Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ναι κατάλαβα τι λες.

Παιδιά αυτα τα κομμάτια λέω να πάρω αλλά τα υπόλοιπα δεν ξέρω ποιά πχ τι διάμετρο σωλήνες (petg) ποιά fitings και υγρό. Σας στέλνω Αυτά που σκέφτομαι να πάρω τα υπόλοιπα περιμένω απο εσάς.

http://www.e-shop.gr/xspc-d5-photon-270-reservoir-pump-combo-p-PER.811449

http://watercool.de/sites/default/files/produktversionen/14051.jpg

http://www.eworld.com.gr/products/details/7401/EKWB-EK-CoolStream-SE-360-(Slim-Triple)-Watercooling-Radiator

Το photon +d5 combo ειναι πολλά λεφτά χώρος λόγο με τα λεφτά που κοστίζει μπορείς να φτιάξεις σχεδόν ολόκληρο κύκλωμα

http://www.eworld.com.gr/products/details/8136/EKWB-EK-XRES-100-Revo-D5---Acetal-Watercooling-Tank

+μια αντλία d5

Αν θέλεις μπορείς να αγοράσεις μεγαλύτερο σωλήνα για το ρεζερβουαρ για να το αλλάξεις

Αν πάλι σου αρέσει το photon αγόρασε την απλή έκδοση και βάλε την αντλια κάπου αλλού

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το photon +d5 combo ειναι πολλά λεφτά χώρος λόγο με τα λεφτά που κοστίζει μπορείς να φτιάξεις σχεδόν ολόκληρο κύκλωμα

Θα συμφωνησω απολυτα. 

• Moderators

150 δεν είναι καλά απο ebay?

Καλα είναι με προϋποθέσεις όμως αν εν μεταχειρισμένο σε τι κατάσταση είναι? Τα oring που έχει είναι πολύ ευαίσθητα οπότε αν το ανοίξεις χώρος προσοχή κόβονται για πλάκα παρόλο που είναι αρκετά χοντρα

Μετά σε τι κατάσταση είναι η αντλία?

Αυτό που κότας είναι από Αμερική και επειδή εδώ μιλήσει με το πωλητή στέλνει μόνο με ups οπότε έχει σίγουρο τελωνείο

Το πιο φτηνό από ευρώπη πάει ιόντα στα 200 ευρώ που πάλι δεν αξίζει το ρεζερβουαρ είναι καθαρά για το αισθητικό κομμάτι μιας και δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στην ψύξη

155+25μεταφορικσ πας 180 στο τελωνείο μόνο το ΦΠΑ είναι ~42 ευρώ +ότι αλλά έξοδα έχεις (εφόσον είναι πάνω από 150 έχεις και δασμούς) αν επιλέξεις τον εκτελωνισμό να στον κάνει η ups ετοιμάσου για καμιά 80+ευρώ

Καλα είναι με προϋποθέσεις όμως αν εν μεταχειρισμένο σε τι κατάσταση είναι? Τα oring που έχει είναι πολύ ευαίσθητα οπότε αν το ανοίξεις χώρος προσοχή κόβονται για πλάκα παρόλο που είναι αρκετά χοντρα

Μετά σε τι κατάσταση είναι η αντλία?

Καινούργια

Διάβασε τι έγραψα επάνω

Δεκτό αλλά πχ για 150 εύρο αξίζει σαν αντικείμενο γιατί θέλω να έχω στο μυαλό μου μια γενική εικόνα στα κομμάτια.

• Moderators

Δεκτό αλλά πχ για 15 εύρο αξίζει σαν αντικείμενο γιατί θέλω να έχω στο μυαλό μου μια γενική εικόνα στα κομμάτια.

Μα δεν είναι 150 σου ξανά λέω σύνολο με μεταφορικά πας 180 +το τελωνείο

Ακόμα και στα περίπου 220 από Ευρώπη είναι πολλά λεφτά πεταμένα τζάμπα

Μα δεν είναι 150 σου ξανά λέω σύνολο με μεταφορικά πας 180 +το τελωνείο

Ακόμα και στα περίπου 220 από Ευρώπη είναι πολλά λεφτά πεταμένα τζάμπα

Το κατάλαβα απλά για ποσά αξίζει αν πχ ήταν σε ελληνικό μαγαζί.

Μια άλλη απορία η διάμετρος στα ψυγεία waterblocks είναι όλα ιδια universal ή πρέπει να πάρω ξεχωριστά fitings για ψυγείο και αλλά για waterblock?

• Moderators

Το κατάλαβα απλά για ποσά αξίζει αν πχ ήταν σε ελληνικό μαγαζί.

Μια άλλη απορία η διάμετρος στα ψυγεία waterblocks είναι όλα ιδια universal ή πρέπει να πάρω ξεχωριστά fitings για ψυγείο και αλλά για waterblock?

Μέχρι 150 (περίπου όσο το κόστος ρεζερβουαρ +αντλία)

Αν τα πράγματα που πάρεις λένε ότι είναι g1/4 τότε όλα περνούν τα ίδια ρακορ

Μέχρι 150 (περίπου όσο το κόστος ρεζερβουαρ +αντλία)

Αν τα πράγματα που πάρεις λένε ότι είναι g1/4 τότε όλα περνούν τα ίδια ρακορ

Μπορείς να μου προτείνεις εσυ απο το eworld γιατί μπερδευομαι και δεν ξέρω αν είναι αυτα τα σωστά που θα βρώ εγω.

Υγ. Είδα ότι όλα λένε g1/4 ποιά ρακορ πρέπει να πάρω και πιο σωλήνα?

• Moderators

Μπορείς να μου προτείνεις εσυ απο το eworld γιατί μπερδευομαι και δεν ξέρω αν είναι αυτα τα σωστά που θα βρώ εγω.

Τι ακριβώς να προτείνω?

• Moderators

Ο σωλήνας είναι καθαρά θέμα προτίμησης

Δες τα μεγεθοι που υπάρχουν και μετά διαλέγεις τα ανάλογα ρακορ

Αν θέλεις Hard tubing τα πιο συνηθισμένα είναι

10/12 και πας σε ρακορ ek η bitspower(ο σωλήνας της bitspower βγαίνει σε αρκετά καλή τιμή αν θυμάμαι στο eshop γύρω στα 4 ευρώ το μέτρο)

10/13primochill και alphacool εδώ πρέπει να προσέξεις αν πάρεις σωλήνες primochill περνεις και ρακορ primochill, το ίδιο και για alphacool

12/16 αν θυμάμαι καλά βγάζουν όλοι (ek, primochill, Alphacool και bitspower)

Το θέμα μπλέκει λίγο γιατί η primochill βγάζει τα προϊόντα της σε ίντσες οπότε γίνεται κατά προσέγγιση η αλλαγή σε χιλιοστά

Τα ρακορ/σωλήνες της primochill είναι 3/8της ίντσας εσωτερική διάμετρο (9,7μμ) και εξωτερικη 1/2 (12,7μμ) παρόλο που τα γράφουν 10 και 13μμ αντίστοιχα υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας όταν αγοράσεις ρακορ primochill και σωλήνες άλλη εταιρίας (πχ alphacool) η το ανάποδο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...