Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Αυτά είναι τα monsoon αντί να έχει εσωτερικά oring έχει αυτό το λαστιχάκι που λες Ελλάδα δεν έχουμε πολλά από monsoon (ότι παίζει eshop μονο) έχουν κάνει μια καλή πατέντα αυτοί και στα νέα hard-line ρακορ που έβγαλαν σου στέλνουν 2 oring ένα για 12mm σωλήνα και ένα για 13mm όταν έψαχνα δεν είχα βρει καθόλου εντός Ευρώπης και από Αμερική που κοίταξα για 10 ρακορ ήθελαν 70 ευρώ για μετάφορικα +ότι έβγαινε του τελωνείο μιας και αποστολή γίνουν με courier οπότε δεν ασχολήθηκα άλλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτά είναι τα monsoon αντί να έχει εσωτερικά oring έχει αυτό το λαστιχάκι που λες Ελλάδα δεν έχουμε πολλά από monsoon (ότι παίζει eshop μονο) έχουν κάνει μια καλή πατέντα αυτοί και στα νέα hard-line ρακορ που έβγαλαν σου στέλνουν 2 oring ένα για 12mm σωλήνα και ένα για 13mm όταν έψαχνα δεν είχα βρει καθόλου εντός Ευρώπης και από Αμερική που κοίταξα για 10 ρακορ ήθελαν 70 ευρώ για μετάφορικα +ότι έβγαινε του τελωνείο μιας και αποστολή γίνουν με courier οπότε δεν ασχολήθηκα άλλο

Σε θέμα στεγανωσης είναι καλύτερα από τα αλλά?

• Moderators

Εγώ σφίγγω με το χέρι όσο πάει, πότε με εργαλεία, πότε δεν είχα θέμα

Βέβαια εγώ επειδή είμαι χαζός κάθε φορά που βγάζω το ρακορ αλλάζω oring (ακόμα και για 10 λεπτά να μείνει βιδωμένο)

Τα oring δεν κοστίζουν τίποτα πρακτικά (εκτός αν θέλεις χρωματιστά που έτσι και αλλιώς δεν φαίνονται)

• Like 1

Και τώρα θέλεις συγχαρητήρια?

όχι άπλα για να δω πως ζεσταίνετε και πως πάει γενικά μια χαρά τώρα δεν ξέρω από petg τι διάφορα έχει.  μετά το λύγισμα είναι κάλο να το βουτάς στο νερό ή να το αφήνεις να κρυώνει μόνο του? 

• Moderators

Το petg θέλει το μισό και λιγότερο χρόνο για λύγισμα

Στους με θεεμοπιστολο στους 320 βαθμούς θέλει περίπου 20 δευτερόλεπτα για να είναι έτοιμο για λύγισμα σε αντίθεση με το ακρυλικο που στους 300(στο 320 με το παραμικρό λάθος στην απόσταση κάνει φουσκάλες) θέλει πάνω από 1λεπτο και 30 δευτερόλεπτα

Καλό είναι να τα αφήσουν να κρυώνουν φυσικά γιατί ειδικά το ακρυλικο μπορεί να κάνει αραχνοειδές ράγισματα που το κάνουν πολύ ευαίσθητο

Οι petg κρυώνουν αρκετά πιο γρήγορα οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται

• Moderators

Αδυναμη αντλια , το κυκλωμα δεν περνει  ειναι ανοικτο απο καπου ωστε να διωξει τον αερα και η αντλια δεν εχει δυναμη να τραβηξει νερο

Αυτο επρεπε να το ονομασει ο γρηγοροτερος τροπος να σκωτοσετε την αντλια σας

Αδυναμη αντλια , το κυκλωμα δεν περνει ειναι ανοικτο απο καπου ωστε να διωξει τον αερα και η αντλια δεν εχει δυναμη να τραβηξει νερο

Αυτο επρεπε να το ονομασει ο γρηγοροτερος τροπος να σκωτοσετε την αντλια σας

Έτσι όπως έκανε νόμιζα ότι θα έσκαγε

Καταρχήν ...έγινε επανατοποθέτηση block κ πάστας... πέσαμε 2-3 βαθμούς από αυτό και ανεβήκαμε θερμοκρασία νερού 2 βαθμούς...

Δηλαδή θερμοκρασία δωματίου 17 ....

θερμοκρασία νερού idle 19 και cpu 27-28

Θερμοκρασία νερού full 23 και cpu 46-48

το λοιπόν.......πήγα και πήρα μια mcp655 .... την βάλω πάνω...1200λτ/ω ...... τα πραγματικά τα οποία έβγαιναν ήταν γύρω στα 250lt.... :o

Η σερπατίνα μου σκότωσε ακόμα και την mcp655 :o fck...... δεν το περίμενα...... το φελέκι μου λέω.... έκοψα ίσιο.... 

Ροή δεν μέτρησα αλλά το μάτι ήτανε πολύ μεγάλη διαφορά....

Επιδόσεις.....

Δηλαδή θερμοκρασία δωματίου 17 ....

θερμοκρασία νερού idle 19 και cpu 26-28

Θερμοκρασία νερού full 24 και cpu 45-46

ΠΡΙΝ την αλλαγή της σερπατίνας με ίσιο με την καινουργια αντλία είχα

νερό 19 idle 27-28 cpu

νερό 23 full 46-47 cpu ...... ένα βαθμούλη τον κέρδιζε σε σχέση με το ίσιο αλλά μας έφαγε η ροή στην στροφή...

σε oc με 3,8@1,264v έχουμε 19 θερμοκρασία  δωματίου

νερό 23.5 idle 33-35 cpu 

νερο 28,5 φουλ 54-46 cpu....

αμα βάλω απο πανω ακριβώς ακόμα ενα ψυγείο...να γίνει δλδ δίπατο.... θα είναι ζεστός ο αεράς που θα φεύγει από το πρώτο ψυγείο και θα ψύχει καπάκια το δεύτερο τόσο ώστε να έχουμε μειωμένη απόδοση

post-63858-0-40695600-1488351048_thumb.jpg

post-63858-0-45765500-1488351307_thumb.jpg

• Like 1

• Moderators

Για την σερμπαντινα θα ήταν καλύτερα μια ddc (mcp355) γιατί έχει μεγαλύτερο head pressure

Από την στιγμή που έχεις μόνο cpu πολύ πιθανό να μην έχεις καμιά διαφορά σε θερμοκρασίες βάζοντας 2ο ψυγείο

Η διαφορά με 2ο ψυγείο θα είναι το ποσό γρήγορα θα εξησωνετε η θερμοκρασία σε όλο το κύκλωμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...