Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορει καποιος να μ πει αν υπαρχουν διαφορες στα μεγεθη των σωληνων, δλδ  απο 10/13 με 12/16 υπαρχει καποια διαφορα στην ψυξη??

Κ ποιο ειναι το "στανταρ" μεγεθος που βαζει ο κοσμακης το 10/13??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ερώτηση προς ειδικούς. Μιας και το AIO μου είχε φυσαλίδες και σκληρούς μικρούς σωλήνες αποφάσισα να ρισκάρω και να αλλάξω σωλήνες και υγρό. Θα ήθελα μια πρόταση για το τι υγρό να βάλω μιας και το AIO είναι συνδυασμός χαλκού-αλουμινίου.

Αυτό εδώ κάνει;

http://www.e-shop.gr/mayhems-x1-clear-1l-p-PER.811100

Προς το παρόν το έχω με απιονισμένο μέχρι να έρθει αύριο το αποσταγμένο νερό για να το καθαρίσω καλά.

post-331604-0-63461800-1505044633_thumb.jpg

• Moderators

Μπορει καποιος να μ πει αν υπαρχουν διαφορες στα μεγεθη των σωληνων, δλδ απο 10/13 με 12/16 υπαρχει καποια διαφορα στην ψυξη??

Ο σωλήνας δεν παίζει κανένα ρόλο στην ψυξη, ειναι καθαρά αισθητικό το θέμα

δεν νομίζω να υπάρχει στάνταρ

• Like 1

Μπορει καποιος να μ πει αν υπαρχουν διαφορες στα μεγεθη των σωληνων, δλδ  απο 10/13 με 12/16 υπαρχει καποια διαφορα στην ψυξη??

Σχεδόν καμία διαφορά στην ψύξη, κάτω από ειδικές συνθήκες και loops, μπορεί να παρατηρηθεί κάτι.

10/13 επιλέγω πάντα, γιατί απλά βρίσκω τα πάντα πιο εύκολα.

• Like 1

Για cpu water block κοιταμε μονο ek η παιζουν κ αλλα αξιοπιστα??

Σαν αυτα ας πουμε
https://www.caseking.de/en/xspc-raystorm-pro-cpu-kuehler-fuer-intel-kupfer-schwarz-wacp-261.html

https://www.caseking.de/en/watercool-heatkiller-iv-pro-intel-pure-copper-wacp-242.html

Έχω ένα waterblock xspc rasa

post-431362-0-10595900-1505762122_thumb.jpg

Θέλω να το κάνω mod ώστε να μπεί σε am4 socket  ξέρει κανείς τις διαστάσεις του am4 απο τρύπα σε τρύπα?, έχω βρεί αυτό

post-431362-0-84399000-1505762410_thumb.jpg

αλλά δέν συμφωνεί με τις μετρήσεις που έχω πάρει με τον βερνιέρο (μου βγαίνει 2 mm εκτός), να προσπαθήσω η απλά να αλλάξω waterblock?.

Έχω ένα waterblock xspc rasa

Θέλω να το κάνω mod ώστε να μπεί σε am4 socket  ξέρει κανείς τις διαστάσεις του am4 απο τρύπα σε τρύπα?, έχω βρεί αυτό

αλλά δέν συμφωνεί με τις μετρήσεις που έχω πάρει με τον βερνιέρο (μου βγαίνει 2 mm εκτός), να προσπαθήσω η απλά να αλλάξω waterblock?.

Θα βρεις μια εταιρία που δίνει κάτι τέτοιο και θα το προσαρμόσεις. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις βίδες (κοντές/μακρυές)

http://www.legitreviews.com/cryorig-offering-free-amd-am4-ryzen-cpu-cooler-update-kit_190687

ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς δέν ταιριάζει.

Δε μιλάω για το συγκεκριμένο, ούτε θα ταιριάξει απόλυτα. Πατέντα θα κάνεις. Το έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Θα βρεις ένα που χωράνε οι σωλήνες να περάσουν. Είναι τόσο μακρόστενο το δικό σου, που αποκλείεται να μην το πατάει σωστά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Απιονισμενο νερο ειναι ιδιο με το αποσταγμενο??Γτ πηγα στο super market π ειχε απιονισμενο μονο κ μ λεει οτι ιδιο πραγμα ειναι..Μπορω να παρω να βαλω απιονισμενο νερο με Link.png Site: αυτο μαζι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...