Konstantinio Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 πήρα σήμερα νερό μπλε fitings ekwb και tubes ekwb μόνο που παρήγγειλα petg και μου ήρθαν acrylic........... Παρε τηλεφωνο να σου στειλει το σωστο δεν νομιζω να σου πει τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 θέλω την βοήθεια σας έχω αυτί την αντλια https://static1.squarespace.com/static/51998404e4b0ef02d1bd9c2c/t/5328e8ede4b0ede66abab074/1395189997215/D5-Photon.pdf και το θέμα είναι τώρα από που θα το γεμίζω μιας και θα μπει οριζόντια και πως θα το αδειάζω όταν χρειαστεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 θέλω την βοήθεια σας έχω αυτί την αντλια https://static1.squarespace.com/static/51998404e4b0ef02d1bd9c2c/t/5328e8ede4b0ede66abab074/1395189997215/D5-Photon.pdf και το θέμα είναι τώρα από που θα το γεμίζω μιας και θα μπει οριζόντια και πως θα το αδειάζω όταν χρειαστεί? Το γεμισμα είναι εύκολο... απλά γύρισε το κουτί κατάλληλα ώστε να έρθει σε κάθετη θέση το reservoir.Στο αδειασμα πρέπει να προνοησεις να αφήσεις κάπου (όσο πιο χαμηλά μπορείς) μια παροχή για αδειασμα...είτε βρυσακι ή όπως εγώ που έχω στο κύκλωμα ενα Τ σύνδεσμο με μια τάπα και το αδειαζω από κει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Αν στο κάθετα το waterblock είναι πιο πανω απο το reservoir τι γίνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τίποτα, η αντλία πρέπει να είναι πιο κάτω από το ρες για να ρουφάει σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τίποτα, η αντλία πρέπει να είναι πιο κάτω από το ρες για να ρουφάει σωστα εμενα αν γυρισω το κουτι για να κατσει το reservoir καθετα τοτε θα εχω το ψυγειο απο κατω και το waterblock απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 εμενα αν γυρισω το κουτι για να κατσει το reservoir καθετα τοτε θα εχω το ψυγειο απο κατω και το waterblock απο πανω.Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να έχει συνέχεια υγρό η αντλία η θέση από τα υπόλοιπα δεν σε ενοχλεί τουλάχιστον ως που να γεμίσει το κύκλωμα, αν σε δυσκολεύει αυτό, μπορεις να αγοράσεις ένα απλό και λάστιχενιο σωλήνα και με ένα χωνί να γεμίσεις σιγά σιγά, βέβαια θα σε δυσκολέψει πολύ έτσι το συγκεκριμένο ρεζερβουαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Παιδιά αν έχω το waterblock και δεν θα έχω το fan του cpu δεν θα μου βγάζει σφάλμα ότι δεν έχει fan? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Παιδιά αν έχω το waterblock και δεν θα έχω το fan του cpu δεν θα μου βγάζει σφάλμα ότι δεν έχει fan? μπαινεις στο Bios και το απενεργοποιεις να ψαχνει για cpu fan στο Boot , ειτε βαζεις το tach signal που εχει η αντλια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 μπαινεις στο Bios και το απενεργοποιεις να ψαχνει για cpu fan στο Boot , ειτε βαζεις το tach signal που εχει η αντλια σου Αυτό που έχει ενα μπλε καλώδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αυτό που έχει ενα μπλε καλώδιο? Χρώμα δεν ξέρω αλλά η αντλία έχει ένα molex και ένα 3πιν συνήθως που έχει μόνο ένα καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Χρώμα δεν ξέρω αλλά η αντλία έχει ένα molex και ένα 3πιν συνήθως που έχει μόνο ένα καλώδιο Όπως το είπες είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Χρώμα δεν ξέρω αλλά η αντλία έχει ένα molex και ένα 3πιν συνήθως που έχει μόνο ένα καλώδιοΕκτός αν το βάλεις σε ένα 3πινο όλα μαζί όπως το έχω κάνει εγώ για να την ελέγχει η μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Εκτός αν το βάλεις σε ένα 3πινο όλα μαζί όπως το έχω κάνει εγώ για να την ελέγχει η μητρική.Η d5 είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει ζημιά σε μητρική τραβάει αρκετά πάνω από 2Α, τώρα πρόσφατα έβγαλε κάποιο z270 mobo η Gigabyte που υποστηρίζει 2Α για αντλία κι αναφέρει στο manual όχι d5 αντλίες λόγο της κατανάλωσης, τα 2A είναι καλά για ddc αντλία Η d5 τα ψιλά καλώδια ανεμηστηρα θα τα λιώσει σε χρόνο dt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Η d5 είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει ζημιά σε μητρική τραβάει αρκετά πάνω από 2Α, τώρα πρόσφατα έβγαλε κάποιο z270 mobo η Gigabyte που υποστηρίζει 2Α για αντλία κι αναφέρει στο manual όχι d5 αντλίες λόγο της κατανάλωσης, τα 2A είναι καλά για ddc αντλία Η d5 τα ψιλά καλώδια ανεμηστηρα θα τα λιώσει σε χρόνο dt Οπα κάτσε δηλαδή η d5 θα κάνει ζημιά στη μητρική? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα