akoinonitos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, kaklikos είπε @akoinonitos Τι παχος ZMT δουλευεις; 16/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 φίλε εγώ προτείνω 16/10! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, IoaZ είπε Φαντάσου υγρό και fittings να μήν ήταν της ίδιας εταιρείας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στα ψυγεία θα του πέσει το σαγόνι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Ρε πουτι μου με ξεπερναει... Ποιος λογικος ανθρωπος βλεπει αυτα τα υγρα https://www.watercoolinguk.co.uk/p/PrimoChill-VUE-Pre-Mix-Display-Coolant-910ml--32oz-UV-Blue-SX_65774.html με πραγματακια να αιωρουνται μεσα ορατα στο γυμνο ματι, μετα κοιταει τα fin στα gpu k cpu block και λεει ελα μωρε τωρα... Τι μαλακια να γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Πάντως μια λύση που θα χρησίμευε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ενα μπανάκι υπερήχων με εξαίρεση τα ψυγεία φυσικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Εννοεις για το καθαρισμα η κατι που τεχνολογικα στο μελλον θα μπορουσαν να εφαρμοσουν οι εταιριες σαν μετρο προφυλαξης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Για καθαρισμα.Μιας και χρησιμοποιώ ήδη για ατμοποιητες μου και καθαριζουν μια χαρα.Θα δοκιμασω και ενα fitting μετα απο λιγο καιρο μιας και προσφατα εβαλα υγρο με χρωμα στη λουπα Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από alldaynews 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 👍Ενημερωσε.. ακουγεται ενδιαφερον και για απλο service / αλλαγη υγρων. Εγω συνηθως τα ξεπλενω σε απιονισμενο νερο με ενα πινελακι, πρεπει να υπαρχει κατι πιο high tech 😁 Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, niko13 είπε 👍Ενημερωσε.. ακουγεται ενφιαφερον και για απλο service / αλλαγη υγρων. Εγω συνηθως τα ξεπλενω σε απιονισμενο νερο με ενα πινελακι, πρεπει να υπαρχει κατι πιο high tech 😁 Μιλαω με σιγουρια γιατι βαζοντας ατμοποιητη καινουργιο που μολις ανοιχτηκε και ειχε ελαφρως λαδακι εγινε πεντακαθαρο και φυσικα ουτε μυρωδιες ουτε τιποτα.Θα δοκιμαστει μιας και βλεποντας το βιντεο μου ρθε η φλασια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 τι είναι ο ατμοποιητής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Για το άτμισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Σορρυ τωρα διαβασα καλυτερα το thread. Αναφέρεσαι στο καθάρισμα με υπερήχους. btw παρε nautilus 2s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Βρηκα ενα βιντεο που ο gamer nexus προσπαθει να καθαρισει block με υπερηχους.το block μεσα στη λιγδα. Οποτε alldaysnews η εμπνευση σου εχει λογικη. Ενταξει δεν περιμενω να αναστρεφει την οξειδωση αλλα για απλο καθαρισμα μακας παιζει κ να δουλεψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα