Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Διαφορετικο ειναι απο αυτο που εβαλες πιο πανω , 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το ίδιο δεν είναι το ίδιο πάνω κάτω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Οχι καμια σχεση το ενα με το αλλο, ειναι σαν να μου λες ολα τα αυτοκινητα ειναι ιδια γιατι ΕΧΟΥΝ ΡΟΔΕΣ!!! PS Ασχετο αλλα μολις ειδα οτι το e-world σταματησε τα Alphacool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά σε ελλαδα ποιά κομμάτια μου προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Οχι καμια σχεση το ενα με το αλλο, ειναι σαν να μου λες ολα τα αυτοκινητα ειναι ιδια γιατι ΕΧΟΥΝ ΡΟΔΕΣ!!! PS Ασχετο αλλα μολις ειδα οτι το e-world σταματησε τα Alphacool Δεν ξέρω γενικά πλέον δεν έχει πολύ ποικιλία γενικότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Πχ ποιά αντλία προτείνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τι κουτι εχεις ?γενικα προτιμω την D5 (οχι pwm) πχ : http://www.eworld.com.gr/products/details/2708/EKWB-EK-D5-Vario-Motor-(Laing-D5-Vario-Motor) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες πουλάει κανένας διπλό ψυγείο ψάχνω αμμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τι κουτι εχεις ?γενικα προτιμω την D5 (οχι pwm) πχ : http://www.eworld.com.gr/products/details/2708/EKWB-EK-D5-Vario-Motor-(Laing-D5-Vario-Motor) Θέλω να κάνω μια κατασκευή απο ξύλο αντί για κουτί. Αυτό δεν θέλει τίποτα άλλο είναι ολοκληρωμένη αντλία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Θέλω να κάνω μια κατασκευή απο ξύλο αντί για κουτί. Αυτό δεν θέλει τίποτα άλλο είναι ολοκληρωμένη αντλία?Τι ρεζερβουαρ θέλεις? Θα βάλεις κυλινδρικό? Η σε ενδιαφέρει κάτι σε 2*5,25? Γενικά η αντλία θέλει είτε κάποιο καπάκι είτε να πάρεις ρεζερβουαρ που να μπορείς να την ενσωματώσεις Δώσε παραπάνω πληροφορίες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να σου κάνω μια ολοκληρωμένη πρόταση το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Τι ρεζερβουαρ θέλεις? Θα βάλεις κυλινδρικό? Η σε ενδιαφέρει κάτι σε 2*5,25? Γενικά η αντλία θέλει είτε κάποιο καπάκι είτε να πάρεις ρεζερβουαρ που να μπορείς να την ενσωματώσεις Δώσε παραπάνω πληροφορίες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να σου κάνω μια ολοκληρωμένη πρόταση το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι https://youtu.be/zWhyXjAXOrA Αυτός έχει βάλει δύο ψυγεία εγώ θα βάλω ένα και στο cpu αργότερα βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ψάξε και στις αγγελιες για πράγματα για υδρόψυξη Βασίλη 2πλο πιτόγυρο(χαχαχαχ)Εγώ όλα τα πήρα μεταχειρισμένα και είναι 1 1/5 χρονο μετά και 'ολα είναι τζετ.Αλλαξα το υγρό και σε λίγο καιρό θα αλλάξω και σωλήνες.Ακόμα ψάχνομαι για desk pc και γι`αυτό δεν έχω προβεί σε αλλαγές στο setup 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 https://youtu.be/zWhyXjAXOrA Αυτός έχει βάλει δύο ψυγεία εγώ θα βάλω ένα και στο cpu αργότερα βλέπω Για τετοιο project πρεπει να κανονισεις τι θα μπει που απο την αρχη αν ξεκινησεις με τα μισα και μετα αργισεις και ψαχνεις πως θα βαλεις τι και που και θα ξενερωσεις και δεν θα εχεις σωστο αποτελεσμα Αν θελεις να κανεις κατι τετοιο μαζεψε αρκετα λεφτα και αφου σχεδιασεις τι θα μπει που (ακριβως με διαστασεις) τοτε ξεκινας και τα περνεις ολα μια και καλη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Για τετοιο project πρεπει να κανονισεις τι θα μπει που απο την αρχη αν ξεκινησεις με τα μισα και μετα αργισεις και ψαχνεις πως θα βαλεις τι και που και θα ξενερωσεις και δεν θα εχεις σωστο αποτελεσμα Αν θελεις να κανεις κατι τετοιο μαζεψε αρκετα λεφτα και αφου σχεδιασεις τι θα μπει που (ακριβως με διαστασεις) τοτε ξεκινας και τα περνεις ολα μια και καλη Θέλω να πάρω τα βασικά οπως αντλία waterblock ψυγείο και μετά όταν κάνω την κατασκευή να πάρω οτι χρειάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Θέλω να πάρω τα βασικά οπως αντλία waterblock ψυγείο και μετά όταν κάνω την κατασκευή να πάρω οτι χρειάζεται Ξεκινάς ανάποδα Θα φτιάξεις πρώτα την κατασκευή, εφόσον κάνεις ένα καλό σχέδιο σε κάποιο πρόγραμμα πχ sketch up Και αφού φτιάξεις την κατασκευή τότε ξεκινά να περνεις υλικά για ότι θέλεις Επειδή τέτοια μεγάλα project πολλές φορές λόγο οικονομικών ακυρώνονται μην φορτωθεις τζάμπα ένα σωρό υλικά και μετά προσπαθείς να βρεις να τα πουλήσεις μισό τιμής για να καλύψεις την χασούρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα