Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 360 radiator 60mm στο πανω μερος σε Corsair 750D! εχω googlarei αλλα δεν εβγαλα ακρη αν χωραει η αν θα εχω θεμα το connector στο πανω μερος της μητρικης!

Σκευτομαι να παω σε αυτο το κιτ μιας και δεν εχω ξανακανει custom υδροψηξη

https://www.ekwb.com/shop/ek-kit-x360

δεχομαι οποιαδηποτε αλλη προταση απο ek και e-world

Επεξ/σία από Konstantinio
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξεκινάς ανάποδα

Θα φτιάξεις πρώτα την κατασκευή, εφόσον κάνεις ένα καλό σχέδιο σε κάποιο πρόγραμμα πχ sketch up

Και αφού φτιάξεις την κατασκευή τότε ξεκινά να περνεις υλικά για ότι θέλεις

Επειδή τέτοια μεγάλα project πολλές φορές λόγο οικονομικών ακυρώνονται μην φορτωθεις τζάμπα ένα σωρό υλικά και μετά προσπαθείς να βρεις να τα πουλήσεις μισό τιμής για να καλύψεις την χασούρα

ναι άλλα να μην έχω στο νου μου τι θα πάρω γιατί είναι και αυτό βασικό για να δω αν θα ξεκινήσω? 

• Moderators

ναι άλλα να μην έχω στο νου μου τι θα πάρω γιατί είναι και αυτό βασικό για να δω αν θα ξεκινήσω?

Αρχικά κάνε ένα χοντρικο σχέδιο στη ζωγραφική με διαστάσεις του γραφείου που θέλεις για να σου προτείνω παρελκόμενα

Όπως είπα θέλεις ~350 ευρώ για καινούργια πράγματα για κύκλωμα μόνο επεξεργαστή, αν βάλεις και κάρτα γραφικών υπολόγισε γύρω στα 150 ευρώ πάνω κάτω έξτρα για κάρτα γραφικών

Όλα τα παραπάνω είναι αν κάνεις της γωνίες με σωλήνα, αν θέλεις οι γωνίες με ρακορ κτλ το κόστος αναιβαινει δραματικά

Θέλω χοντρικά διαστάσεις και που περίπου θέλεις να είναι η μητρική σου

Αρχικά κάνε ένα χοντρικο σχέδιο στη ζωγραφική με διαστάσεις του γραφείου που θέλεις για να σου προτείνω παρελκόμενα

Όπως είπα θέλεις ~350 ευρώ για καινούργια πράγματα για κύκλωμα μόνο επεξεργαστή, αν βάλεις και κάρτα γραφικών υπολόγισε γύρω στα 150 ευρώ πάνω κάτω έξτρα για κάρτα γραφικών

Όλα τα παραπάνω είναι αν κάνεις της γωνίες με σωλήνα, αν θέλεις οι γωνίες με ρακορ κτλ το κόστος αναιβαινει δραματικά

Θέλω χοντρικά διαστάσεις και που περίπου θέλεις να είναι η μητρική σου

Θα σκεφτώ το κουτί και θα σου απαντήσω και τις γωνίες τις θέλω χωρίς ρακορ

• Moderators

Θα σκεφτώ το κουτί και θα σου απαντήσω και τις γωνίες τις θέλω χωρίς ρακορ

Αμα δεν ξες ακόμα διαστάσεις είσαι πολύ πίσω

Πρέπει να ξεκινήσεις κάνοντας το σχέδιο του γραφείου, να αποφασίσεις που θα μπει η μητρική και τα άλλα θα τ στήσεις σιγά σιγά γύρω από αυτά,

Έχεις ξυλουργικες γνώσεις η θα στο κάνει κάποιος ξυλουργός?

Για τετοιο project πρεπει να κανονισεις τι θα μπει που απο την αρχη αν ξεκινησεις με τα μισα και μετα αργισεις και ψαχνεις πως θα βαλεις τι και που και θα ξενερωσεις και δεν θα εχεις σωστο αποτελεσμα

Αν θελεις να κανεις κατι τετοιο μαζεψε αρκετα λεφτα και αφου σχεδιασεις τι θα μπει που (ακριβως με διαστασεις) τοτε ξεκινας και τα περνεις ολα μια και καλη

Καλά εννοείται πως θα έχω τα πάντα από υλικά και που θα μπούν.Αλλιώς δεν ξεκινάς

• Moderators

Καλά εννοείται πως θα έχω τα πάντα από υλικά και που θα μπούν.Αλλιώς δεν ξεκινάς

Έλεγα για τον φίλο πίσω που δεν ξέρει καν τα βασικά της υδροψυξης η ούτε καν τι θέλει να φτιάξει
  • Like 1

Αμα δεν ξες ακόμα διαστάσεις είσαι πολύ πίσω

Πρέπει να ξεκινήσεις κάνοντας το σχέδιο του γραφείου, να αποφασίσεις που θα μπει η μητρική και τα άλλα θα τ στήσεις σιγά σιγά γύρω από αυτά,

Έχεις ξυλουργικες γνώσεις η θα στο κάνει κάποιος ξυλουργός?

Στα ξύλα ναι

εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 360 radiator 60mm στο πανω μερος σε Corsair 750D! εχω googlarei αλλα δεν εβγαλα ακρη αν χωραει η αν θα εχω θεμα το connector στο πανω μερος της μητρικης!

Σκευτομαι να παω σε αυτο το κιτ μιας και δεν εχω ξανακανει custom υδροψηξη

https://www.ekwb.com/shop/ek-kit-x360

δεχομαι οποιαδηποτε αλλη προταση απο ek και e-world

Έχοντας το 750D, μπορώ με σιγουριά νου σου πώ οτι το μέγιστο πάχος σε 360rad είναι τα 45mm.Το κενό μεταξύ 8pin ΑΤΧ και ψυγείου είναι μόλις 10mm,οπότε το 60αρι όχι μόνο πέφτει πάνω άλλα το υπερκαλύπτει κατα 5mm (οπότε το βύσμα απλά δέν μπορεί να κουμπώσει).

Μπορείς να βάλεις slim ανεμιστήρες των 15mm...άλλα αμφιβάλλω για το πόσο συνετή επιλογή θα ήταν, σε ένα τόσο χοντρό ψυγείο.

• Like 2

Έχοντας το 750D, μπορώ με σιγουριά νου σου πώ οτι το μέγιστο πάχος σε 360rad είναι τα 45mm.Το κενό μεταξύ 8pin ΑΤΧ και ψυγείου είναι μόλις 10mm,οπότε το 60αρι όχι μόνο πέφτει πάνω άλλα το υπερκαλύπτει κατα 5mm (οπότε το βύσμα απλά δέν μπορεί να κουμπώσει).

Μπορείς να βάλεις slim ανεμιστήρες των 15mm...άλλα αμφιβάλλω για το πόσο συνετή επιλογή θα ήταν, σε ένα τόσο χοντρό ψυγείο.

ευχαριστω πολυ! ειχα προβληματιστει γιατι καπιοι λεγαν οτι υπαρχει κενο 88mm οποτε θα χωραγε το radiator και τα φανακια!

• Moderators

παει καλα τελικα αποφασισα να παω με πολυ λιγοτερο σωληνα στο επανω κομματι και ελαχιστες γωνιες εχει δουλεια ακομα και μου λειπουν και κατι αποστατες που ισως ερθουν αυριο αλλιως απο δευτερα

Ως και ο σκυλος μου με βαρεθηκε και με στραβωκοιταει επειδη δεν τον αφηνω να κοιμηθει

post-339798-0-58224500-1486769898_thumb.jpg

post-339798-0-63401500-1486769996_thumb.jpg

post-339798-0-63984400-1486770078_thumb.jpg

• Like 7

παει καλα τελικα αποφασισα να παω με πολυ λιγοτερο σωληνα στο επανω κομματι και ελαχιστες γωνιες εχει δουλεια ακομα και μου λειπουν και κατι αποστατες που ισως ερθουν αυριο αλλιως απο δευτερα

TT Cube X5 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...