Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαση manual αριστερα ειναι out και δυο δεξια in (οπως τα κοιτας ) 

Την μια IN εχω βαλει ταπα 

Επεξ/σία από diaol
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

99% το  σφουγγάρι στο ρεζερβουάρ, έχει φράξει την έξοδο σε κάποιον βαθμό . Αφού δεν έχεις εισαγωγή από πάνω γιατί βάζεις σωλήνα μέσα στο tank?

Επεξ/σία από nikpoth
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, nikpoth είπε

99% το  σφουγγάρι στο ρεζερβουάρ, έχει φράξει την έξοδο σε κάποιον βαθμό . Αφού δεν έχεις εισαγωγή από πάνω γιατί βάζεις σωλήνα μέσα στο tank?

Η σωλήνα στο res είναι για να διαχωρίζει την επιστροφή με την αποστολή φανταζομαι, το σφουγγάρι δημιουργεί προβλήματα μερικές φορές πολλοί δεν το βάζουν. 

@diaolΗ σωλήνα μέσα στο reservoir βγάζει κανονικά υγρό από μέσα? Δοκίμασε να γεμίσεις το reservoir ένα δάχτυλο κάτω από την τάπα του επανω

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Τι εννοειες σωληνα μεσα στο τανκ ? 

7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Η σωλήνα στο res είναι για να διαχωρίζει την επιστροφή με την αποστολή φανταζομαι, το σφουγγάρι δημιουργεί προβλήματα μερικές φορές πολλοί δεν το βάζουν. 

@diaolΗ σωλήνα μέσα στο reservoir βγάζει κανονικά υγρό από μέσα? Δοκίμασε να γεμίσεις το reservoir ένα δάχτυλο κάτω από την τάπα του επανω

Τι εννοεις σφουγγαρι ? Δεν εχω δει κανενα σφουγγαρι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, diaol είπε

Τι εννοειες σωληνα μεσα στο τανκ ? 

Τι εννοεις σφουγγαρι ? Δεν εχω δει κανενα σφουγγαρι 

Μέσα στο ρεζερβουάρ έχει μια λεπτή σωλήνα ρε συ φαίνεται και στη φωτο , αν λύσεις την αντλία από το ρεζερβουάρ ίσως έχει στρογγυλό μαύρο σφουγγαρακι μέσα, το πήρες έτοιμο δεμένο όπως είναι η τα έδεσες μόνος σου?

https://www.google.com/search?q=d5+pump+sponge&tbm=isch&ved=2ahUKEwjlzeicvqHnAhVRQRoKHVW1B84Q2-cCegQIABAB&oq=d5+pump+sponge&gs_l=mobile-gws-wiz-img.12...6622.7741..9308...0.0..0.255.902.0j3j2......0....1.........35i304i39j30i10.I2t4TzK0Nus&ei=eKMtXuWxEdGCadXqnvAM&bih=520&biw=360&client=ms-android-tmobile-gr&prmd=ivsn#imgrc=Ln1Omijg0FeZUM

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μέσα στο ρεζερβουάρ έχει μια λεπτή σωλήνα ρε συ φαίνεται και στη φωτο , αν λύσεις την αντλία από το ρεζερβουάρ ίσως έχει στρογγυλό μαύρο σφουγγαρακι μέσα, το πήρες έτοιμο δεμένο όπως είναι η τα έδεσες μόνος σου?

https://www.google.com/search?q=d5+pump+sponge&tbm=isch&ved=2ahUKEwjlzeicvqHnAhVRQRoKHVW1B84Q2-cCegQIABAB&oq=d5+pump+sponge&gs_l=mobile-gws-wiz-img.12...6622.7741..9308...0.0..0.255.902.0j3j2......0....1.........35i304i39j30i10.I2t4TzK0Nus&ei=eKMtXuWxEdGCadXqnvAM&bih=520&biw=360&client=ms-android-tmobile-gr&prmd=ivsn#imgrc=Ln1Omijg0FeZUM

ετοιμη την πηρα απο ατομο εδω insomnia , δεν ειδα καποιο σφουγγαρι η αληθεια ειναι . Στο λινκ που μου εστειλες ανοιγει γενικα εικονες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, diaol είπε

ετοιμη την πηρα απο ατομο εδω insomnia , δεν ειδα καποιο σφουγγαρι η αληθεια ειναι . Στο λινκ που μου εστειλες ανοιγει γενικα εικονες 

Η πρώτη είναι το σφουγγαρακι που σου λέμε, το στρογγυλό, δοκίμασε να γεμίσεις το ρεζερβουάρ έως πάνω για αρχή , αλλά καλό είναι να το λύσεις για εμένα να δεις ότι είναι καθαρό μέσα ,εφόσον ήταν μεταχειρισμένο έπρεπε να το καθαρίσεις εξαρχής 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το ξεβιδωσα απο κατω την τρομπα απο το το res να την δω , ειδα κανενα σφουγγαρακι μονο μια φλατζα της τρομπας την οποια εβαλα παλι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, diaol είπε

Η αληθεια ειναι οτι το ξεβιδωσα απο κατω την τρομπα απο το το res να την δω , ειδα κανενα σφουγγαρακι μονο μια φλατζα της τρομπας την οποια εβαλα παλι 

Οκ τότε ίσως δεν την έχει μέσα, γέμισε το ρεζερβουάρ ως πάνω,  να σε ξαναρώτησω γτ δεν μου απάντησες πριν ,όταν ξεκινάει η αντλία βγαίνει κανονικά υγρό από την μικρή σωλήνα μέσα στο ρεζερβουάρ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, diaol είπε

οταν λες μικρη σωληνα εννοεις την εξοδο ? 

Με στο ρεζερβουάρ δεν έχει μια διάφανη σωλήνα ρε συ? Δεν την βλέπεις? Κανονικά από εκεί μέσα θα πρέπει να επιστρέφει υγρό στο ρεζερβουαρ

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, diaol είπε

μεσα στο ρεσερβουαρ αυτη η σωληνα ειναι για φως δεν περναει νερο απο εκει . 

Oκ τότε μάλλον είναι αυτό που σου λέει ο nikpoth λύσε το ρεζερβουάρ να δεις αν έχει σφουγγαρακι μέσα και σε τι κατάσταση ειναι

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να αδειάσεις και να βγάλεις το δοχείο από την αντλία, να κάνεις ένα τσεκ για το out. Στην φωτογραφία 99% βλέπω σφουγγάρι μέσα. Μπορεί να έχει κ μακα αυτό το υλικό από κάνα pastel περίεργο. 

Επεξ/σία από nikpoth
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...