Τέρης Α. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 13 ώρες πριν, diaol είπε Στειλτο !!!!!!! Εννοείτε να προοθήσω την ιδέα μου στην EKWB; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmtvman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 κυριακατικο ΤR4 build 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, ksaderfoss είπε κυριακατικο ΤR4 build Αψογος οπως παντα !! 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, diaol είπε Αψογος οπως παντα !! 😀 thanks bro! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δουλίτσα και καθάρισμα όλα με την ευκαιρία αλλαγής ρεζερβουάρ pump. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Ειπα να μπω κ εγω στον μαγικο κοσμο της λουπας!Ξεκιναω σιγα σιγα να στηνω το δικο μου....λιγο ιδιαιτερα θα ελεγα! Ξεκινησα σημερα με καποιες δοκιμες.... 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 24 λεπτά πριν, dalain είπε Ειπα να μπω κ εγω στον μαγικο κοσμο της λουπας!Ξεκιναω σιγα σιγα να στηνω το δικο μου....λιγο ιδιαιτερα θα ελεγα! Ξεκινησα σημερα με καποιες δοκιμες.... Αν θυμάμαι καλά, υδραυλικός στο επάγγελμα; Αναμένουμε!😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, dalain είπε Ειπα να μπω κ εγω στον μαγικο κοσμο της λουπας!Ξεκιναω σιγα σιγα να στηνω το δικο μου....λιγο ιδιαιτερα θα ελεγα! Ξεκινησα σημερα με καποιες δοκιμες.... Πολύ ωραίο project!! Για βάλε περισσότερο φωτογραφικό υλικό όταν μπορεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, Tenshi είπε Αν θυμάμαι καλά, υδραυλικός στο επάγγελμα; Αναμένουμε!😎 Πολυ καλα θυμασαι!Περιμενω καποια πραγματακια για να το ολοκληρωσω! 18 λεπτά πριν, diaol είπε Πολύ ωραίο project!! Για βάλε περισσότερο φωτογραφικό υλικό όταν μπορεις Μολις το τελειωσω σιγουρα θα με δειτε ξανα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Syntax Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Στις 15/6/2020 στις 4:53 ΜΜ, purif είπε Eπειδή τους ρώτησα για τους chromax Noctua NF-A12x25, γιατί θέλω τουλάχιστον 6, μου είπαν: Δυστυχως, για τους Chromax NF A12x25 Chromax , θα περιμενεις μεχρι Q1 2021, το αλλαξαν στο roadmap τους διοτι δεν ειναι ετοιμα ακομα https://noctua.at/en/product-roadmap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Στις 13/7/2020 στις 11:31 ΠΜ, Syntax είπε Δυστυχως, για τους Chromax NF A12x25 Chromax , θα περιμενεις μεχρι Q1 2021, το αλλαξαν στο roadmap τους διοτι δεν ειναι ετοιμα ακομα https://noctua.at/en/product-roadmap Πφφφ...θα πάω τότε στους Arctic P12 μέχρι να βγουν οι Chromax... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Για πρωτη προσπαθεια νομιζω καλα πηγε... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Τελικά τα b grade προϊόντα της alphacool ψιλοαξιζουν, πήρα ένα 280αρι ψυγείο 20 ευρώ, φαίνεται να έχει ελαφριά χρήση και δεν έχει λογότυπο πάνω 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τελικά τα b grade προϊόντα της alphacool ψιλοαξιζουν, πήρα ένα 280αρι ψυγείο 20 ευρώ, φαίνεται να έχει ελαφριά χρήση και δεν έχει λογότυπο πάνω Respect και στην φραπεδια! Επιτελους, δεν ειμαι ο μονος! 😁... To rad εχει και extra εξοδο κατω για drain? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα