Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Οπα κάτσε δηλαδή η d5 θα κάνει ζημιά στη μητρική?

Αν δώσεις ρεύμα από μητρική θα έχεις θέμα, το rpm signal δεν έχει τόσο ρεύμα για να σου κάνει ζημιά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Molex έχει και ένα 3πινο με ενα καλώδιο

Ρεύμα περνει από το molex, το άλλο καλώδιο είναι μόνο για να βλέπεις της στροφές λειτουργίας της αντλίας (rpm signal)

• Like 2

Η d5 είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει ζημιά σε μητρική τραβάει αρκετά πάνω από 2Α, τώρα πρόσφατα έβγαλε κάποιο z270 mobo η Gigabyte που υποστηρίζει 2Α για αντλία κι αναφέρει στο manual όχι d5 αντλίες λόγο της κατανάλωσης, τα 2A είναι καλά για ddc αντλία

Η d5 τα ψιλά καλώδια ανεμηστηρα θα τα λιώσει σε χρόνο dt

Όσες d5 έχω δεί είναι molex + 4pin γιατί είναι pwm.

Αν συνδέσεις το molex γιατί να έχεις πρόβλημα? Απο εκεί θα παίρνει ρεύμα, όχι απο τα headers της μητρικής

• Moderators

Όσες d5 έχω δεί είναι molex + 4pin γιατί είναι pwm.

Αν συνδέσεις το molex γιατί να έχεις πρόβλημα? Απο εκεί θα παίρνει ρεύμα, όχι απο τα headers της μητρικής

Πιο πάνω αναφέρθηκε να συνδεθεί σε 3pin για έλεγχο από μητρική

Η d5 είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει ζημιά σε μητρική τραβάει αρκετά πάνω από 2Α, τώρα πρόσφατα έβγαλε κάποιο z270 mobo η Gigabyte που υποστηρίζει 2Α για αντλία κι αναφέρει στο manual όχι d5 αντλίες λόγο της κατανάλωσης, τα 2A είναι καλά για ddc αντλία

Η d5 τα ψιλά καλώδια ανεμηστηρα θα τα λιώσει σε χρόνο dt

Εμένα τραβάει max 0,7A. Άρα μην το δοκιμάσετε όλοι εκτός και αν ξέρετε τι τραβάει η αντλία σας.

Υγ: μην πάρω και κανένα στον λαιμό μου.

• Moderators

Εμένα τραβάει max 0,7A. Άρα μην το δοκιμάσετε όλοι εκτός και αν ξέρετε τι τραβάει η αντλία σας.

Υγ: μην πάρω και κανένα στον λαιμό μου.

Ειναι ανάλογα την αντλια για αυτό το έγραψα
  • Like 1

Φιλοι νερουλαδες μετακομισα σε νεο κουτι πλεον και ελεγα αντι για κυλινδρικο ρεζερβουαρ να φτιαξω κατι τετοιο:

17888354_1437797529605529_1086834591_n.j

βρηκα εναν με cnc router και απο εβδομαδα πανω να δωσω σχεδια και να μαθω τιμουλα 

• Like 2

Σκέφτομαι να πουλήσω της υδροψυξη μου, όλα τα κομμάτια και να πάω σε καινούριο κουτί και μία γομαροψυκτρα. Ποιες αεροψυκτρες είναι ισάξιες με ένα 360αρι ψυγείο; Κοιτάω dark rock 3 pro και NH d15. Καλές προτεινόμενες; Αν έχετε κάτι άλλο το ακούω.

Επίσης πόσο θα μπορούσα να διώξω: 360ψυγειο, 3 απλούς ανεμιστήρες 120μμ, αντλια-reservoir combo, όλα thermaltake και ενα heatkiller 3.0 κουτατο για 1366; Όλα είναι πεντακαθαρα και άριστα στην λειτουργία τους.Υπάρχουν όλα τα fittings για όλα τα κομμάτια, ότι χρειάζεται και κάποια έξτρα ακόμα. Σωλήνας δεν υπάρχει αλλά θα πάρω αν χρειαστεί ο ενδιαφερόμενος.

Σκέφτομαι να πουλήσω της υδροψυξη μου, όλα τα κομμάτια και να πάω σε καινούριο κουτί και μία γομαροψυκτρα. Ποιες αεροψυκτρες είναι ισάξιες με ένα 360αρι ψυγείο; Κοιτάω dark rock 3 pro και NH d15. Καλές προτεινόμενες; Αν έχετε κάτι άλλο το ακούω.

Επίσης πόσο θα μπορούσα να διώξω: 360ψυγειο, 3 απλούς ανεμιστήρες 120μμ, αντλια-reservoir combo, όλα thermaltake και ενα heatkiller 3.0 κουτατο για 1366; Όλα είναι πεντακαθαρα και άριστα στην λειτουργία τους.Υπάρχουν όλα τα fittings για όλα τα κομμάτια, ότι χρειάζεται και κάποια έξτρα ακόμα. Σωλήνας δεν υπάρχει αλλά θα πάρω αν χρειαστεί ο ενδιαφερόμενος.

πως δεν η υπαρχει η noctua  γ δες μια 

πως δεν η υπαρχει η noctua γ δες μια

Δεν κατάλαβα τι εννοεις. Έβαλα πάνω μία noctua αλλά αποφάσισα τελικά να βάλω από το δεύτερο μου σύστημα την macho b που έχω, να δω θερμοκρασίες κτλ και μετά θα δω αν θα αγοράσω τελικά άλλη.
  • Like 1

Δεν κατάλαβα τι εννοεις. Έβαλα πάνω μία noctua αλλά αποφάσισα τελικά να βάλω από το δεύτερο μου σύστημα την macho b που έχω, να δω θερμοκρασίες κτλ και μετά θα δω αν θα αγοράσω τελικά άλλη.

καλυτερα αεροψηξη σιγουρα πραγματα γτ αμα χαλασει το φανακι βαζεις αλλο ενο στη υδροψηξη αν χαλασει η αντλια μετα ειναι γ πεταμα!

καλυτερα αεροψηξη σιγουρα πραγματα γτ αμα χαλασει το φανακι βαζεις αλλο ενο στη υδροψηξη αν χαλασει η αντλια μετα ειναι γ πεταμα!

Καλύτερη είναι μόνο στο θέμα της αντικατάστασης θα έλεγα και όχι στο σύνολο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...