purif Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 58 λεπτά πριν, greg.chalk είπε Και τα heatkiller και τα aquacomputer είναι πολύ ποιοτικά! Εντάξει, για τους noctua ανεμιστήρες τι να πω. Είναι οι καλύτεροι (και ακριβότεροι) 120άρηδες ανεμιστήρες. Σε αναμονή για τις μαύρες εκδόσεις ( λένε για καλοκαίρι) Eπειδή τους ρώτησα για τους chromax Noctua NF-A12x25, γιατί θέλω τουλάχιστον 6, μου είπαν: Αναφορά σε κείμενο Currently, we're aiming for Q3/2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια προσφατα τελειωσα με το πρωτο μου watercooling build οπως θα δειτε παρακατω, ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια που ειχα (Δεν βρηκα τα ονοματα των παιδιων να σας κανω ταγκ) Ειχα μερικες απορειες ακομη σχετικα με το υγρο, για πρωτο γεμισμα εβαλα απιονισμενο νερο (https://alfaproducts.gr/project/apionismeno-nero-2/) πρεπει να εβαλα κατω απο 1 λιτρο αλλα δεν θυμαμαι ποσο, οποτε οταν εκανα flush δεν ηξερα ποσο ειχε μεινει μεσα το μονο που ξερω ειναι οτι εβγαλα 600 ml οποτε συμπληρωσα με CryoFuel Premix το οποιο εχει αραιωθει οποτε δεν ξερω καθολου την αναλογια. Σκευτομαι να το αδειασω και να το γεμισω μονο με απιονισμενο νερο και να βαλω επιπλον 250ml Solid Concentrate μιας και ξερω οτι εβαλα περιπου 1 λιτρο η να το κρατησω ετσι... συγνωμη αν γινομαι υπερβολικος 🤣 ** Οσο για το cable managment μη με κρινεται ακομη περιμενω παραγγελεια απο mdpcx για να κοψω τα δικα μου, Deutsche Post βοηθεια μας... Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από sakis94 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδη δεν εχεις βαλει κ τιποτα περιεργο μεσα, αν καταλαβα καλα αραιωμενο cryofuel με απιονισμενο δουλευει το εργαλειο, δεν θα τρελαινομουν.Το αλλαζεις στο επομενο service λαδια μπουζι σε κανα χρονο..κ εγω ετρεχα για κανα χρονο μισο απιονισμενο μισο clear υγρο κ δεν εγινε κατι.Για να φυγει ολο το υγρο να μην μεινει τιποτα απο το παλιο πρεπει να το λυσεις ολο το συστημα.. Κριμα ειναι τωρα το εστησες.. Τωρα αν μου πεις πως αυτο το λευκο υγρο ειναι γαλα που ζεσταινεις στο pc το πραγμα αλλαζει😁. Πολυ ωραιο build καλοριζικο Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από niko13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis94 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Ευχαριστω .. btw ηθελα να κανω λιγο διαφορετικα τα bends στο cpu αλλα το inlet ηταν απο δεξια και μου τα χαλασε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Στις 15/6/2020 στις 8:09 ΜΜ, niko13 είπε Επειδη δεν εχεις βαλει κ τιποτα περιεργο μεσα, αν καταλαβα καλα αραιωμενο cryofuel με απιονισμενο δουλευει το εργαλειο, δεν θα τρελαινομουν.Το αλλαζεις στο επομενο service λαδια μπουζι σε κανα χρονο..κ εγω ετρεχα για κανα χρονο μισο απιονισμενο μισο clear υγρο κ δεν εγινε κατι.Για να φυγει ολο το υγρο να μην μεινει τιποτα απο το παλιο πρεπει να το λυσεις ολο το συστημα.. Κριμα ειναι τωρα το εστησες.. Τωρα αν μου πεις πως αυτο το λευκο υγρο ειναι γαλα που ζεσταινεις στο pc το πραγμα αλλαζει😁. Πολυ ωραιο build καλοριζικο Και ετσι για να πω και εγω τα δικα μου , παντα χρησιμοποιω απιονισμενο νερο , δεν εχω παρει ποτε cryofuel κτλπ . Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. @! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, diaol είπε Και ετσι για να πω και εγω τα δικα μου , παντα χρησιμοποιω απιονισμενο νερο , δεν εχω παρει ποτε cryofuel κτλπ . Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. @! Χρησιμο... Εγω ειμαι πολυ χεστης κ παιρνω concetrate συνεχεια. .. Βαζεις biocide κτλ η απλη συχνη συντηρηση κ ολα good? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, niko13 είπε Χρησιμο... Εγω ειμαι πολυ χεστης κ παιρνω concetrate συνεχεια. .. Βαζεις biocide κτλ η απλη συχνη συντηρηση κ ολα good? Δεν έχω βάλει ποτέ concetrate coolant ούτε biocide στο απιονισμένο, το αλλάζω στο εξάμηνο ( πολλές φορές νωρίτερα λόγω αλλαγων-αναβαθμισεων) Επίσης τα ψυγεία σε αναβάθμιση τα βγάζω και τα βάζω σε άλλη λούπα που έχω μόνιμα στημένη εκτός και τα ξεπλενω με μαγειρική σοδα. Μερακλιδικη κατασταση@ Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από diaol 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Και μιας και είδα του @sakis94 το θερμόμετρο και ζήλεψα..... Όργανο από aliexpress με 1.70€ για θερμοκρασία νερού με αισθητήρα θερμοκρασίας bitspower 2€, σύνολο 3,70€. Ότι πιο τσιπικο έχω κάνει 😎😎😎 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, diaol είπε Και μιας και είδα του @sakis94 το θερμόμετρο και ζήλεψα..... Όργανο από aliexpress με 1.70€ για θερμοκρασία νερού με αισθητήρα θερμοκρασίας bitspower 2€, σύνολο 3,70€. Ότι πιο τσιπικο έχω κάνει 😎😎😎 Μια χαρα φιανεται.δενει με το build. Εγω ειμαι με αυτο κουμπομενο στη motherboard https://www.amazon.com/XSPC-Plug-Sensor-Black-Chrome/dp/B00CMR3CC2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis94 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 @niko13 Αχ ακομη περιμενω αυτο το μαραφετι απο αμαζον https://www.amazon.co.uk/Aqua-Computer-53067-hardware-cooling-accessory/dp/B003U3TXNO/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=AQUA+COMPUTER+TEMPERATURE+SENSOR&qid=1592420758&sr=8-1 Οσο σκευτομαι τι θα περασω για να το βαλω στο μπροστινο radiator δε χωραει το χερι μου με τιποτα εκει 😫 Θελω και να ρυθμιζω pump/fans απο τα temp το loop... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, niko13 είπε Μια χαρα φιανεται.δενει με το build. Εγω ειμαι με αυτο κουμπομενο στη motherboard https://www.amazon.com/XSPC-Plug-Sensor-Black-Chrome/dp/B00CMR3CC2 Αλλά η τεράστια κρυφή επιθυμία ειναι το κατωθεν.... https://www.e-shop.gr/aqua-computer-aquaero-6-xt-blue-p-PER.816633 Με ανυπέρβλητη ομορφιά AQUAERO και παρτε μου τα νεφρα......😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, diaol είπε Αλλά η τεράστια κρυφή επιθυμία ειναι το κατωθεν.... https://www.e-shop.gr/aqua-computer-aquaero-6-xt-blue-p-PER.816633 Με ανυπέρβλητη ομορφιά AQUAERO και παρτε μου τα νεφρα......😎 E ρε τα ατιμα τα λεφτα.. Που θα παει..δε θα κατσει το τζοκερ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Λοιπόν τελικά δεν άντεξα και έβαλα στο νερό και την κάρτα γραφικών 😂😂. Τα αποτελέσματα στα δικά μου μάτια είναι φανταστικά. Μάξιμουμ 43 είδα σε παιχνίδι και κλοκαρισμενη στα 2050mhz. Για τον 2700x περίμενα λίγο καλύτερα αποτελέσματα αν και νομίζω είναι γενικά λίγο θερμός cpu. Σε cinebench χτύπησε 59 το Tdie και σε idle παίζει γύρω στους 36-37. Πάστα χρησιμοποίησα της thermal grizzlie την κανονική και την άπλωσα με την ειδική σπάτουλα που έχει η συσκευασία. Παρακατω φωτογραφίες από το κουτί. Ελπίζω να σας αρέσει. Σίγουρα μπορεί να γίνει και καλύτερη δουλειά με soft tubing αλλά ένεκα και έλλειψης χρόνου δεν μπόρεσα να ασχοληθώ όσο θα ήθελα. Όποτε αν έχετε προτάσεις ευπρόσδεκτες. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μπραβο πολυ καλη δουλεια, και ωραια αποτελεσματα .:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, diaol είπε Μπραβο πολυ καλη δουλεια, και ωραια αποτελεσματα .:) Thanks @diaol. Πιστεύεις ο cpu έπρεπε να είναι πιο χαμηλά σε θερμοκρασία με αυτό το setup; Είναι στα 4.00Ghz all cores με 1.23v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα