volos27 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 να φωναξω τον σβαρτζενεγκερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 εχω custom υδροψυξη κ απο εχθες κανει ενα θορυβο σαν να χανει αερα,κοιταξα μπας κ βρω τι παιζει αλλα δεν βρηκα κατι,τι μπορει να ειναι? σαν να χανει αερα,σαν φυσημα,εχω ρεζερβουαρ αλλα δεν βλεπω να χανει απο καπου Δεν είναι λάστιχο για να χάνει αέρα... Κάτι δε μας λες καλά... Μήπως παίρνει αέρα στο κύκλωμα και σου κάνει θόρυβο από τις φυσαλίδες; Το να "χάνει" αέρα, μπορεί να συμβεί, αν ανεβάζει πολύ θερμοκρασία και διαστέλετται το υγρό σου, οπότε αυξάνει την πίεση εσωτερικά και σπρώχνει τον αέρα έξω. Σε λίγο θα σπρώξει και σταγόνες και ίσως σου ανοίξει κάπου. Για να δεις αν ισχύει αυτό, έλεγξε τις θερμοκρασίες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 μήπως η αντλία έχει ράγισμα και όπως γυρνάει ακούγεται έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 δεν ειπα οτι χανει αερα ,ειπα οτι ακουγεται σαν να χανει αερα οι θερμοκρασιες ειναι οκ ,οπως ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 να κανω μια ερωτιση για να φτιάξω κάτι τέτοιο ποια κομμάτια θέλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 να κανω μια ερωτιση για να φτιάξω κάτι τέτοιο ποια κομμάτια θέλω? Αυτό είναι combo reservoir με αντλία Πωλείται όπως το βλέπεις XSPC Photon Νομίζω μπορείς να αγοράσεις και ξεχωριστά αντλία και ρεζερβουαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό είναι combo reservoir με αντλία Πωλείται όπως το βλέπεις XSPC Photon Νομίζω μπορείς να αγοράσεις και ξεχωριστά αντλία και ρεζερβουαρ Πχ αν θέλω να κάνω εγώ κάτι τέτοιο δικό μου τι πρέπει να πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι ακριβώς δεν μπορείς να το κάνεις Έχει η primochill κάτι παρόμοιο αλλά το κόστος ξεφεύγει, εσύ τόσο που το ψάχνεις έπρεπε να τα έχεις μάθει μόνος σου όλα ως τώρα, οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μας trollaris εφόσον δεν ακούς συμβουλές τζάμπα απαντάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Όταν λέω θελω να κάνω hard tube αλλά θέλω βοήθεια στο τι parts να πάρω και μου λες όχι μην κάνεις hard tube trollarw? Και ακόμα δεν έχω καταλήξει γιατί δεν έχω βοήθεια και ψάχνω στο ίντερνετ και έχω πελαγωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Κατα ποσο ειναι ασφαλης μια υδροψυξη?Σε ποια περιπτωση υπαρχει περιπτωση να γινει καποια διαροοη μεσα στον υπολογιστη και τι μετρα μπορει να παρει καποιος για να προφυλαχτει?Ποια ειναι επισης τα υπερ και τα κατα της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Όταν λέω θελω να κάνω hard tube αλλά θέλω βοήθεια στο τι parts να πάρω και μου λες όχι μην κάνεις hard tube trollarw? Και ακόμα δεν έχω καταλήξει γιατί δεν έχω βοήθεια και ψάχνω στο ίντερνετ και έχω πελαγωσει. χμμμμ.... εάν ήθελα εγώ οπωσδήποτε να το κάνω καταρχήν θα έπαιρνα μια αντλία mcp655 στυλ...το θέμα είναι οτι πρέπει να κάνεις σπειρώματα στο σωλήνα από πλέξυ που λογικά θα βρείς για να βιδώνει πάνω η αντλία... το δύσκολο είναι νομίζω πώς θα το κάνεις να είναι στεγανό στο εσωτερικό του μεταξύ εισόδου και εξόδου της αντλίας...αρκετά δύσκολο να βγεί το ίδιο... Κατα ποσο ειναι ασφαλης μια υδροψυξη? Σε ποια περιπτωση υπαρχει περιπτωση να γινει καποια διαροοη μεσα στον υπολογιστη και τι μετρα μπορει να παρει καποιος για να προφυλαχτει? Ποια ειναι επισης τα υπερ και τα κατα της? Ισως άμα βάλεις μέσα κάποιο υγρό το οποίο να ειναι μή ηλεκτρικά αγώγιμο... Σωστό και υπομονετικό leak τεστ πριν βάλεις μπρος το hardware σου... Υπερ ειναι η καλύτερη ψύξη...η επεκτασιμότητά της...ο μειωμένος θώρυβος... Κατά είναι οτι θέλει περισσότερο συντήρηση από μία αερόψυκτρα .... πιο πολύπλοκη ... και πιο ακριβή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Κατα ποσο ειναι ασφαλης μια υδροψυξη? Σε ποια περιπτωση υπαρχει περιπτωση να γινει καποια διαροοη μεσα στον υπολογιστη και τι μετρα μπορει να παρει καποιος για να προφυλαχτει? Ποια ειναι επισης τα υπερ και τα κατα της? Ισως άμα βάλεις μέσα κάποιο υγρό το οποίο να ειναι μή ηλεκτρικά αγώγιμο... Σωστό και υπομονετικό leak τεστ πριν βάλεις μπρος το hardware σου... Υπερ ειναι η καλύτερη ψύξη...η επεκτασιμότητά της...ο μειωμένος θώρυβος... Κατά είναι οτι θέλει περισσότερο συντήρηση από μία αερόψυκτρα .... πιο πολύπλοκη ... και πιο ακριβή.. Δώρον άδωρον τα μή αγώγιμα coolants.Για να καταλάβεις,ακόμα και το απεσταγμένο νερό είναι μή ηλεκτρικά αγώγιμο άλλα με την πάροδο του χρόνου και όσο κινείται μέσα στον βρόγχο,τραβάει ιόντα απο τα μεταλλικά μέρη που έρχεται σε επαφή.Ίσως εξυπηρετούσε ως μια επιπρόσθετη δικλείδα ασφαλείας,αρκεί να προκύψει η διαρροή άμεσα.Αν γίνει το κακο μετά απο μερικούς μήνες,δέν έχει νόημα. Η πιθανότητα διαρροής πάντα υπάρχει,ακόμα και με επώνυμα προϊόντα.Προσωπικά είχα πρόβλημα με ένα 90° rotary της ΕΚ,αν και φέρω ευθύνη γιατί ζόρισα το o-ring του. Σε γενικές γραμμές όμως,αν είναι να σου τύχει διαρροή θα την δείς στο πρώτο μισάωρο,άντε μία ώρα.Προσωπικά πιστεύω οτι τα 24ωρα leak tests είναι χάσιμο χρόνου. Όπως αναφέρθηκε,μειωμένος θόρυβος και καλύτερη απόδοση είναι τα μεγάλα ατού.Στα αρνητικά το υψηλό κόστος και το γεγονός οτι αν κάτι πάει στραβά (πχ χαλάσει η αντλία), πρέπει να ξηλώσεις όλο το σύστημα.Επίσης η αναβάθμιση του pc μπορεί να είναι μπελαλίδικη (ξανά-μανά ξήλωμα). Η συντήρηση πραγματικά εξαρτάται απο την προεργασία που έχεις κάνει και τα υλικά που έχεις χρησιμοποιήσει.Για παράδειγμα,αν έχεις καθαρίσει τα πάντα,το ψυκτικό έχει πρόσθετα που αποτρέπουν την ανάπτυξη άλγης/οξείδωσης και οι σωληνώσεις είναι καλής ποιότητας,κάνεις μια αλλαγή του ψυκτικού μετά απο ένα χρόνο και είσαι οκ.Κάποια στιγμή όμως, θα πρέπει να λύσεις τα πάντα και να ανοίξεις τα waterblocks για έλεγχο και καθαρισμό.Γενικότερα είναι μια χρονοβόρα υπόθεση που στέλνει το pc σου σε πολύωρα downtime... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Όταν λέω θελω να κάνω hard tube αλλά θέλω βοήθεια στο τι parts να πάρω και μου λες όχι μην κάνεις hard tube trollarw? Και ακόμα δεν έχω καταλήξει γιατί δεν έχω βοήθεια και ψάχνω στο ίντερνετ και έχω πελαγωσει. Προσωπικα εστησα το πρωτο μου loop πριν λιγο καιρο και πηγα κατευθιαν σε hard tube. Απλα αρχισα να αγοραζω parts απο περυσι και το τελειωσα τωρα (λογο χρηματων κυριως). Μεχρι να μαζεψω ολα τα parts γα***μουν να ψαχνω στο internet οτιδηποτε περι WC. Τελος απλα προσεξα πολυ το στησιμο μου και μεχρι τωρα δεν εχω καποιο θεμα. Αν εχω καταλαβει καλα θες pump+res combo, δες εδω: https://www.ekwb.com/shop/ek-xres-140-revo-d5-pwm-incl-pump 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικα εστησα το πρωτο μου loop πριν λιγο καιρο και πηγα κατευθιαν σε hard tube. Απλα αρχισα να αγοραζω parts απο περυσι και το τελειωσα τωρα (λογο χρηματων κυριως). Μεχρι να μαζεψω ολα τα parts γα***μουν να ψαχνω στο internet οτιδηποτε περι WC. Τελος απλα προσεξα πολυ το στησιμο μου και μεχρι τωρα δεν εχω καποιο θεμα. Αν εχω καταλαβει καλα θες pump+res combo, δες εδω: https://www.ekwb.com/shop/ek-xres-140-revo-d5-pwm-incl-pump Μα ακόμα δεν ξέρει τι θέλει Από κάτι προσωπικά μυνηματα που μου έστειλε ξεκινάει προσπαθώντας να αντιγράψει το γραφείο που έφτιαξε ο linus Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνει ότι καλύτερα να κάνει τους εμφανείς σωλήνες με Hard tube και κάτω από το γραφείο με λάστιχο, για να έχει μεγαλύτερη ευελιξία Όπως του είπα πρέπει να ξεκινήσει φτιάχνοντας το γραφείο και μετά θα στήσει μέσα το hardware για να δει πως θα βολέψει τα πράγματα Από τα 6 γραφεία που έχω φτιάξει μόνο;το τελευταίο κατάφερα να το κάνω ακριβώς όπως το ζήτησε ο φίλος, στα υπόλοιπα σχεδόν όλο το hardware και σωληνώσεις δεν είχαν καμία σχέση με τα προσχέδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μα ακόμα δεν ξέρει τι θέλει Από κάτι προσωπικά μυνηματα που μου έστειλε ξεκινάει προσπαθώντας να αντιγράψει το γραφείο που έφτιαξε ο linus Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνει ότι καλύτερα να κάνει τους εμφανείς σωλήνες με Hard tube και κάτω από το γραφείο με λάστιχο, για να έχει μεγαλύτερη ευελιξία Όπως του είπα πρέπει να ξεκινήσει φτιάχνοντας το γραφείο και μετά θα στήσει μέσα το hardware για να δει πως θα βολέψει τα πράγματα Από τα 6 γραφεία που έχω φτιάξει μόνο;το τελευταίο κατάφερα να το κάνω ακριβώς όπως το ζήτησε ο φίλος, στα υπόλοιπα σχεδόν όλο το hardware και σωληνώσεις δεν είχαν καμία σχέση με τα προσχέδια Δεν γνωριζα τι ακριβως ψαχνει. Αλλα οντως για τους μη εμφανεις σωληνες καλο θα ηταν να βαλει soft tube. Το ιδιο εχω κανει στο 900D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα