johnmt2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) @akoinonitos το ξερω οτι δεν εχω κανει καλη δουλεια στο μπροστινο ψυγειο. αλλα δεν καταφερα να βαλω αλλους ανεμηστηρες ειναι στενο το σημειο εχει την λαμαρινα απο τους σκληρους δισκους.. αν βγαλω τους 200αριδες τι προτεινεις να βαλω Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από johnmt2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αλλη μια ψηφος για την παραπανω προταση.... Αν ηταν δικο μου θα εβαζα κ το πιο χοντρο ψυγειο μπροστα αν χωραγε.. Το πιο αποδοτικο να τρωει τον πιο δροσερο αερα.. Τοσο αρρωστος😁 Βαλε 3 120 αρηδες οπως ειπε ο akoinonitos.. Βαλε fans εξω αν ειναι στενα κ ψυγειο μεσα απο το frame δηλαδη εκει που ειναι οι 2 200 να βαλεις 3 120... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από niko13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, johnmt2 είπε @akoinonitos το ξερω οτι δεν εχω κανει καλη δουλεια στο μπροστινο ψυγειο. αλλα δεν καταφερα να βαλω αλλους ανεμηστηρες ειναι στενο το σημειο εχει την λαμαρινα απο τους σκληρους δισκους.. αν βγαλω τους 200αριδες τι προτεινεις να βαλω Έλα ρε δεν είναι δύσκολο βγάλε τους 200αριδες και κουμπωσε από έξω 3 120αριες , αν θες σε παίρνει να μπει και το ψυγείο από έξω . Εγώ είχα το 60αρι απεξω οπότε έχει και "αέρα" στο να κλείσει το καπακι ,επίσης αν το βάλεις έτσι θα μπορείς να βάλεις και το κάλυμμα κάτω νομίζω βιώνοντας την αντλία στο μπροστά μέρος αν στρίβει η βάση της. Εγώ στην αρχή το είχα από έξω και μετά το έβαλα μέσα τα στρίμωξα λίγο και χώρεσαν όλα Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Έλα ρε δεν είναι δύσκολο βγάλε τους 200αριδες και κουμπωσε από έξω 3 120αριες , αν θες σε παίρνει να μπει και το ψυγείο από έξω . Εγώ είχα το 60αρι απεξω οπότε έχει και "αέρα" στο να κλείσει το καπακι ,επίσης αν το βάλεις έτσι θα μπορείς να βάλεις και το κάλυμμα κάτω νομίζω βιώνοντας την αντλία στο μπροστά μέρος αν στρίβει η βάση της. Εγώ στην αρχή το είχα από έξω και μετά το έβαλα μέσα τα στρίμωξα λίγο και χώρεσαν όλα Α να χαθεις προστυχε.. Μας κολασες😂... Κουκλα η χιονατη φτου φτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, niko13 είπε Α να χαθεις προστυχε.. Μας κολασες😂... Κουκλα η χιονατη φτου φτου Δεν υπάρχει πια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν υπάρχει πια Αμαν... Ακυρο αδερφε.. Καλυτερα να μασας παρα να μιλας περιπτωση.. 😁😁... Ωραιο παντως ελπιζω να εφυγε απο επιλογη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, niko13 είπε Αμαν... Ακυρο αδερφε.. Καλυτερα να μασας παρα να μιλας περιπτωση.. 😁😁... Ωραιο παντως ελπιζω να εφυγε απο επιλογη σου Ναι ρε ,είπα να πάω σε μικρό κουτι ασχέτως που όταν βλέπω τις φωτο, το νοσταλγώ κάργα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Στις 31/7/2020 στις 7:46 ΜΜ, johnmt2 είπε ακριβως τα ιδια τεμπς με η χωρις το πλαινο τζαμι.. καμια διαφορα... το stress εγινε με gpu furmark. top radiator ειναι ενα 45αρι push pull exhaust. Το front μονο εναν 120αρι απο μεσα ως push exhaust και τους 2 200αριδες υποτιθετε ως pull αλλα γυρνανε πολυ αργα αμφιβάλλω αν κανουν δουλεια... μου περνανε σεναρια απο το μυαλο μηπως επιασε αλγη το gpu block.. αν και προσφατα εριξα λιγο ξυδι για το ph.. τις βιδες που πιανει η gpu με το block τις ελενξα και πηρα τυχων κενα.. Καλησπερα στην ομαδα και απο μενα @johnmt2 λιγο ανεβασμενες θερμοκρασιες εχεις ομολογω 80 βαθμους ,μνημη? αν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 το ξερω οτι εχω ανεβασμενες θερμοκρασεις. το μπλοκ με την καρτα ειχαν κουμπωσει αψογα μαζι με τα thermalpads . ανεβασε φοτο με furmark τα τεμπς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Υδροψυχτοι μηπως εχεις ξαναδει κανεις σε plate του gpu block αυτο? Τα ελυσα ολα για ετησιο service κ ειδα αυτα τα ουρανια τοξο χρωματα στο gpu block. Δε φευγουν με τιποτα εννοειται, το cpu block κομπλε τιποτα. Αν δεν το εχει τρακαρει κανεις να αρχισω να ζαλιζω την ek😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, niko13 είπε Υδροψυχτοι μηπως εχεις ξαναδει κανεις σε plate του gpu block αυτο? Τα ελυσα ολα για ετησιο service κ ειδα αυτα τα ουρανια τοξο χρωματα στο gpu block. Δε φευγουν με τιποτα εννοειται, το cpu block κομπλε τιποτα. Αν δεν το εχει τρακαρει κανεις να αρχισω να ζαλιζω την ek😁 Ποιος ξέρει τι υγρό χρησιμοποιούσε!?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ποιος ξέρει τι υγρό χρησιμοποιούσε!?... Ενα χρονο χρηση με ek clear υγρο.. Τιποτα περιεργο εδω, ουτε καν χρωμα 😒 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) μηπως οι ποροι μεσα εχουν ανοιξει για καποιο λόγο και εχουν περάσει σταγονίδια??Τραβηγμένο δε λέω αλλα... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από alldaynews 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, alldaynews είπε μηπως οι ποροι μεσα εχουν ανοιξει για καπιο λόγο και εχουν περάσει σταγονίδια??Τραβηγμένο δε λέω αλλα... Κατι τραβηγμενο θα ειναι αδερφε δεν το εχω ξαναδει κ εγω. θα στειλω ekwb μπας κ με φωτισουν κ καλυψουν το ocd μου, δε μπορω να μη ξερω.. Η μακακια ειναι πως μου το ειχε φερει ο αδερφος μου απο ολλανδια απο highflow.nl κ να δω τι ακρη θα βγαλω..να σαι καλα, ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, niko13 είπε Κατι τραβηγμενο θα ειναι αδερφε δεν το εχω ξαναδει κ εγω. θα στειλω ekwb μπας κ με φωτισουν κ καλυψουν το ocd μου, δε μπορω να μη ξερω.. Η μακακια ειναι πως μου το ειχε φερει ο αδερφος μου απο ολλανδια απο highflow.nl κ να δω τι ακρη θα βγαλω..να σαι καλα, ευχαριστω Μην ασχολείσαι ρε ,δεν είναι τπτ μάλλον από την θερμοκρασία έγινε 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα