mandragoraSCR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, sarpan είπε Θα το εχω στο νου μου για την επομενη φορα. Το πολυ πολυ τωρα να τα βαλω στα ports του reservoir και στο επομενο maintenance τα αλλαζω Κοίταξα και τελικά δεν έχω Έχω μόνο αρσενικό σε αρσενικό (M - M) και αρσενικό σε αυλικό (M - F)
sarpan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Στις 30/9/2022 στις 9:29 ΜΜ, mandragoraSCR είπε Κοίταξα και τελικά δεν έχω Έχω μόνο αρσενικό σε αρσενικό (M - M) και αρσενικό σε αυλικό (M - F) Καλημερα και συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση. Ειχα ξεκινησει τις εργασιες ηδη. Ευτυχως βρηκα κατι παλια t-splitter που ουτε που θυμομουν πως ειχα και εγινε η δουλεια. Ευχαριστω παρα πολυ 2
mandragoraSCR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 βαλε μας και μια φωτο να το χαζεψουμε οποτε μπορεσεις
sarpan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε βαλε μας και μια φωτο να το χαζεψουμε οποτε μπορεσεις Εχω ανεβασει και στο κατω link λιγες ακομα https://imgur.com/a/QwsgfPB 5
ppkstat Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 @sarpan O πιο τακτοποιημένος τρόπος να συνδεθεί ένα Mora με QDC είναι να αγοράσεις το PCI sloth through που δίνουν (είναι φθηνό) και να βιδώσεις εκεί πάνω QDC με σπείρωμα. Έτσι έχεις ένα ζευγάρι QDC μόνιμα βιδωμένα πάνω στο κουτί, αν βγάλεις το κουτί για ξεσκόνισμα κτλπ δεν θα κρέμονται σωλήνες και δεν θα φαίνεται και τίποτα στην διαδρομή. Αυτό είναι μια φωτό από το δικό μου (αυτά επειδή είναι QD4 έχουν και έναν αντάπτορα σπειρώματος, για μικρότερα μεγέθη δεν χρειάζεται). 4
sarpan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, ppkstat είπε @sarpan O πιο τακτοποιημένος τρόπος να συνδεθεί ένα Mora με QDC είναι να αγοράσεις το PCI sloth through που δίνουν (είναι φθηνό) και να βιδώσεις εκεί πάνω QDC με σπείρωμα. Έτσι έχεις ένα ζευγάρι QDC μόνιμα βιδωμένα πάνω στο κουτί, αν βγάλεις το κουτί για ξεσκόνισμα κτλπ δεν θα κρέμονται σωλήνες και δεν θα φαίνεται και τίποτα στην διαδρομή. Αυτό είναι μια φωτό από το δικό μου (αυτά επειδή είναι QD4 έχουν και έναν αντάπτορα σπειρώματος, για μικρότερα μεγέθη δεν χρειάζεται). Ευχαριστώ πολύ για το feedback. Αυτη ηταν η σκεψη μου και γι αυτο ειχα αγορασει αυτο Ωστόσο επειδή έχω την gpu σε vertical mount ειχα την ελπιδα με καποιο τροπο να το βαλω εκει που φαινεται στη φωτογραφια, αλλα δυστυχως δεν ειχα τροπο. Συνεπως επρεπε να γινει λιγο πιο προχειρα. 2
ppkstat Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Aν δεν σε βολεύει αυτό μπορείς απλά να κάνεις 2 τρύπες στο κουτί όπου θες και να βάλεις passthrough fittings όπως αυτά. Υπάρχουν και Ελλάδα. 2
ksaderfoss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ολοκληρώθηκε πρόσφατα , Τα fittings βάφτηκαν χρυσα για την τριχρωμία , το psu καλύφθηκε με custom psu shroud, Ψυξη full EK με 2 ψυγεια 360 Hardware Labs Nemesis. Case : Thermaltake View 71 Cpu : 9900k Gpu : zotac Arctic storm 2080ti Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από ksaderfoss 10
pagratios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Έχω μπει στο τρυπάκι να ξεκινήσω το πρώρο μου custom loop και πρωτού ξεκινήσω μαζέυω blocks, radiators... σκεφτόμουν αν το case που έχω nzxt h700 είναι το κατάλληλο ή θα έπρεπε να σκεφτώ κάποιο με καλυτερο airflow και μεγαλύτερους χώρο για radiators Έχετε κάποιο να προτείνετε?
pagratios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Τι θα λέγατε για το Lian-Li O11 Dynamic? 1
niko13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pagratios είπε Τι θα λέγατε για το Lian-Li O11 Dynamic? Για watercool μια χαρά είναι αλλά αξίζει να δεις και το evo η το xl.To evo έχει το συν για μένα πως πάνω, κάτω ,πλάγια έχει removable brackets και κάνει την εγκατάσταση ψυγείων λίγο πιο ευκολη.Αν δεις το απλό 011 dynamic έχει μικρό χώρο μεταξύ side panel και motherboard tray για αυτό και δεν έχει και 120mm fan πισω,ουτε μεγαλη συμβατότητα με αεροψυξεις.Σαν αποτέλεσμα εμένα σε παλιότερο build δεν χωρουσε το block της κάρτας γραφικών (ek) κανονικά, παρά μόνο με vertical mount.Μετα με το vertical mount δεν έμπαινε ψυγείο άνετα κάτω που ήθελα να βάλω,μου χάλασε το set up που είχα στο μυαλό γενικως..Ειναι κάτι που πρέπει να το δεις πριν πατήσεις την σκανδάλη μην τύχει και πάθεις τα ίδια. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από niko13 2
pagratios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 @niko13 Στην φωτογραφία είναι αυτό που σκέφτομαι σωστά? Αν ναι τότε φαίνεται πολύ πιο μικρό από ότι νόμιζα Γενικά δεν έχω αποφασίσει σε τι να πάω και τα πολυ μεγάλα κουτιά δεν θα βολέψουν στον χώρο που έχω Σκεφτόμουν και τα phantek P500Α, corsair 5000D, fractal meshify 2 1
niko13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, pagratios είπε @niko13 Στην φωτογραφία είναι αυτό που σκέφτομαι σωστά? Αν ναι τότε φαίνεται πολύ πιο μικρό από ότι νόμιζα Γενικά δεν έχω αποφασίσει σε τι να πάω και τα πολυ μεγάλα κουτιά δεν θα βολέψουν στον χώρο που έχω Σκεφτόμουν και τα phantek P500Α, corsair 5000D, fractal meshify 2 Ναι στη φότο είναι αυτό που σκέφτεσαι.Απο τα άλλα κουτιά που αναφέρεις τόσο το lian li 011d όπως και το lian li 011d evo είναι μικρότερα και περισσότερο σχεδιασμένα για custom loop.θα τα προτιμούσα.Εγω θα σου πρότεινα το evo αν σε τρομάζει η δεν βολευει το μέγεθος του xl.Κοιτα λίγο στα χαρακτηριστικα του Σκρουτζ τις διαστάσεις τους ,να βρεις κάτι που θα χωράει στο χώρο σου.Οριστε και μια φότο του evo με την ίδια κάρτα γραφικών να χωράει τώρα κανονικά. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από niko13 2
pagratios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα είναι ότι το κουτί είναι κάτω από γο γραφείο στην δεξιά πλευρά και το πλαινό του γραφείου είναι solid επομένω πρέπει να το έχω πάντα 2-4εκ πιο μέσα για να παίρνει αέρα ειδικά με τις lian li που έχουν intake από τα πλάι. Για τον ίδιο λόγο τα τόσο φαρδιά κουτιά με αναγκάζουν να πάω πιο αριστερά να δουλέψω Το Evo έχει τις usb σε λίγο άκυρο σημείο Οπότε εσύ φίλε έιχες το o11 dynamic και πήγες στο Evo? pump και reservoir σαν το https://shop.watercool.de/HEATKILLER-Tube-100-MP χωράει? Το λέω γιατί βλέπω οι περισσότεροι να έχουν τα flat της ΕΚ Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από pagratios
sarpan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, pagratios είπε Το πρόβλημα είναι ότι το κουτί είναι κάτω από γο γραφείο στην δεξιά πλευρά και το πλαινό του γραφείου είναι solid επομένω πρέπει να το έχω πάντα 2-4εκ πιο μέσα για να παίρνει αέρα ειδικά με τις lian li που έχουν intake από τα πλάι. Για τον ίδιο λόγο τα τόσο φαρδιά κουτιά με αναγκάζουν να πάω πιο αριστερά να δουλέψω Το Evo έχει τις usb σε λίγο άκυρο σημείο Οπότε εσύ φίλε έιχες το o11 dynamic και πήγες στο Evo? pump και reservoir σαν το https://shop.watercool.de/HEATKILLER-Tube-100-MP χωράει? Το λέω γιατί βλέπω οι περισσότεροι να έχουν τα flat της ΕΚ Για πλάκα χωράει αυτό και έχεις και πολλές επιλογές για installation. Ωστοσο αν υπαρχει περιορισμός χώρου καλό είναι να το αποφύγεις για να μην έχει επίπτωση στο airflow. Επισης κριμα τοσο ομορφο κουτι να μην το εχεις στο γραφειο για να το βλεπεις. 😁 Ποσά ψυγεία έχεις σκοπό να βάλεις? Και τι μέγεθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα