Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ρωτήσω για ποιο πράγμα? Σωλήνες?

για σωληνες θα σ ελεγα να δεις σε κανα μαγαζι με υδραυλικα ειδαλλως μπορεις να δεις σε κανα πρακτικερ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

για σωληνες θα σ ελεγα να δεις σε κανα μαγαζι με υδραυλικα ειδαλλως μπορεις να δεις σε κανα πρακτικερ

Φτηνοι υπάρχουν πολλοί αλλά αλλά με διαφορά προβλήματα, το μεγαλύτερο είναι δημιουργία plasticazer

Φτηνοι υπάρχουν πολλοί αλλά αλλά με διαφορά προβλήματα, το μεγαλύτερο είναι δημιουργία plasticazer

malista δεν το ηξερα thanks γ την ενημέρωση 

Να ρωτήσω για ποιο πράγμα? Σωλήνες?

Εγώ θα έπαιρνα αλφαδολάστιχο από το χρωματοπωλείο και όταν είναι για συντήρηση το πετάς απλά και βάζεις άλλο αν θες :)

http://www.bee-farmer.gr/alfatholasticho.html

και αμα δεν σου χωράει για ένα χιλιοστό βάλε σε ένα μπρίκι νερό βραστό και βάζεις μέσα την άκρη του και μετά το βάζεις άνετα ;)

• Like 1

Καλημέρα,

Αυτές τις σωλήνες πως να τις ζητήσω? http://imgur.com/a/ltisg

13κάτι υποθέτω.

Και απο που?

όπως είπε και ένα άλλο παιδί πιο πάνω αλφαδολάστιχο...αυτό κι εγώ χρησιμοποιώ και κοστίζει  30 λεπτά το μετρό

• Moderators

Έχει καθαρίσει πότε κάνεις σας ψυγείο γεμάτο plasticazer? Εδώ ακόμα και τα Block που ανοίγουν είναι δύσκολο να καθοριστούν πολλές φορές πόσο μάλλον τα ψυγεία που δεν έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό

• Moderators

Στην ουσία "λιώνει" ο σωλήνας εσωτερικά και μπλοκάρει τα πάντα, στα Block ανοίγεις και καθαρίζεις, στα ψυγεία είναι πολύ δύσκολο μιας και δεν έχεις πρόσβαση μέσα

• Moderators

Δηλαδή αυτό που συνιστούν πολλοί με απεσταγμένο νερό και ένα πηνίο απο ασήμι για βιοκτονία είναι μούφα?.

Δε το δοκιμασα πότε για διάστημα μεγαλύτερο από μήνα οπότε δεν ξέρω, πάντως όταν δίνεις ένα σκασμό λεφτά για μια υδροψυξη τι θεωρώ χαζό να "τσιγγουνευεσαι" 10 ευρώ για ένα λίτρο έτοιμου υγρού
  • Like 2

Δηλαδή αυτό που συνιστούν πολλοί με απεσταγμένο νερό και ένα πηνίο απο ασήμι για βιοκτονία είναι μούφα?.

Όχι καθόλου μούφα. Απεσταγμένο νερό και kill coil ηταν το στάνταρ για χρόνια, αφού το ασήμι είναι τοξικό και σκοτώνει τα πάντα. Απλά κάποιες εταιρείες όπως η ΕΚ που εμφάνισαν διάβρωση στα μπλόκ τους το απέδωσαν στο ασημένιο πηνίο. 

Έχει καθαρίσει πότε κάνεις σας ψυγείο γεμάτο plasticazer? Εδώ ακόμα και τα Block που ανοίγουν είναι δύσκολο να καθοριστούν πολλές φορές πόσο μάλλον τα ψυγεία που δεν έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό

εγώ χρησιμοποιώ εκ υγρό  και σωλήνες αλφαδολάστιχο και δεν έχω κανένα θέμα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...