Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι καμια σχεση το ενα με το αλλο, ειναι σαν να μου λες ολα τα αυτοκινητα ειναι ιδια γιατι ΕΧΟΥΝ ΡΟΔΕΣ!!!

PS Ασχετο αλλα μολις ειδα οτι το e-world σταματησε τα Alphacool  :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Οχι καμια σχεση το ενα με το αλλο, ειναι σαν να μου λες ολα τα αυτοκινητα ειναι ιδια γιατι ΕΧΟΥΝ ΡΟΔΕΣ!!!

PS Ασχετο αλλα μολις ειδα οτι το e-world σταματησε τα Alphacool :-(

Δεν ξέρω γενικά πλέον δεν έχει πολύ ποικιλία γενικότερα

• Moderators

Τι κουτι εχεις ?γενικα προτιμω την D5 (οχι pwm) πχ : http://www.eworld.com.gr/products/details/2708/EKWB-EK-D5-Vario-Motor-(Laing-D5-Vario-Motor)

Τι κουτι εχεις ?γενικα προτιμω την D5 (οχι pwm) πχ : http://www.eworld.com.gr/products/details/2708/EKWB-EK-D5-Vario-Motor-(Laing-D5-Vario-Motor)

Θέλω να κάνω μια κατασκευή απο ξύλο αντί για κουτί. Αυτό δεν θέλει τίποτα άλλο είναι ολοκληρωμένη αντλία?

• Moderators

Θέλω να κάνω μια κατασκευή απο ξύλο αντί για κουτί. Αυτό δεν θέλει τίποτα άλλο είναι ολοκληρωμένη αντλία?

Τι ρεζερβουαρ θέλεις? Θα βάλεις κυλινδρικό? Η σε ενδιαφέρει κάτι σε 2*5,25?

Γενικά η αντλία θέλει είτε κάποιο καπάκι είτε να πάρεις ρεζερβουαρ που να μπορείς να την ενσωματώσεις

Δώσε παραπάνω πληροφορίες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να σου κάνω μια ολοκληρωμένη πρόταση το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι

Τι ρεζερβουαρ θέλεις? Θα βάλεις κυλινδρικό? Η σε ενδιαφέρει κάτι σε 2*5,25?

Γενικά η αντλία θέλει είτε κάποιο καπάκι είτε να πάρεις ρεζερβουαρ που να μπορείς να την ενσωματώσεις

Δώσε παραπάνω πληροφορίες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να σου κάνω μια ολοκληρωμένη πρόταση το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι

https://youtu.be/zWhyXjAXOrA

Αυτός έχει βάλει δύο ψυγεία εγώ θα βάλω ένα και στο cpu αργότερα βλέπω

Ψάξε και στις αγγελιες για πράγματα για υδρόψυξη Βασίλη 2πλο πιτόγυρο(χαχαχαχ)Εγώ όλα τα πήρα μεταχειρισμένα και είναι 1 1/5 χρονο μετά και 'ολα είναι τζετ.Αλλαξα το υγρό και σε λίγο καιρό θα αλλάξω και σωλήνες.Ακόμα ψάχνομαι για desk pc και γι`αυτό δεν έχω προβεί σε αλλαγές στο setup

• Like 2

• Moderators

https://youtu.be/zWhyXjAXOrA

Αυτός έχει βάλει δύο ψυγεία εγώ θα βάλω ένα και στο cpu αργότερα βλέπω

Για τετοιο project πρεπει να κανονισεις τι θα μπει που απο την αρχη αν ξεκινησεις με τα μισα και μετα αργισεις και ψαχνεις πως θα βαλεις τι και που και θα ξενερωσεις και δεν θα εχεις σωστο αποτελεσμα

Αν θελεις να κανεις κατι τετοιο μαζεψε αρκετα λεφτα και αφου σχεδιασεις τι θα μπει που (ακριβως με διαστασεις) τοτε ξεκινας και τα περνεις ολα μια και καλη

• Like 4

Για τετοιο project πρεπει να κανονισεις τι θα μπει που απο την αρχη αν ξεκινησεις με τα μισα και μετα αργισεις και ψαχνεις πως θα βαλεις τι και που και θα ξενερωσεις και δεν θα εχεις σωστο αποτελεσμα

Αν θελεις να κανεις κατι τετοιο μαζεψε αρκετα λεφτα και αφου σχεδιασεις τι θα μπει που (ακριβως με διαστασεις) τοτε ξεκινας και τα περνεις ολα μια και καλη

Θέλω να πάρω τα βασικά οπως αντλία waterblock ψυγείο και μετά όταν κάνω την κατασκευή να πάρω οτι χρειάζεται

• Moderators

Θέλω να πάρω τα βασικά οπως αντλία waterblock ψυγείο και μετά όταν κάνω την κατασκευή να πάρω οτι χρειάζεται

Ξεκινάς ανάποδα

Θα φτιάξεις πρώτα την κατασκευή, εφόσον κάνεις ένα καλό σχέδιο σε κάποιο πρόγραμμα πχ sketch up

Και αφού φτιάξεις την κατασκευή τότε ξεκινά να περνεις υλικά για ότι θέλεις

Επειδή τέτοια μεγάλα project πολλές φορές λόγο οικονομικών ακυρώνονται μην φορτωθεις τζάμπα ένα σωρό υλικά και μετά προσπαθείς να βρεις να τα πουλήσεις μισό τιμής για να καλύψεις την χασούρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...