Zaytsev Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 TT x9 Ωραίος. Την προηγούμενη Πέμπτη το παρέλαβα. Περιμένω τους ανεμιστήρες τη Δευτέρα για να αρχίσω στήσιμο Ερώτηση: Δε δεξιά πλευρά, κάτω, έχει θέση για 4πλο στο καπάκι Σύμφωνα με το manual, p.14, πρέπει να έχει 2 διπλές βάσεις. Εμένα έχει μία μόνο. Το δικό σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίος. Την προηγούμενη Πέμπτη το παρέλαβα. Περιμένω τους ανεμιστήρες τη Δευτέρα για να αρχίσω στήσιμο Ερώτηση: Δε δεξιά πλευρά, κάτω, έχει θέση για 4πλο στο καπάκι Σύμφωνα με το manual, p.14, πρέπει να έχει 2 διπλές βάσεις. Εμένα έχει μία μόνο. Το δικό σου; Νόμιζα πλέον έχουν 3ις βάσεις Βασικά είναι λίγο ανάπηρος σχεδιασμός τα bracket για ανεμηστηρες είναι παράλληλα και βάσεις για τους σκληρούς Είσαι τυχερός εγώ που πήρα από τα πρώτα έδιναν μόνο 2 bracket. . . Αν θέλω να πάρω παραπάνω θέλουν 20 αρικο Προσπαθώ βέβαια να βγάλω άκρη με το eshop τους για 2ο πλαινο με γρίλιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 έχει κάνει κανένας watercool με τον i7 5820k? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Τελειωνω σιγα σιγα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 @Inuyasha nice....βγαίνουν οι ram??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 @Inuyasha nice....βγαίνουν οι ram??? Ναι για αυτό σηκώθηκε τόσο ψιλα ώστε να μπορώ να αλλάξω Ram 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έχει κανείς υπόψη του μάρκα αντλίας που να έχει usb είσοδο και πρόγραμμα επίβλεψης?, είχα βάλει σε φίλο μία aquastream xt και τώρα που χάλασε θέλει κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας και το χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έχει κανείς υπόψη του μάρκα αντλίας που να έχει usb είσοδο και πρόγραμμα επίβλεψης?, είχα βάλει σε φίλο μία aquastream xt και τώρα που χάλασε θέλει κάτι παρόμοιο. Μονο αν βρεις την ίδια πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό δουλεύουν d5 η ddc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Pump mount . . . . . DONE!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 εχω custom υδροψυξη κ απο εχθες κανει ενα θορυβο σαν να χανει αερα,κοιταξα μπας κ βρω τι παιζει αλλα δεν βρηκα κατι,τι μπορει να ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Να ρουφαει αερα εννοεις?κενο???τανκ/reservoir εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 σαν να χανει αερα,σαν φυσημα,εχω ρεζερβουαρ αλλα δεν βλεπω να χανει απο καπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procostas1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Έχει κανείς υπόψη του μάρκα αντλίας που να έχει usb είσοδο και πρόγραμμα επίβλεψης?, είχα βάλει σε φίλο μία aquastream xt και τώρα που χάλασε θέλει κάτι παρόμοιο. http://www.e-shop.gr/aqua-computer-aquastream-xt-usb-12v-pump-advanced-version-p-PER.816679 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 σαν να χανει αερα,σαν φυσημα,εχω ρεζερβουαρ αλλα δεν βλεπω να χανει απο καπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα