sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, niko13 είπε Καλοριζικος αδερφε!τωρα να δω αν θα αντεξεις να μην βαλεις gpu στη λουπα στο μελλον😁 Να σαι καλα φιλε μου. Αναμενουμε σειρα 3000 και πραττουμε αναλογα
sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Λοιπόν μετά από μιάμιση μέρα παρατήρησα στην επιφάνεια του νερού στο reservoir ότι έχει πιάσει κάτι σαν μακα. Συγκεκριμένα είναι κάτι λευκό που έχει κάνει ένα στρώμα σαν πέτσα. Έχετε ιδέα από τι μπορεί να είναι;
sarpan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, juno12 είπε υπολείμματα από παλιό υγρό; Είναι καινούργια η υδροψυξη. Έκανα με wfi γέμισμα, έτρεξα τη λούπα για διαρροή και μετά αντικατέστησα με το υγρό της ekwb.
Psyber Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 On 06/06/2020 at 10:58, diaol said: μια χαρα ειναι και αυτο ,δεν χρειαζεται να το αλλαξεις και μην σου πω ειναι καλυτερος απο Bitspower 😃 Πωωωωω τι μου εκανες τωρα..... ειμαι πολυ κοντα να το "γυρισω" σε ZMT tubes με Torque Fittings 10/16,,, Τα εχει ετοιμοπαραδοτα και αυτο το eshop και με κολαζει περισσοτερο.......🤪🤪 Αυτά έχω και δεν τα αλλάζω για τίποτα. 1
diaol Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, sarpan είπε Λοιπόν μετά από μιάμιση μέρα παρατήρησα στην επιφάνεια του νερού στο reservoir ότι έχει πιάσει κάτι σαν μακα. Συγκεκριμένα είναι κάτι λευκό που έχει κάνει ένα στρώμα σαν πέτσα. Έχετε ιδέα από τι μπορεί να είναι; Μην αγχωνεσαι δεν ειναι μακα..αερας ειναι ανοιξε το καπακι απο το res και δουλεψε το /
sarpan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, diaol είπε Μην αγχωνεσαι δεν ειναι μακα..αερας ειναι ανοιξε το καπακι απο το res και δουλεψε το / @diaol δυστυχώς είναι μακα. άνοιξα λίγο το drain και καθως ανακατευτηκε το νερο φανηκε πεντακαθαρα. Το res το εχω ανοιχτο απο χθες για τον αερα. Εντωμεταξυ ενα αλλο περιεργο ειναι πως αν η σταθμη του νερου κατεβει απο το στομιο της καταθλιψης απο το ψυγειο, το νερο δεν πεφτει απο το ψυγειο. Σα να μη γυρναει δηλαδη. Ειναι λογικο? Ισως ειναι λογω της ταχυτητας της αντλιας που την εχω χαμηλα. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από sarpan
Psyber Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Βγαλε το υγρό, κράτα το σε ένα δοχείο και καθάρισε το φιλτράροντας το με δύο φίλτρα γαλλικού καφέ. Πριν το ξαναβάλει στο σύστημα κανε 2 τρια περάσματα με σκέτο απιονισμένο.
denis_kos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, έγιναν και τα πρώτα stress test. Με θερμοκρασία δωματίου 28c-29c μετά απο 40 λεπτά Heaven το νερό έφτασε στους 38c και η GPU τους 42c. Τα φουρφούρια τα έχω να ξεκινάνε 700rpm και στους 38 πιάσανε 1100. Μπορώ να πώ οτι είμαι πολυ χαρούμενος απο θερμοκρασίες και θόρυβο ( βασικά ειναι αθόρυβο) και με εντυπωσιάζει το delta μεταξύ νερού και Gpu. Δεν περίμενα να είναι μόνο 4c. 4
Sheogorath Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Στις 11/6/2020 στις 6:51 ΜΜ, denis_kos είπε Καλησπέρα, έγιναν και τα πρώτα stress test. Με θερμοκρασία δωματίου 28c-29c μετά απο 40 λεπτά Heaven το νερό έφτασε στους 38c και η GPU τους 42c. Τα φουρφούρια τα έχω να ξεκινάνε 700rpm και στους 38 πιάσανε 1100. Μπορώ να πώ οτι είμαι πολυ χαρούμενος απο θερμοκρασίες και θόρυβο ( βασικά ειναι αθόρυβο) και με εντυπωσιάζει το delta μεταξύ νερού και Gpu. Δεν περίμενα να είναι μόνο 4c. Έχω ακούσει το νερό καλο είναι να μην ξεπερνάει τους 40 βαθμούς όποτε κάνε το λίγο πιο aggressive πάνω από τους 35. 2
diaol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, greg.chalk είπε Προσεχώς custom water-cooling build: Καλα κουραγια , περιμενουμε φωτο !@ 1
greg.chalk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Σ'ευχαριστώ! Θα το στήσω το ερχόμενο Σαββατοκύριακο! 🙂 1
purif Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 20 ώρες πριν, greg.chalk είπε Προσεχώς custom water-cooling build: Heatkiller + Noctua βλέπω, Ι upvote! 👍 1
greg.chalk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, purif είπε Heatkiller + Noctua βλέπω, Ι upvote! 👍 Και τα heatkiller και τα aquacomputer είναι πολύ ποιοτικά! Εντάξει, για τους noctua ανεμιστήρες τι να πω. Είναι οι καλύτεροι (και ακριβότεροι) 120άρηδες ανεμιστήρες. Σε αναμονή για τις μαύρες εκδόσεις ( λένε για καλοκαίρι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα