούς και τεφλόν για τις συνδέσεις αλλά έχω ένα θεματακι. Το μπλοκ από μέσα έχει χάσει την γυαλαδα του χαλκού και έχει αποκτήσει ένα μαυροειδες χρώμα. Αυτό καθαρίζει κάπως; Έχω dremel με εξαρτήματα για γυάλισμα αν βοηθάει. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα το καθαρίσω χωρίς να το κάνω ζημιά οπότε οποία συμβουλή, ευπρόσδεκτη. Ξυδακι και μπάνιο, εάν θέλεις και λίγο τρίψιμο με οδοντόβουρτσα. Ερώτηση. Το μπλόκ που το βρήκες; Μου θυμίζει μπλοκ από μονοβάθμιο πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ~Palpatin~ είπε Ξυδακι και μπάνιο, εάν θέλεις και λίγο τρίψιμο με οδοντόβουρτσα. Ερώτηση. Το μπλόκ που το βρήκες; Μου θυμίζει μπλοκ από μονοβάθμιο πάντως Είναι το αυθεντικό που πήγαινε σετ με το kandalf lcs πίσω στο 2007. Είναι για 775 αλλά αποτι φαίνεται μπαίνει και σε 1366. Το πήρα σετ με ψυγείο, αντλία, ρεζερβουάρ, σωλήνες, ρακορς και ανεμιστήρες. Τι εννοείς μονοβαθμιο; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από GeorgeSmirlis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Από chiller, ναι μοιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λαμπικο με το brasso. Η δουλειά έγινε με ένα σχεδον ολόκληρο πακέτο μπατονετες, βαμβακι και χαρτί. Οι βίδες βιδωθηκαν χιαστί βιδωνοντας κάθε φορά και από λίγο μεχρι να σφίξει. Στην τσιμουχα μπήκε και λίγο λάδι ραπτομηχανης για καλύτερη εφαρμογή Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από GeorgeSmirlis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2018 στις 11:41 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε Έχω ένα καλό συνηθειο να επαναφέρνω παλαιά θέματα στην επιφάνεια. Να ρωτήσω κάτι, μπορεί να μπει ψυγείο αλουμινένιο με όλα τα υπόλοιπα πράγματα να είναι χάλκινα; Η φθορά θα είναι μεγάλη; Επίσης έχουμε κάτι ποιοτικό σε μπλοκ 1366? Θα έρθει από βδομάδα λούπα όπως είχα πέρσι και δυστυχώς έχει το μπλοκ από το 2007 της thermaltake. Είχα πέρσι το heatkiller 3.0 iv 1366 το οποίο ήταν κορυφή και το σκότωσα ο μ@λακας 30€. (Ίσως το καλύτερο για 1366) Θα κάνει οξυδωση φίλε μου είναι ότι χειρότερο μπορεις να κανείς να βάλεις αλουμίνιο με χαλκό Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από ksaderfoss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, ksaderfoss είπε Θα κάνει οξυδωση φίλε μου είναι ότι χειρότερο μπορεις να κανείς να βάλεις αλουμίνιο με χαλκό Ναι αλλά θα μπει wfi που θεωρητικά είναι καθαρό. Επίσης πως χάλκινα ψυγεία μπαίνουν με αλουμινένια μπλοκ? Μπορείς να μου το εξηγήσεις δηλαδή? Ποια χημικη αντίδραση θα γίνει με καθαρό νερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Με σκέτο wifi θα οξειδωθεί, ναι. Θες και πρόσθετα σαν αυτό που σου είχα πει (concentrate κάτι τέτοιο). Θεωρητικα δεν θα έχεις πρόβλημα αφού και τα ΑΙΟ με τέτοια είναι, χάλκινο μπλοκ και ψυγείο αλουμινίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Με σκέτο wifi θα οξειδωθεί, ναι. Θες και πρόσθετα σαν αυτό που σου είχα πει (concentrate κάτι τέτοιο). Θεωρητικα δεν θα έχεις πρόβλημα αφού και τα ΑΙΟ με τέτοια είναι, χάλκινο μπλοκ και ψυγείο αλουμινίου. Wfi είναι βρε, το κάναμε το νερό κεραίες. Απλά εγκυκλοπαιδικά ρώτησα. Όλα χάλκινα είναι σε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Wfi είναι βρε, το κάναμε το νερό κεραίες. Απλά εγκυκλοπαιδικά ρώτησα. Όλα χάλκινα είναι σε εμένα. Στον κορρεκτορα του κινητού μου πες το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα