Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, σήμερα παρέλαβα τα κομμάτια της υδροψυξης μου και αύριο πάω να παρω σωλήνες καθαρούς και τεφλόν για τις συνδέσεις αλλά έχω ένα θεματακι. Το μπλοκ από μέσα έχει χάσει την γυαλαδα του χαλκού και έχει αποκτήσει ένα μαυροειδες χρώμα. Αυτό καθαρίζει κάπως; 

Έχω dremel με εξαρτήματα για γυάλισμα αν βοηθάει. 

Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα το καθαρίσω χωρίς να το κάνω ζημιά οπότε οποία συμβουλή, ευπρόσδεκτη.

IMG_20180411_151405_BURST1.jpg

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
1 λεπτό πριν, GeorgeSmirlis είπε

Καλησπέρα σας, σήμερα παρέλαβα τα κομμάτια της υδροψυξης μου και αύριο πάω να παρω σωλήνες καθαρούς και τεφλόν για τις συνδέσεις αλλά έχω ένα θεματακι. Το μπλοκ από μέσα έχει χάσει την γυαλαδα του χαλκού και έχει αποκτήσει ένα μαυροειδες χρώμα. Αυτό καθαρίζει κάπως; 

Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα το καθαρίσω χωρίς να το κάνω ζημιά οπότε οποία συμβουλή, ευπρόσδεκτη.

Παρε μια οδοντοβορτσα και μια αλοιφη για μεταλα και ξεκινα τριψιμο

με το dremel με τα εξαρτηματα που ειναι πανινα ισως κανεις δουλεια αλλα με οδοντοβορτσα θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα νομιζω

• Like 1
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Παρε μια οδοντοβορτσα και μια αλοιφη για μεταλα και ξεκινα τριψιμο

με το dremel με τα εξαρτηματα που ειναι πανινα ισως κανεις δουλεια αλλα με οδοντοβορτσα θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα νομιζω

Αλοιφή για μέταλλα; Μμμ επειδή δεν εχω, έτσι την ζηταω από μαγαζί με εργαλεία και σιδερικα;

• Moderators
32 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Αλοιφή για μέταλλα; Μμμ επειδή δεν εχω, έτσι την ζηταω από μαγαζί με εργαλεία και σιδερικα;

Πανε ζητα αλοιφη για γιαλυσμα μεταλων ,

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_20180411_172428_HHT.jpg

Μετά από 3 περάσματα τρίψιμο με οδοντόκρεμα oralb pro expert και ένα πινέλο. Χρόνος 10 λεπτά. Μέσα ειδικά στις γωνιές έχει λίγο ακόμα αλλά το dremel θα κάνει δουλειά.

Πρέπει κάπου στο σπίτι να έχω και brasso. Αν το βρω θα το κάνω λαμπικο.

• Like 2

16 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε

Ξυδακι και μπάνιο, εάν θέλεις και λίγο τρίψιμο με οδοντόβουρτσα.

Ερώτηση. Το μπλόκ που το βρήκες;

Μου θυμίζει μπλοκ από μονοβάθμιο πάντως ;)

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ~Palpatin~ είπε

Ξυδακι και μπάνιο, εάν θέλεις και λίγο τρίψιμο με οδοντόβουρτσα.

Ερώτηση. Το μπλόκ που το βρήκες;

Μου θυμίζει μπλοκ από μονοβάθμιο πάντως ;)

Είναι το αυθεντικό που πήγαινε σετ με το kandalf lcs πίσω στο 2007. Είναι για 775 αλλά αποτι φαίνεται μπαίνει και σε 1366. 

Το πήρα σετ με ψυγείο, αντλία, ρεζερβουάρ, σωλήνες, ρακορς και ανεμιστήρες. 

Τι εννοείς μονοβαθμιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_20180412_212207.jpg

Λαμπικο με το brasso. Η δουλειά έγινε με ένα σχεδον ολόκληρο πακέτο μπατονετες, βαμβακι και χαρτί. 

Οι βίδες βιδωθηκαν χιαστί βιδωνοντας κάθε φορά και από λίγο μεχρι να σφίξει. Στην τσιμουχα μπήκε και λίγο λάδι ραπτομηχανης για καλύτερη εφαρμογή 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/4/2018 στις 11:41 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε

Έχω ένα καλό συνηθειο να επαναφέρνω παλαιά θέματα στην επιφάνεια. Να ρωτήσω κάτι, μπορεί να μπει ψυγείο αλουμινένιο με όλα τα υπόλοιπα πράγματα να είναι χάλκινα; Η φθορά θα είναι μεγάλη;

Επίσης έχουμε κάτι ποιοτικό σε μπλοκ 1366? Θα έρθει από βδομάδα λούπα όπως είχα πέρσι και δυστυχώς έχει το μπλοκ από το 2007 της thermaltake. 

Είχα πέρσι το heatkiller 3.0 iv 1366 το οποίο ήταν κορυφή και το σκότωσα ο μ@λακας 30€. (Ίσως το καλύτερο για 1366)

Θα κάνει οξυδωση φίλε μου είναι ότι χειρότερο μπορεις να κανείς να βάλεις αλουμίνιο με χαλκό 

Επεξ/σία από ksaderfoss

9 λεπτά πριν, ksaderfoss είπε

Θα κάνει οξυδωση φίλε μου είναι ότι χειρότερο μπορεις να κανείς να βάλεις αλουμίνιο με χαλκό 

Ναι αλλά θα μπει wfi που θεωρητικά είναι καθαρό. Επίσης πως χάλκινα ψυγεία μπαίνουν με αλουμινένια μπλοκ? Μπορείς να μου το εξηγήσεις δηλαδή? Ποια χημικη αντίδραση θα γίνει με καθαρό νερό;

Με σκέτο wifi θα οξειδωθεί, ναι. Θες και πρόσθετα σαν αυτό που σου είχα πει (concentrate κάτι τέτοιο).

Θεωρητικα δεν θα έχεις πρόβλημα αφού και τα ΑΙΟ με τέτοια είναι, χάλκινο μπλοκ και ψυγείο αλουμινίου.

1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Με σκέτο wifi θα οξειδωθεί, ναι. Θες και πρόσθετα σαν αυτό που σου είχα πει (concentrate κάτι τέτοιο).

Θεωρητικα δεν θα έχεις πρόβλημα αφού και τα ΑΙΟ με τέτοια είναι, χάλκινο μπλοκ και ψυγείο αλουμινίου.

Wfi είναι βρε, το κάναμε το νερό κεραίες.:P Απλά εγκυκλοπαιδικά ρώτησα. Όλα χάλκινα είναι σε εμένα. 

33 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Wfi είναι βρε, το κάναμε το νερό κεραίες.:P Απλά εγκυκλοπαιδικά ρώτησα. Όλα χάλκινα είναι σε εμένα. 

Στον κορρεκτορα του κινητού μου πες το... 

gran-torino-clint-eastwood.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...