ntemis21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Στις 4/2/2020 στις 8:44 ΜΜ, akoinonitos είπε Δεδομένου ότι δεν παίρνει κανένα τέρας αλλά μόνο 30αρι αν θες να έχεις χώρο να συνδέεις και κάνα καλώδιο δεν έχει θέμα μια χαρά φεύγει ο αέρας. παιρνει και λιγο μεγαλυτερο αλλα ειναι πολυ οριακα εως ζορι. εχω 45αρι 360 με push επανω και χωρεσε και μπροστα 30αρι 360 push pull και μια συνολο το h500p mesh μου. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Πολύ ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, ntemis21 είπε παιρνει και λιγο μεγαλυτερο αλλα ειναι πολυ οριακα εως ζορι. εχω 45αρι 360 με push επανω και χωρεσε και μπροστα 30αρι 360 push pull και μια συνολο το h500p mesh μου. Το case εχει μπολικο χωρο μπροστα και εντος και εκτος για ψυγειο ακομα και 60αρι ,πως δεν το εβαλες μπροστα και το εβαλες πανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Το case εχει μπολικο χωρο μπροστα και εντος και εκτος για ψυγειο ακομα και 60αρι ,πως δεν το εβαλες μπροστα και το εβαλες πανω? εχω και μπροστα αλλα λεπτο, αναμεσα στους εργοστασιακους ανεμηστηρες μπροστα τους 200mm και μεσα στο εκει που αρχιζει το psu shroud εχει ακριβως 30mm μερος για ενα λεπτο ψυγειο. παλια ειχα ενα phobya εντος 60αρι αλλα 240mm, και ηθελα το 360 το λεπτο για να εχω καλυτερο χωρο μεσα για τρομπα τανκ και ετσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/2/2020 στις 11:49 ΠΜ, ntemis21 είπε εχω και μπροστα αλλα λεπτο, αναμεσα στους εργοστασιακους ανεμηστηρες μπροστα τους 200mm και μεσα στο εκει που αρχιζει το psu shroud εχει ακριβως 30mm μερος για ενα λεπτο ψυγειο. παλια ειχα ενα phobya εντος 60αρι αλλα 240mm, και ηθελα το 360 το λεπτο για να εχω καλυτερο χωρο μεσα για τρομπα τανκ και ετσι. Εγώ έτσι ήμουν 60αρι μπροστά και 30αρι πανω, η αλήθεια είναι ότι μου έχει λειψει Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από akoinonitos 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 καλησπερα! επιτελους παρελαβα και εγω απο alphacool! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, johnmt2 είπε καλησπερα! επιτελους παρελαβα και εγω απο alphacool! Spoiler Μάλλον με το ίδιο φορτηγό και γώ 😉 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Ας ανεβάσω κι εγώ τις αγορές μου. Ήρθαν πριν κανά 2βδόμαδο, έκανα και ένα πρώτο flushing και ξανά πίσω στα κουτιά τους μέχρι να έρθουν τα υπόλοιπα parts. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά το reservoir με την αντλία μπορεί να μπει και ξαπλωτα η μόνο όρθια;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Πρώτη προσπάθεια με Hard σωλήνες οπότε και ζητώ την επιείκεια σας βαμμένους απο μένα και το θέμα θα είναι minions που θα υλοποιείται σιγά σιγά .Χάλασα και 3 σωλήνες μέχρι να μπορέσω να φτιάξω και αυτούς τους 2 που θα αλλαχτούν σε πρώτη ευκαιρία όπως και ο soft σωλήνας.Θα μπεί κίτρινο υγρό αργότερα μεσα στην λούπα όπως επίσης θα αλλαχτεί και η λεντοταινία. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diaol Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, alldaynews είπε Πρώτη προσπάθεια με Hard σωλήνες οπότε και ζητώ την επιείκεια σας βαμμένους απο μένα και το θέμα θα είναι minions που θα υλοποιείται σιγά σιγά .Χάλασα και 3 σωλήνες μέχρι να μπορέσω να φτιάξω και αυτούς τους 2 που θα αλλαχτούν σε πρώτη ευκαιρία όπως και ο soft σωλήνας.Θα μπεί κίτρινο υγρό αργότερα μεσα στην λούπα όπως επίσης θα αλλαχτεί και η λεντοταινία. Ωραια δουλιτσα εκανες. 😎 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τελείωσα και με το fill! τώρα άφησα να δουλεύει η αντλία για τυχών leaks. Πρώτη μου φορά που στήνω υδρόψυξη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Όλη την ημέρα μου έφαγε το άτιμο... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 4 hours ago, johnmt2 said: Μόλις τελείωσα και με το fill! τώρα άφησα να δουλεύει η αντλία για τυχών leaks. Πρώτη μου φορά που στήνω υδρόψυξη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Όλη την ημέρα μου έφαγε το άτιμο... Αυτή την πατέντα για να αδειάζεις το water loop πως λέγετε? σκέφτομαι να το βάλω στην δική μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 "T" είναι μαζί με βάνα και ένα extender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά γνωρίζει κανείς πως ενεργοποιώ τον rgb φωτισμό στο waterblock της κάρτας; Σύνδεσα το καλώδιο στην κάρτα που βγάζει τα 3 pin αλλά δεν άναψε μέρα το σύνδεσα στα 3 pin που βγάζει η μητρική για rgb πάλι τίποτα.. κατέβασα λογισμικό της gigabyte για rgb control αλλά δεν έβγαλα άκρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα