Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Σταματάω να σου απαντάω όπως και εσύ αγνοείς αυτά που σε ρωτάω καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ναι γιατί εγώ που ρώτησα για τα fitings δεν απάντησε κανένας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ναι γιατί εγώ που ρώτησα για τα fitings δεν απάντησε κανέναςΚαλά εδώ δεν απαντάς τα απλά, όπως τι χρώματα πήρες που το έβαλες τι φτιάχνεις κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλά εδώ δεν απαντάς τα απλά, όπως τι χρώματα πήρες που το έβαλες τι φτιάχνεις κτλ.Είπαμε φτιάχνει γραφείο σαν του linus Μάλλον ήθελε να το βάλει σε χαμελεον χρώμα και του ζητούσαν τόσα λεφτά, ξέχασα εδώ δεν κάνει το κόπο να πει ούτε καν από τι υλικό το έφτιαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Στο μπλα μπλα άνοιξα θέμα για βάψιμο mdf με χρώμα νερού ματ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Στο μπλα μπλα άνοιξα θέμα για βάψιμο mdf με χρώμα νερού ματ. Για να βαψεις mdf σου ζητούσαν 300 ευρώ? Είτε μας κοροϊδεύεις είτε στη περιοχή σου προσπαθούν να σε κλέψουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Για να βαψεις mdf σου ζητούσαν 300 ευρώ? Είτε μας κοροϊδεύεις είτε στη περιοχή σου προσπαθούν να σε κλέψουν Γι'αυτό και το πήρα να το βάψω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Γι'αυτό και το πήρα να το βάψω εγώΜε τι υλικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Με τι υλικά; Άκρη δεν θα βγάλεις κουράστηκα πλέον, αφού τελείωσε και "βάφει" όπως είπε γιατί δεν βάζει μια φωτογραφία να δούμε τι κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Άκρη δεν θα βγάλεις κουράστηκα πλέον, αφού τελείωσε και "βάφει" όπως είπε γιατί δεν βάζει μια φωτογραφία να δούμε τι κάνει Γιατί πήγα αμέσως από τη δουλειά να το βαψω και λόγο δουλειάς δεν έχω προλάβει να πάω να το πάρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Γιατί πήγα αμέσως από τη δουλειά να το βαψω και λόγο δουλειάς δεν έχω προλάβει να πάω να το πάρω. Δεν καταλαβαίνω, εσύ είπες ότι το έβαψες μόνος σου, από που να το πάρεις δεν βγάζω άκρη καλή συνέχεια στο έργο σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δεν καταλαβαίνω, εσύ είπες ότι το έβαψες μόνος σου, από που να το πάρεις δεν βγάζω άκρη καλή συνέχεια στο έργο σου Το εβαψα σε ένα χώρο ενός γνωστού μου. Νασαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το εβαψα σε ένα χώρο ενός γνωστού μου. Νασαι καλά.Με τι υλικά; Με τι υλικά; Με τι υλικά; 3 φορές την ίδια ερώτηση μπας και το εμπεδώσεις. Άκρη δεν θα βγάλεις κουράστηκα πλέον, αφού τελείωσε και "βάφει" όπως είπε γιατί δεν βάζει μια φωτογραφία να δούμε τι κάνειΑκριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ειπα και πιο πανω mdf με χρώμα που αραιωνετε με νερο (kraft) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 και ήθελαν 300 για να στο κάνουν; ή ήθελαν να σε ληστέψουν έντεχνα ή κάτι δεν μας λες σωστά. εκτός δε αν η επιφάνεια που φτιάχνεις είναι 120 τ.μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα