Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@aouas88 όχχιιι!!! το απιονισμένο λένε οτι κάνει μια αντίδραση με τον χαλκό... απεσταγμένο από τα φαρμακεία πάρε... water for injections θα το ζητήσεις!!

@volos27 αν ψάξεις υπάρχουν μαγαζιά που ασχολούνται με Plexyglass...εκεί μπορούν να σου κάνουν κάποια κατασκευή custom :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα καλό συνηθειο να επαναφέρνω παλαιά θέματα στην επιφάνεια. Να ρωτήσω κάτι, μπορεί να μπει ψυγείο αλουμινένιο με όλα τα υπόλοιπα πράγματα να είναι χάλκινα; Η φθορά θα είναι μεγάλη;

Επίσης έχουμε κάτι ποιοτικό σε μπλοκ 1366? Θα έρθει από βδομάδα λούπα όπως είχα πέρσι και δυστυχώς έχει το μπλοκ από το 2007 της thermaltake. 

Είχα πέρσι το heatkiller 3.0 iv 1366 το οποίο ήταν κορυφή και το σκότωσα ο μ@λακας 30€. (Ίσως το καλύτερο για 1366)

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis

Θεωρητικά θα έχεις πρόβλημα. Πρακτικά αν βαλεις wifi με ειδικό έτοιμο υγρό για υδροψυξη, δεν θα έχεις.

Εξαλλου όλα τα ΑΙΟ είναι με χάλκινο μπλοκ και αλουμινένιο ψυγείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Θεωρητικά θα έχεις πρόβλημα. Πρακτικά αν βαλεις wifi με ειδικό έτοιμο υγρό για υδροψυξη, δεν θα έχεις.

Εξαλλου όλα τα ΑΙΟ είναι με χάλκινο μπλοκ και αλουμινένιο ψυγείο.

WFI πάω να πάρω αύριο 2 λίτρα.

Το μπλοκ που θα μου έρθει είναι από το 2007 της tt απο το σετ του kandalf lcs vd4000. Δεν έχει fins μέσα και 99% θέλει dremελιασμα για να μπει. Αν πάρει το μάτι σας - αυτί σας για καλό 1366 μπλοκ σε καλή τιμή στείλτε μου ένα pm

Επίσης σκέφτομαι για ένα ακόμα 240αρι να κάνει παρέα το 360αρι χάλκινο με αλουμινένια φινς της thermaltake. Θα βοηθήσει το μικρό ή τσάμπα πράμα;

Επίσης τα ψυγεία από μέσα τα καθαρίζουμε με ξύδι;

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis

Δεν χρειάζεται καθάρισμα, πέρα από ζεστό νερό. Το ψυγείο της ΤΤ είναι χάλκινο όποτε δεν σε νοιαζει, δεν ανακατεύεις αλουμίνια μέσα.

Ναι, έχω ένα τέτοιο μπλοκ, για 775 καλούτσικα είναι, για 1366 όχι, δεν μπαίνει καν. Θα χρειαστείς άλλο.

8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δεν χρειάζεται καθάρισμα, πέρα από ζεστό νερό. Το ψυγείο της ΤΤ είναι χάλκινο όποτε δεν σε νοιαζει, δεν ανακατεύεις αλουμίνια μέσα.

Ναι, έχω ένα τέτοιο μπλοκ, για 775 καλούτσικα είναι, για 1366 όχι, δεν μπαίνει καν. Θα χρειαστείς άλλο.

Με dremελιασμα στην βάση; Ή είναι πολύ μικρό;

Σκ@τα σκ@τα σκ@τα, άντε να βρω τώρα 1366 μπλόκ, ο χαζός ρε πούλησα πέρσι κομματαρες

1 λεπτό πριν, GeorgeSmirlis είπε

Με dremελιασμα στην βάση; Ή είναι πολύ μικρό;

Εδώ βλέπω ο τύπος το είχε σε 1366, όποτε ίσως είσαι τυχερός.

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?24030-Thermaltake-Kandalf-LCS-Redux

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Εδώ βλέπω ο τύπος το είχε σε 1366, όποτε ίσως είσαι τυχερός.

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?24030-Thermaltake-Kandalf-LCS-Redux

Βρε ας κανω τώρα την δουλειά μου και με την πρώτη ευκαιρία το αλλάζω το γέρικο. Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπερα σας, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μπλοκ το οποίο να ταιριάζει σε 1366 και να το αγοράσω από Γερμανία/Αγγλία? 

Πέρσι είχα το heatkiller 3.0 1366 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Το βρίσκω 60€ καινούριο αλλά σε αυτήν την τιμή παίζει και το επόμενο του heatkiller iv basic intel και 1-2 της ek. 

Επίσης καμία εμπειρία από phobya, alphacool κτλ? 

Γενικά ψάχνω μέχρι 50-60€ 

Αξιόπιστες εταιρίες και οι δύο,απλά αποφεύγεις τις plexi εκδοχές για τον φόβο των Ιουδαίων.

Προσωπικά θα χτύπαγα το EK γιατί έχει καλύτερη τοποθέτηση των G1/4.

• Like 1

IMG_20180410_183155.jpg.af29fb52d65702120001ecd88ae16bda.jpg

Είχα αυτό το ρεζερβουάρ σε μια aquastream xt μία απο τις καλύτερες αντλίες που πέρασαν απο τα χέρια μου και η μόνη με έλεγχο μέσω usb, τί είναι αυτές οι ρωγμές?, δέν έφαγε χτύπημα ουτε ήταν έτσι όταν το πήρα,είχε μέσα primochill eco6, χημική αντίδραση? μήπως μου κάνει ζημιά στα πλαστικά της αντλίας?,

3 ώρες πριν, cpc464 είπε

IMG_20180410_183155.jpg.af29fb52d65702120001ecd88ae16bda.jpg

Είχα αυτό το ρεζερβουάρ σε μια aquastream xt μία απο τις καλύτερες αντλίες που πέρασαν απο τα χέρια μου και η μόνη με έλεγχο μέσω usb, τί είναι αυτές οι ρωγμές?, δέν έφαγε χτύπημα ουτε ήταν έτσι όταν το πήρα,είχε μέσα primochill eco6, χημική αντίδραση? μήπως μου κάνει ζημιά στα πλαστικά της αντλίας?,

Διαστολη - συστολη μαζι με πιεση του κυκλωματος

• Like 1

26 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Διαστολη - συστολη μαζι με πιεση του κυκλωματος

Ναι έχει λογική γιατί όλες η ρωγμές αρχίζουν απο εκει που το πλαστικό είναι ποιό αδύναμο, εκεί που μένει σημάδι απο την έγχυση του πλαστικού στο καλούπι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...