Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρώτον δεν ήθελα να ρουφάει ζεστό αέρα κατευθείαν από το μέσα και ο τριτος από δεξιά ανεμιστήρας θα τραβούσε ελάχιστο αέρα επειδή δεν θα είχε περιθώριο να τραβήξει αέρα. Μετά επειδή το κουτί το έχω κάτω από το γραφείο παράλληλα τραβάει αέρα απο το πλάι του κουτιού και τον στέλνει πίσω οπότε και από αυτήν την άποψη τραβάει κρυο αέρα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρώτον δεν ήθελα να ρουφάει ζεστό αέρα κατευθείαν από το μέσα και ο τριτος από δεξιά ανεμιστήρας θα τραβούσε ελάχιστο αέρα επειδή δεν θα είχε περιθώριο να τραβήξει αέρα. Μετά επειδή το κουτί το έχω κάτω από το γραφείο παράλληλα τραβάει αέρα απο το πλάι του κουτιού και τον στέλνει πίσω οπότε και από αυτήν την άποψη τραβάει κρυο αέρα.

Το κουτί πάντως πανέμορφο.

Καλά χέσε μέσα είναι 36€ κουτί 4 χρόνων, τίγκα στην μοντα και ακόμα δεν έχει τελειώσει. Σκέφτηκα αρκετές φορές να το αλλάξω αλλά δεν ξέρω, κάτι με κρατάει σε αυτο.

Καλά χέσε μέσα είναι 36€ κουτί 4 χρόνων, τίγκα στην μοντα και ακόμα δεν έχει τελειώσει. Σκέφτηκα αρκετές φορές να το αλλάξω αλλά δεν ξέρω, κάτι με κρατάει σε αυτο.

Το τζάμι στο πλάι τα σπάει πάντως

Το τζάμι στο πλάι τα σπάει πάντως

Πλέξι είναι βρε, αν ήταν γυαλί (τζαμι) θα το είχα ήδη σπάσει. Εχει φάει κάτι χτυπήματα το πλέξι από την καρέκλα αλλά δεν νιώθει. Ούτε γρατσουνια δεν έχει.

Πλέξι είναι βρε, αν ήταν γυαλί (τζαμι) θα το είχα ήδη σπάσει. Εχει φάει κάτι χτυπήματα το πλέξι από την καρέκλα αλλά δεν νιώθει. Ούτε γρατσουνια δεν έχει.

Το ξέρω ότι είναι πλεξι απλά το ανέφερα ως τζάμι...παντως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο ενα κουτί lian li

Μην τα λες αυτά θα μας φάνε. Δεν είναι τόσο καλό βρε. Το πίσω καπάκι έχει μία καμπύλη από τα καλώδια αλλά αυτά δεν τα δείχνω. ;-)

Μην τα λες αυτά θα μας φάνε. Δεν είναι τόσο καλό βρε. Το πίσω καπάκι έχει μία καμπύλη από τα καλώδια αλλά αυτά δεν τα δείχνω. ;-)

Ήθελα να το κάνω μια φορά αλλά δεν το εκανα τελικά. Ανυπομονώ να δω όταν το τελειώσεις

• Like 1

Μου έσπασε το πλέξι που είχα μπροστά και απλά βάζω ένα κομμάτι πλέξι (δεν είναι στο μέγεθος του) όταν φεύγω από το σπίτι γιατί έχω και σκύλο που θέλει να μυρίζει ότι θέλει. Μερικά σταγονίδια από την μύτη του άνετα καταστρέφουν ηλεκτρονικά

• Like 1

Αν και έχω στείλει μνμ για pump top το αναφέρω και εδώ.

Εάν έχει κανείς κάνα top για D5 ας στείλει ένα μνμ.

Επίσης μιας και κάνω αλλαγές στο loop καμία ιδέα για 800D με 1x360 και 1x240; Συγκεκριμένα δεν μπορώ να αποφασίσω με τι φορά να παίξει (μάλλον δεξιόστροφα) η ροή.

Εγώ πως να το βάλω; Αντλια->ψυγειο->CPU

Ή αντλια->cpu->ψυγείο;

άμα δεν έχεις θέμα χωροταξικό βάλε αντλία-cpu-ψυγείο .... τάνκ θα βάλεις?

ΛΟΛ

post-63858-0-15361200-1488826104_thumb.jpg

• Like 1

Τσιμπησα 2 Bitspower fittings σημερα απο eshop για δοκιμη. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι τα rotary ειναι πιο "μαλακα" απο οτι στα barrow που ειχα μεχρι τωρα. Ισως να γινει φουλ αλλαγη σε BP ξεκαθαρα μονο και μονο λογο εμφανισης. Τωρα το 12mm tube με χαλαει λιγο στο 900D αλλα θα δουμε.

• Moderators

άμα δεν έχεις θέμα χωροταξικό βάλε αντλία-cpu-ψυγείο .... τάνκ θα βάλεις?

ΛΟΛ

Ερωτηση η "συγκριση" στις θερμοκρασιες που λεγαμε ειναι για το xeon?

τοτε μιλαμε για κατι τελειως ατομο , αρκει μονο να δεις τα  tjmax του καθε επεξεργαστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...