Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδιά τα εβαψα μόνος μου με 50€ και μου έμεινε και χρώμα για να βάψω άλλο ένα. Θα ήθελα να μου πείτε για το fiting. Σε ρωτησα κατι Τι ακριβως εφταιξες και χρεαιστηκες 50 ευρω χρωματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Παιδιά τα εβαψα μόνος μου με 50€ και μου έμεινε και χρώμα για να βάψω άλλο ένα. Θα ήθελα να μου πείτε για το fiting.Το σπρέι (ακρυλικο) κάνει στην χειρότερη 4€. Τι έβαλες με 50€; Ή μήπως σε πιάσαν πάλι κορόιδο όπως με τα νερά; Τουλάχιστον πες μας τι φτιαχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Γραφείο όπως ο linus και το έβαψε με πιστόλι αέρα ασταρι και μετα μπογιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μπογιά τι είδους; Σε σπρέι ή πάλι με πιστόλι και χρώμα σαν των αυτοκινήτων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Γραφείο όπως ο linus και το έβαψε με πιστόλι αέρα ασταρι και μετα μπογιάΞύλινο η μεταλλικό? Λίτρο χρώμα για πιστόλι (απλά χρώματα χωρίς πέρλες μεταλα κτλ) έχουν βαριά βαριά 10 ευρώ αντε να πήρες αστάρι και βερνίκι 30 ευρώ που δεν είναι τόσο Αν μιλάμε για ξύλο πάλι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά θα βγει, άρα είτε μας κοροϊδεύεις είτε σε πιάνουν κορόιδο Αφού τελείωσες την κατασκευή βγάλε μας καμιά φωτογραφία να δούμε τι έφτιαξες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ξύλινο η μεταλλικό? Λίτρο χρώμα για πιστόλι (απλά χρώματα χωρίς πέρλες μεταλα κτλ) έχουν βαριά βαριά 10 ευρώ αντε να πήρες αστάρι και βερνίκι 30 ευρώ που δεν είναι τόσο Αν μιλάμε για ξύλο πάλι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά θα βγει, άρα είτε μας κοροϊδεύεις είτε σε πιάνουν κορόιδο Αφού τελείωσες την κατασκευή βγάλε μας καμιά φωτογραφία να δούμε τι έφτιαξες Μαύρο περλέ θέλω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μαύρο περλέ θέλω εγώ Τα 50ml που έβαζα στο λίτρο είχαν κοντά στα 7 ευρώ Δεν ξέρω τι χρώματα βάζει αλλά μάλλον αν είπε για τι δουλειά τι θέλει βρήκαν κορόιδο και αρμεγουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Καμία ιδέα για 90άρες γωνίες απο eshop στα 13/10 soft tubing? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Καμία ιδέα για 90άρες γωνίες απο eshop στα 13/10 soft tubing? Μαζί με ρακορ η γωνίες αρσενικό θυλικο? Προσωπικά προτιμώ το 2ο γωνία +ρακορ Αν σε ενδιαφέρει χωρίς δες γωνίες της ek, αν θέλεις μονοκόμματο θα σου πω μόλις σχολασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δεν έχω ιδέα. Να το βδιώσω σε compression fitting απο την μία και σε σωλήνα απο την άλλη θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τα 50ml που έβαζα στο λίτρο είχαν κοντά στα 7 ευρώ Δεν ξέρω τι χρώματα βάζει αλλά μάλλον αν είπε για τι δουλειά τι θέλει βρήκαν κορόιδο και αρμεγουν Κλάιν είναι πανέμορφο. (Το έχω στο Passat b6 μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Κλάιν είναι πανέμορφο. (Το έχω στο Passat b6 μου) Βρε το ξερω οτι ειναι ομορφο , εδω ακομα εχουμε απορια απο τι υλικο ειναι το γραφειο (σε ξυλο θελει πολυ προεργασια για να βγει σωστα η περλα ) αλλα οπως και να εχει ειτε μας τρολλαρει τοσο καιρο , ειτε τον βρηκαν "χαζο" και προσπαθουν να τον μαδισουν Δεν έχω ιδέα. Να το βδιώσω σε compression fitting απο την μία και σε σωλήνα απο την άλλη θέλω. δηλαδη και στις 2 μεριες θα εχεις σωληνα? Αν ναι θελεις κατι τετοιο και βαζεις ρακορ και στης 2 μεριες , αν το βιδωσεις σε κατι σταθερο πας σε κατι τετοιο Bεβαια αν θελεις σαν το πρωτο υπαρχει αρκετα πιο φτηνο σε eworld εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Λογικά το 2ο ψάχνω. Σε ευχαριστώ, όπως πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Λογικά το 2ο ψάχνω. Σε ευχαριστώ, όπως πάντα. Αυτά εδώ ότι και να πάρεις είναι το ίδιο, ένα κομμάτι μέταλλο με θυλικο σπειρωμα είναι της bitspower δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά που ζητάει, δες από eworld μήπως θες και τίποτα άλλο μιας και έχει μεταφορικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 1μέτρο petg 16/12mm που μπορώ να βρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα