sarpan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 31 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Όταν γυρίσω θα ανοίξω το καπάκι του reservoir όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω να το δουλέψω λίγο έτσι και στην συνέχεια θα βγάλω το μπροστινό καπάκι από τον πύργο με την σίτα που είναι για να δω εάν θα επηρεάσει τις θερμοκρασίες. Ίσως top εισαγωγή και front εισαγωγή με τον πίσω ως εξαγωγή για τον θερμό αέρα; Η κάρτα είναι η 5700xt nitro+ block by alphacool. 9700k 5.2 1.38-1.4v. το cpu βαράει κάποια spikes και γενικά αν τι ζορισω με κανένα stress test σκαρφαλώνουν τα temps 70-80 βαθμούς. Η κάρτα ποιο μπροστά με το 1 ψυγείο και oc δουλευε 45-47 βαθμούς Πολλοι δεν είναι 80 βαθμοί? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Παιδια παντα χρειαζεται να γινεται μια εξαερωση .Καλο θα ειναι μετα απο ενα refill της λουπας να αφηνουμε το συστημα να τρεχει τα νερα του με ανοιχτο καπακι reservoir. καλο θα ειναι να κανουμε και μερικα κουνηματα να γεμισουνε και τα ψυγεια , και το ξανανοιγουμε το res. 36 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Όταν γυρίσω θα ανοίξω το καπάκι του reservoir όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω να το δουλέψω λίγο έτσι και στην συνέχεια θα βγάλω το μπροστινό καπάκι από τον πύργο με την σίτα που είναι για να δω εάν θα επηρεάσει τις θερμοκρασίες. Ίσως top εισαγωγή και front εισαγωγή με τον πίσω ως εξαγωγή για τον θερμό αέρα; Η κάρτα είναι η 5700xt nitro+ block by alphacool. 9700k 5.2 1.38-1.4v. το cpu βαράει κάποια spikes και γενικά αν τι ζορισω με κανένα stress test σκαρφαλώνουν τα temps 70-80 βαθμούς. Η κάρτα ποιο μπροστά με το 1 ψυγείο και oc δουλευε 45-47 βαθμούς @johnmt2 εχω και εγω loop με 5700xt και ενα ryzen 3600. Η λουπα μου ειναι : RES -VGA-RADIATOR 360 ΠΑΝΩ /PUSH FANS -CPU-RADIATOR 360 ΜΠΡΟΣΤΑ /PUSH FANS - RES D5 PUMP Οι θερμοκρασιες της καρτας ειναι 35-45 βαθμους core max / vrm/memory temperature max 45 / junction temp max 55-60 με hard tube και 16mm fittings. Τωρα οσο για τα spikes του Ryzen - 30 idle εως 70 στο load. 12 λεπτά πριν, sarpan είπε Πολλοι δεν είναι 80 βαθμοί? και εγω ετσι νομιζω , ειναι πολυ το 80 . @sarpan εσυ τι θερμοκρασειες εχεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμα το loop μιας και χθες ηρθαν τα parts. Ευελπιστω μεσα στο σκ, οπου και θα ποσταρω performance. Αυτή τη στιγμή με την ΑΙΟ έχω βάλει manual 4.00Ghz τον 2700x με 1.25v και ειμαι περιπου 37 idle και μαξ γυρω στους 70 σε stress. Εχω διαβασει ωστοσο οτι μπορει να πεσει και πιο χαμηλα σε θερμοκρασιες. Η καρτα, που δε θα μπει στη λουπα, ειναι σε idle κοντα στους 40-42 και σε παιχνιδια παει 74-75. Ολα αυτα βεβαια με αρκετα χαμηλα τα fans για να μειωσω το θορυβο στο ελαχιστο δυνατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, diaol είπε @johnmt2 εχω και εγω loop με 5700xt και ενα ryzen 3600. Η λουπα μου ειναι : RES -VGA-RADIATOR 360 ΠΑΝΩ /PUSH FANS -CPU-RADIATOR 360 ΜΠΡΟΣΤΑ /PUSH FANS - RES D5 PUMP Εμένα είναι και στα 5.2 ο cpu. Επίσης εμένα είναι reservoir gpu-cpu 2x radiators-reservoir. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια επειδη κ εγω 9700κ εχω στη λουπα οταν τον εχεις full 5.1 5.2ghz βαραει 80 σε stress test τυπου prime 95 small ffts.. Ειναι και 14 nm.. Αν ριξεις voltage κ πας κανα 4.9 τα πραγματα πολυ καλυτερα οχι πανω απο 70..αδερφε μου δοκιμασε τα κ τα δυο εισαγωγη αν δεν χρειαζεται να αδιασεις το συμπαν ειμαι περιεργος.. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από niko13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Ξέρουμε κάποιο μαγαζί που να πουλάει distilled water? Νομιζα ηταν πιο ευκολο να βρεις εκτος αν ψαχνω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 2 minutes ago, sarpan said: Ξέρουμε κάποιο μαγαζί που να πουλάει distilled water? Νομιζα ηταν πιο ευκολο να βρεις εκτος αν ψαχνω λαθος Εγώ αγοράζω απο φαρμακείο και δεν είνια ακριβό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, glight είπε Εγώ αγοράζω απο φαρμακείο και δεν είνια ακριβό. Ευχαριστώ. Ρώτησα σε κάνα δυο στη γειτονιά μου και μου είπαν δε φέρνουμε κάτι τέτοιο. Θα ψάξω λίγο καλύτερα τότε. Ερώτηση δεύτερη αν γνωρίζεις. Για να καθαρίσω το ψυγείο πριν την πρώτη χρήση έχω διαβάσει πως μαζί με το νερό βάζεις και λίγο ξύδι. Χρησιμοποιούμε κάποιο συγκεκριμένο τύπο ξυδιού? Πχ λευκό ή αποσταγμένο κλπ κλπ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, sarpan είπε Ευχαριστώ. Ρώτησα σε κάνα δυο στη γειτονιά μου και μου είπαν δε φέρνουμε κάτι τέτοιο. Θα ψάξω λίγο καλύτερα τότε. Ερώτηση δεύτερη αν γνωρίζεις. Για να καθαρίσω το ψυγείο πριν την πρώτη χρήση έχω διαβάσει πως μαζί με το νερό βάζεις και λίγο ξύδι. Χρησιμοποιούμε κάποιο συγκεκριμένο τύπο ξυδιού? Πχ λευκό ή αποσταγμένο κλπ κλπ??? χλιαρο προς καυτο νερο με ξυδι κανει δουλιτσα.Σε σουπερ μαρκετ κοιταξε για νερο Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από alldaynews 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, alldaynews είπε χλιαρο προς καυτο νερο με ξυδι κανει δουλιτσα.Σε σουπερ μαρκετ κοιταξε για νερο Ναι αλλά τι ξύδι? Μπορώ να βάλω και μαγειρικό? Γιατί δεν έχω άλλου είδους και ίσως πρέπει να αγοράσω. Σορρυ παιδιά αρχάριος γαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, sarpan είπε Ναι αλλά τι ξύδι? Μπορώ να βάλω και μαγειρικό? Γιατί δεν έχω άλλου είδους και ίσως πρέπει να αγοράσω. Σορρυ παιδιά αρχάριος γαρ ναι βρε φτηνο οχι ξυδι TOP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, sarpan είπε Ξέρουμε κάποιο μαγαζί που να πουλάει distilled water? Νομιζα ηταν πιο ευκολο να βρεις εκτος αν ψαχνω λαθος Πας σε φαρμακειο και ζητας WFI (water for injection) 2 € το λιτρο. Οσον αφορα το καθαρισμα οπως ειπε και ο @alldaynews ξυδακι και νερο. Εγω τα ειχα ξεπλυνει με μαγειρικη σοδα και νερο. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από diaol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλά και απιονισμένο να βάλεις, δε παθαίνει τίποτα. Σε σουπερμάρκετ βρίσκεις εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας, πρώτη απόπειρα και απο μένα! Μια πρώτη φώτο πρόχειρη και τα φώτα σας. Έχω διαβάσει ότι για την εξαέρωση θέλουμε την αντλία full speed. Όμως αν το κάνω αυτό ο αέρας που έρχεται μέσα στην περιοχή με το τετράγωνο, απο την ταχύτητα ξαναφεύγει στην αντλία όπως δείχνει το βέλος και δεν προλαβαίνει να βγεί έξω..Να χαμηλώσω ταχύτητα ή να περιμένω full speed? Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα