diaol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Για πειτε τωρα υδροψυκτοι συμφορουμιτες..... να την δωσω την 5700xt μαζι με το block οπως ειναι >??> με εχει ψησει λιγο η Nvidia , ή να αραξω στα αυγα ? Νερα παντα μιλαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν έχεις σκοπό να ανέβεις ανάλυση στο μόνιτορ κάτσε όπως είσαι.. μια χαρά κάρτα είναι η 5700χτ σε 1080 παίζει όλα τα παιχνίδια σε ultra. Ενθουσιασμός είναι και όχι πραγματική ανάγκη η αναβάθμιση που θέλεις να κάνεις 😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, diaol είπε Για πειτε τωρα υδροψυκτοι συμφορουμιτες..... να την δωσω την 5700xt μαζι με το block οπως ειναι >??> με εχει ψησει λιγο η Nvidia , ή να αραξω στα αυγα ? Νερα παντα μιλαμε Μπα μωρε περιμενε αμα εισαι οκ τωρα, θα λεγα κ εγω.. Εχουμε ακομα big navi κ ισως μετα απαντηση με τιποτα ti/super απο nvidia..😁 Ποιος ξερει.. Καρταρες οι ampere αλλα γιατι να βιαστεις κατσε να δεις πως θα διαμορφωθει το σκηνικο.. Προσωπικα αν δω τιποτα καλο εκει κατα black friday μπορει να μπριζωθω.. 😁 Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, johnmt2 είπε Αν δεν έχεις σκοπό να ανέβεις ανάλυση στο μόνιτορ κάτσε όπως είσαι.. μια χαρά κάρτα είναι η 5700χτ σε 1080 παίζει όλα τα παιχνίδια σε ultra. Ενθουσιασμός είναι και όχι πραγματική ανάγκη η αναβάθμιση που θέλεις να κάνεις 😜 Σιγουρα ενθουσιασμος ....:( Αυγα λοιπον και περιμενουμε ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, diaol είπε Για πειτε τωρα υδροψυκτοι συμφορουμιτες..... να την δωσω την 5700xt μαζι με το block οπως ειναι >??> με εχει ψησει λιγο η Nvidia , ή να αραξω στα αυγα ? Νερα παντα μιλαμε Οταν ανακοινωθουν οι νεες Amd καρτες θα γινει στις 5700xt,οτι γινεται στις 2080ti και κατω τωρα απο nvidia μερια με τις Ampere(οχι βεβαια τετοια απαξιωση στην τιμη,αλλα θα φευγει πιο δυσκολα και θα πεσει και η τιμη της φυσικα). Βασικα λογω 3070,ηδη εχουν πεσει οι τιμες σε 5700xt,μιας και πολλοι προσπαθουν να τις διωξουν πριν κυκλοφορησουν οι νεες καρτες. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheeBam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους σας. Μήπος γνωρίζετε που θα βρώ Silicone cord 9-10mm η κάτι παρόμοιο που να είναι εύκαμπτο και να αντέχει θερμοκρασίες ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 8/9/2020 στις 11:03 ΜΜ, CheeBam είπε Καλησπέρα σε όλους σας. Μήπος γνωρίζετε που θα βρώ Silicone cord 9-10mm η κάτι παρόμοιο που να είναι εύκαμπτο και να αντέχει θερμοκρασίες ? Ευχαριστώ. Αν το θες για λυγισμα των hard tubes κατι τετοιο? https://www.e-shop.gr/xspc-flexible-tube-for-watercooling-tubes-50cm-p-PER.816348 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheeBam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 10/9/2020 στις 2:00 ΠΜ, niko13 είπε Αν το θες για λυγισμα των hard tubes κατι τετοιο? https://www.e-shop.gr/xspc-flexible-tube-for-watercooling-tubes-50cm-p-PER.816348 Ναι ρε φίλε αυτό θέλω για λίγισμα.Σ ευχαριστώ 😀 στήνω ένα PC τώρα και έψαχνα να βρω σωλήνες τους όποιους τους βρήκα και ήθελα αυτό που μου έστειλες για λύγισμα και δεν το έβρισκα πουθενά στην διάσταση αυτήν. Επειδή αυτή η δουλειά θέλει κάποιες θυσίες και η συσκευασία μου έδινε μόνο δύο-τρεις αν πειραματίζομουν πάνω σε αυτούς μετά δεν θα είχα.Αν δηλαδή τους χαλάγα θα έπρεπε να ξανακάνω παραγγελία απέξω και θα έκαναν να ερθουν κανα μηνα και θα τους χρυσόπλήρωνα Για αυτό λοιπόν έψαξα και βρήκα εργοστάσιο εδω στην Ελλάδα και πήρα ακρυλικό σολινα δύο μέτρα με τέσσερα ευρώ( δες φωτογραφία).Οπότε τώρα που μου βρήκες και αυτό για λίγισμα θα κανο την δουλειά μου όπως πρέπει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, CheeBam είπε Ναι ρε φίλε αυτό θέλω για λίγισμα.Σ ευχαριστώ 😀 στήνω ένα PC τώρα και έψαχνα να βρω σωλήνες τους όποιους τους βρήκα και ήθελα αυτό που μου έστειλες για λύγισμα και δεν το έβρισκα πουθενά στην διάσταση αυτήν. Επειδή αυτή η δουλειά θέλει κάποιες θυσίες και η συσκευασία μου έδινε μόνο δύο-τρεις αν πειραματίζομουν πάνω σε αυτούς μετά δεν θα είχα.Αν δηλαδή τους χαλάγα θα έπρεπε να ξανακάνω παραγγελία απέξω και θα έκαναν να ερθουν κανα μηνα και θα τους χρυσόπλήρωνα Για αυτό λοιπόν έψαξα και βρήκα εργοστάσιο εδω στην Ελλάδα και πήρα ακρυλικό σολινα δύο μέτρα με τέσσερα ευρώ( δες φωτογραφία).Οπότε τώρα που μου βρήκες και αυτό για λίγισμα θα κανο την δουλειά μου όπως πρέπει Ευχαριστω φιλε μου, δεν κανει τιποτα.επλιζω να σου πανε ολα καλα😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Αλλαξα κουτακι και ειπα να κανω ενα soft!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 @dalain Ποιο κουτί είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Psyber είπε @dalain Ποιο κουτί είναι αυτό; Sharkoon Pure Steel Ολο μεταλλικο με τζαμι μπροστα,απλο λιτο και ομορφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 ναι φαινεται ενδιαφέρον. Εγώ εξετάζω σοβαρά το Fractal Define 7. Τι άποψη έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psyber είπε ναι φαινεται ενδιαφέρον. Εγώ εξετάζω σοβαρά το Fractal Define 7. Τι άποψη έχεις; Μια χαρα case αλλα αν πας για setup με δυο ψυγεια ισως θα βολευε περισσοτερο αυτο απο fractal λογω του mesh μπροστα για να αναπνεει λιγο καλυτερα.απο διαστασεις τα ιδια τα βλεπω.. https://www.skroutz.gr/s/17991547/Fractal-Design-Meshify-S2.html#specs Αν στη δινει στο ματι αυτο του meshify μπροστα πασο.. 😁 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από niko13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheeBam Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μία φορά να τελειώσει κάτι και να πο τέλος καλό όλα καλά..Το σφάλμα τωρα είναι το εξής: Μέσα στις ''φλέβες'' του συστήματος ρέει το C1000 PURE CLEAR Cooland είπα λοιπόν να του δώσω λίγο χρώμα και επέλεξα σε μπλε χρώμα το Uv Clear Blue (σταγόνες) αφού έριξα λοιπόν μερικές σταγόνες δεν άλλαξε τίποτα οι σταγόνες διαφανές και πουθενά μπλε! 😭 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από CheeBam 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα