Sheogorath Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 17 ώρες πριν, giannaros_mes είπε Καταρχάς πιστεύω ότι και μόνο που η κάρτα δεν θα ακούγεται εν ώρα παιχνιδιού είναι όφελος ακουστικά. Από εκεί και πέρα στο NZXT Η400 το SE240 της ΕΚ πιστεύω θα χωρέσει οριακά στην οροφή χωρίς πρόβλημα. Άρα θεωρείς ότι μόνο με το 240αρι ο CPU θα έχει χειρότερες θερμοκρασίες από την Dark rock 4 που έχω τώρα; Επίσης για fans σκέφτομαι να πάω στη φθηνή λύση αλλά με πολύ καλές κριτικές των Arctic P12. Sorry που τα λέω όλα μαζεμένα αλλά έχω ένα κάρο απορίες στο μυαλό μου. Με αντίστοιχου TDP εξαρτήματα (1700 @ 4GHz και GTX Titan), με ένα ψυγείο 45άρι 240 και ένα λεπτό 120άρι, όταν είναι αθόρυβα τα fans και ταυτόχρονο load του επεξεργαστή και κάρτας, είμαι οριακά, με θερμοκρασία υγρού να φτάνει 42-43. Με τρεις Ultra Kaze που κάνουν σαματά, τους έχω βάλει να το κρατάνε κάτω απο 37-38. Δεν σου φτάνει το ένα 240άρι, καλά έκανες και έβαλες και δεύτερο. 3
Coppermine Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Παράδειγμα προς αποφυγή.... ή πλάκα είναι ότι κάτι τέτοιες τηλεπερσονες με γνώσεις (-ημι) διδάσκουν άλλους ημί και διαβάζουμε είτε βατράχια σε φόρουμ είτε να συζητάμε τα αυτονόητα κατ ιδίαν με άλλους -ημι όπου σαν επιχείρημα έχουν.... "Μα μα αφού το είδα στο youtube" Y.Γ. Αναφέρομαι στον ηλίθιο τρόπο που λύνει ένα waterblock πάνω στο pcb όχι στο ανόητο (αστείο για 5 χρονα) πείραμα που έκανε Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από Coppermine 1
lsk1977 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Coppermine είπε Παράδειγμα προς αποφυγή.... ή πλάκα είναι ότι κάτι τέτοιες τηλεπερσονες με γνώσεις (-ημι) διδάσκουν άλλους ημί και διαβάζουμε είτε βατράχια σε φόρουμ είτε να συζητάμε τα αυτονόητα κατ ιδίαν με άλλους -ημι όπου σαν επιχείρημα έχουν.... "Μα μα αφού το είδα στο youtube" Y.Γ. Αναφέρομαι στον ηλίθιο τρόπο που λύνει ένα waterblock πάνω στο pcb όχι στο ανόητο (αστείο για 5 χρονα) πείραμα που έκανε Το παρακολούθησα χθες και αν οι γνώσεις μου στο custom watercooling είναι ελάχιστες , γελούσα που χωρίς να αφαιρέσει το block από τη gpu το άνοιξε και γέμισε υγρά τη κάρτα..... Μόλις τώρα, lsk1977 είπε Το παρακολούθησα χθες και αν οι γνώσεις μου στο custom watercooling είναι ελάχιστες , γελούσα που χωρίς να αφαιρέσει το block από τη gpu το άνοιξε και γέμισε υγρά τη κάρτα..... το 1% να ακολουθήσει αυτά που λέει και δείχνει θα χεστούν στις παραγγελιες οι εταιρίες (ek,corsair κτλ)
Coppermine Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 40 λεπτά πριν, lsk1977 είπε Το παρακολούθησα χθες και αν οι γνώσεις μου στο custom watercooling είναι ελάχιστες , γελούσα που χωρίς να αφαιρέσει το block από τη gpu το άνοιξε και γέμισε υγρά τη κάρτα..... Αφαίρεσε τα ρακορ με την κάρτα κάθετα όπου αν έτρεχε κάτι θα έτρεχε προφανώς πάνω στο pcb και τα μόνωσε μετά με χαρτί κουζίνας πάει αυτό ..... Μα πάει και αποσυναρμολογεί το waterblock βιδωμένο πάνω στην κάρτα γραφικών......το τερμάτισε απλά, οτιδήποτε έτρεχε θα πήγαινε πάνω στο pcb...αν ήταν υγρό υδρόψυξης και να έτρεχε αν το καθαρίσεις μετά με ένα σωστό σπρευ δεν τρέχει κάτι αλλά το σοκολατούχο γάλα με αλκοόλ που είχε βάλει που είναι τίγκα στην ζάχαρη μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά. Αν λέρωνε το pcb ακόμα και με υγρό υδρόψυξης θα φαινόταν οπότε εγγύηση αντίο, ευκολότερα χωρίς μικροσκόπιο φαίνεται στα stickers όπου έχει πάνω η κάρτα.... Ενώ απλά θα μπορούσε να ξεβιδώσει το μπλόκ από την κάρτα και να κάνει ότι καθαρισμό θέλει και φυσικά με μηδενικό κίνδυνο, φυσικά με την ζάχαρη όπου έβαλε μέσα στην λούπα και έχει κολλήσει στα rubber Ο rings αυτά θα ήθελαν οπωσδήποτε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για να πει κάποιος ότι θα είναι ασφαλής και αξιόπιστη η λούπα σε βάθος χρόνου, εκτός αυτού αντλία και ψυγείου θα είναι ταναπου προφανώς, είναι το κλασσικό φαινόμενο όπου σε πολλούς αλλοιώνεται το χρώμα στο tank (θαμπώνει, κιτρινίζει κοκ), τα pastel εξαιρούνται γιατί προφανώς τα περισσότερα είναι για πέταμα... 2
dalain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Και καπως ετσι εγινε το Project Talos με φουλ EKWB parts! 2
lsk1977 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, dalain είπε Και καπως ετσι εγινε το Project Talos με φουλ EKWB parts! Δε βλέπω κάτι....
Steliosviper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μετά από 20 χρόνια ξανά custom ψύξη… Συνδετικός κρίκος το ψυγείο. Δυο μέρες έξω για τυχόν διαρροές… 4
Tenshi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Steliosviper είπε Μετά από 20 χρόνια ξανά custom ψύξη… Συνδετικός κρίκος το ψυγείο. Δυο μέρες έξω για τυχόν διαρροές… Η αντλία κουμπωμένη στο ποτήρι=μερακλής! 1
Steliosviper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, Tenshi είπε Η αντλία κουμπωμένη στο ποτήρι=μερακλής! Για στήριγμα…😂😂😂
Steliosviper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Να κάνω μια ερώτηση. Έκανα πρόσφατα cusrom water cooling. Έχω κουτί το Lian li o11 dynamic και gpu msi 3080 x trio στην οποία θέλω να βάλω block. Από τις διαστάσεις του block βλέπω ότι δεν χωράει να κλείσει μετά το πλαϊνό καπάκι. Έχει κάποιος τοποθετήσει να μου πει; Ευχαριστώ. 2
purif Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μπήκε πριν μερικές μέρες το Flow Next από Aquacomputer. Ότι καλύτερο για custom loop. Αν και το Leakshield είναι εξίσου χρήσιμο και με βάζει σε πειρασμό να το πάρω 🥺
giannaros_mes Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, χθες κατάφερα και τελείωσα το στήσιμο και το γέμισμα. Έχω όμως μια απορία, είναι λογικό να χρειάζονται μόνο περίπου 220ml υγρού; To loop αποτελείται από 2x240 ψυγεία, το ένα 20mm και το άλλο 40mm πάχος, combo της Barrow res-block-pump και gpu block για την 2080. Y.Γ. Πως μπορώ να περιστρέψω τις φωτογραφίες;;; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από giannaros_mes 3
Herald Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Kαλησπέρα, μετά από αρκετή αναμονή βγήκε το block για gamerock oc. https://www.alphacool.com/shop/grafikkarten-wasserkuehler/nvidia-gpu/29103/alphacool-eisblock-aurora-acryl-gpx-n-rtx-3080/3090-gamerock-mit-backplate Τώρα τα φώτα σας. Με custom wc δεν έχω ασχοληθεί πότε, και δεν θα ήθελα να αρχίσω τώρα :P Yπάρει κάποια idiotproof μέθοδος, κάτι σε στύλ ΑΙΟ με res - pump - coolant πακέτο απλά να το πάρω και να ενώσω τους σωλήνες στην κάρτα? Αν δεν υπάρχει, τι θα χρειαστεί να αγοράσω? Φοβάμαι κυρίως μην ξεχάσω τίποτα μικρό. Το πλάνο είναι 360 radiator, pump + reservoir combo, soft tubes (4 στον αριθμό φαντάζομαι?) και το υγρό. Όλα από την alphacool. Κάτι άλλο που σίγουρα μου διαφεύγει? Επίσης αν υπάρχει πρόταση τι pump θα χρειαστεί για τα 500w της 3090, καλοδεχούμενη και αυτή. Είχα στο μυαλό μου τούτα εδώ https://www.alphacool.com/shop/ausgleichsbehaelter/roehrenbehaelter/eisbecher/26793/alphacool-eisbecher-aurora-d5-acetal/glas-150mm https://www.alphacool.com/shop/pumpen/alphacool-pumpen/24121/alphacool-eispumpe-vpp755-single-edition-v.3
Bigi444444 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Bump, κάποιος από τους νερουλάδες έχει εικόνα να απαντήσει στο ερώτημα του Herald; Με ενδιαφέρει κι εμένα, δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι θα αλλάξω σημερινή κάρτα και θα βαράει 90ρια.
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Στις 18/6/2021 στις 12:39 ΜΜ, Herald είπε Kαλησπέρα, μετά από αρκετή αναμονή βγήκε το block για gamerock oc. https://www.alphacool.com/shop/grafikkarten-wasserkuehler/nvidia-gpu/29103/alphacool-eisblock-aurora-acryl-gpx-n-rtx-3080/3090-gamerock-mit-backplate Τώρα τα φώτα σας. Με custom wc δεν έχω ασχοληθεί πότε, και δεν θα ήθελα να αρχίσω τώρα Yπάρει κάποια idiotproof μέθοδος, κάτι σε στύλ ΑΙΟ με res - pump - coolant πακέτο απλά να το πάρω και να ενώσω τους σωλήνες στην κάρτα? Αν δεν υπάρχει, τι θα χρειαστεί να αγοράσω? Φοβάμαι κυρίως μην ξεχάσω τίποτα μικρό. Το πλάνο είναι 360 radiator, pump + reservoir combo, soft tubes (4 στον αριθμό φαντάζομαι?) και το υγρό. Όλα από την alphacool. Κάτι άλλο που σίγουρα μου διαφεύγει? Επίσης αν υπάρχει πρόταση τι pump θα χρειαστεί για τα 500w της 3090, καλοδεχούμενη και αυτή. Είχα στο μυαλό μου τούτα εδώ https://www.alphacool.com/shop/ausgleichsbehaelter/roehrenbehaelter/eisbecher/26793/alphacool-eisbecher-aurora-d5-acetal/glas-150mm https://www.alphacool.com/shop/pumpen/alphacool-pumpen/24121/alphacool-eispumpe-vpp755-single-edition-v.3 Καλησπέρα, με δυο μέτρα σοφτ τουμπ, κανεις ότι θέλεις, και για τα 500 της κάρτας θες τουλάχιστον 360αρι συνολικά. Αν πας σε λεπτό θα είσαι οριακά. Αφού το βάζεις που το βάζεις βάλε και επεξεργαστή ένα μπλοκ, συν ένα 240αρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα