niko13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, discoboyminimal είπε Καλησπερα ! εχω ρε σεις μια custom εδω και 1.5 χρονο , ολα ειναι τις EK.δουλευω με υγρο cryofluid clear και τωρα που επεσε η σταθμη του res , ειπα αντι να συμπληρωσω να κανω μια αλλαγη ολο το υγρο και ειδα τα παρακατω : απ οτι φαινεται και στο res αλλα και σε καποια σημεια του tube βλεπω να μεγαλωνουν φυκια..λιγο πρασινιζει οκ θα το λυσω και θα καθαριζω το μπλοκ. αλλα με τι προτεινεται να κανω πλυσιμο το υπολοιπο συστημα? Περίεργο ρε φίλε μου,το χτυπάει από πουθενά ο ήλιος?άλγη δεν έχω ξαναδεί σε loop.Τα λύνεις όλα όπως είπες ,cpu block και reservoir καθαρίζονται σαν καινουργια.Το θέμα είναι τα άτιμα τα ψυγεια.Εγω θα δοκίμαζα ζεστό νερό με λίγο άσπρο ξύδι και καλό κούνημα να δούμε τι θα βγαλουν.Σωληνες πέταμα εννοείται και αν δεν είναι το αισθητικό κομμάτι στη μέση για δεν δοκιμάζεις zmt αυτήν την φορά.? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από niko13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Mayhems Blitz ή λευκό ξύδι+ζεστό νερό και μερικούς κύκλους ζεστό νερό+baking soda για να επανέλθει το PH στα ίσια του. Ξέπλυμα με Wfi και είσαι έτοιμος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Για cpu & gpu blocks η watercool θεωρείτει καλή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 49 minutes ago, pagratios said: Για cpu & gpu blocks η watercool θεωρείτει καλή? Ναι εννοείται και από τις καλύτερες μάλιστα. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με τις τελευταίες πλατφόρμες αλλά ότι έχει περάσει από τα χέρια μου ήταν ποιοτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημερα σε ολους. Υπαρχει καποιος που να εχει τετοια fittings? ψαχνω εδω ελλαδα και δε βρισκω πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 αποτι καταλαβαινω ειναι απο compression fittings αυτο που δειχνεις και ειναι αυτο που ασφαλιζει τον σωλινα ??? αν οντως ειναι αυτο, δεν νομιζω να βρεις μονο αυτο. πρεπει να παρεις ολοκληρο fitting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε αποτι καταλαβαινω ειναι απο compression fittings αυτο που δειχνεις και ειναι αυτο που ασφαλιζει τον σωλινα ??? αν οντως ειναι αυτο, δεν νομιζω να βρεις μονο αυτο. πρεπει να παρεις ολοκληρο fitting οχι ειναι female to female adapter. Βαζω και λινκ https://www.ekwb.com/shop/ek-af-extender-12mm-f-f-g1-4-black Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από sarpan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 ααααααα γραψε λαθος τοτε για να βαλεις drain port το θελεις? εδω εισαι https://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-af-extender-12mm-f-f-g1-4-black-p-PER.644973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε ααααααα γραψε λαθος τοτε για να βαλεις drain port το θελεις? εδω εισαι https://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-af-extender-12mm-f-f-g1-4-black-p-PER.644973 επειδη εχω παρει ενα εξωτερικο ψυγειο, ουσιαστικα το θελω για να κουμπωσω τα quick disconnect. δε με βολευει να τα κουμπωσω κατευθειαν πανω στο reservoir του ΜΟRA. ετσι σκεφτηκα να μπουνε στο μεσο της διαδρομης του σωληνα και αυτο γινεται μονο με αυτα τα fittings. Αυτο του eshop το ειδα αλλα δυστυχως δεν ειναι ετοιμοπαραδοτα, και εχω μονο το ΣΚ διαθεσιμο. Επισης δεν ειναι απαραιτητο να ειναι της EK. Γι αυτο εγραψα εδω μηπως εχει καποιος κανα δυο spare που να μην τα χρειαζεται. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από sarpan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 καταλαβα αν και δεν νομιζω να εχω αλλα μολις γυρισω σπιτι θα κοιταξω στην εργαλειοθήκη μου με τα w/c stuff και θα σου πω. αν εχω ευχαριστως να στα δωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε καταλαβα αν και δεν νομιζω να εχω αλλα μολις γυρισω σπιτι θα κοιταξω στην εργαλειοθήκη μου με τα w/c stuff και θα σου πω. αν εχω ευχαριστως να στα δωσω Ευχαριστω πολυ οπως και να χει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορείς να κάνεις δουλειά (λογικά) και με T-splitter, αφού και αυτό είναι F-F.Απλά θα χρειαστεί να βάλεις ένα plug στην G1/4 που θα μείνει κενή. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από Tenshi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Tenshi είπε Μπορείς να κάνεις δουλειά (λογικά) και με ένα T-splitter, αφού και αυτό είναι F-F.Απλά θα χρειαστεί να βάλεις ένα plug στην G1/4 που θα μείνει κενή. Τη σκεφτηκα και αυτη την επιλογη αλλα ουτε αυτα υπαρχουν καπου διαθεσιμα. Γενικα υπαρχει καποιο μαγαζι με water cooling parts που να εχει στοκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Τα ελληνικά μαγαζιά είναι μαλωμένα με την έννοια του stock, χρόνια τώρα. Το κιτρινομάγαζο συνήθως είναι φερέγγυο στον χρόνο παράδοσης (5-7ημέρες), so that's that... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Tenshi είπε Τα ελληνικά μαγαζιά είναι μαλωμένα με την έννοια του stock, χρόνια τώρα. Το κιτρινομάγαζο συνήθως είναι φερέγγυο στον χρόνο παράδοσης (5-7ημέρες), so that's that... Θα το εχω στο νου μου για την επομενη φορα. Το πολυ πολυ τωρα να τα βαλω στα ports του reservoir και στο επομενο maintenance τα αλλαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα