akoinonitos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nikpoth είπε Παίδες, αυτή η DpD που στέλνει η ek, συνεργάζεται με άλλη εταιρία όταν έρθει Ελλάδα το δέμα; Το βλέπω κολλημένο από 15 του μήνα Θεσσαλονίκη και από εκεί κ πέρα τίποτα. Ποια είναι η dpd? Η πιο φθηνή επιλογη? Αν ναι είναι ελτα. Εγώ παρήγγειλα μετά από εσένα και τα πήρα εχθές με το ταχυδρομιο. Στο λινκ που σου έχουν στείλει με το track number σου έχει και ένα σύνδεσμο για το track17 βάλε το track number στο track17 και δες πάνω αν σου λέει ελτα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 8 hours ago, nikpoth said: Παίδες, αυτή η DpD που στέλνει η ek, συνεργάζεται με άλλη εταιρία όταν έρθει Ελλάδα το δέμα; Το βλέπω κολλημένο από 15 του μήνα Θεσσαλονίκη και από εκεί κ πέρα τίποτα. Γιατί αγοράζεις από ekwb shop και όχι από άλλον retailer πχ caseking.de? Έχω παραρηρήσει ότι σχεδόν όλες οι τιμές στο caseking στα προϊόντα της EKWB είναι κατά ένα μικρό ποσοστό χαμηλότερα. Επίσης πολλές φορές έχουν στοκ σε κάτι που η ίδια η EK δεν έχει (αυτό δεν ισχύει μόνο για την EK βέβαια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ποια είναι η dpd? Η πιο φθηνή επιλογη? Αν ναι είναι ελτα. Εγώ παρήγγειλα μετά από εσένα και τα πήρα εχθές με το ταχυδρομιο. Στο λινκ που σου έχουν στείλει με το track number σου έχει και ένα σύνδεσμο για το track17 βάλε το track number στο track17 και δες πάνω αν σου λέει ελτα. Μπα, τζίφος. DPD Γερμανία λέει και κολλημένο Θεσσαλονίκη και το track17. 8 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Γιατί αγοράζεις από ekwb shop και όχι από άλλον retailer πχ caseking.de? Έχω παραρηρήσει ότι σχεδόν όλες οι τιμές στο caseking στα προϊόντα της EKWB είναι κατά ένα μικρό ποσοστό χαμηλότερα. Επίσης πολλές φορές έχουν στοκ σε κάτι που η ίδια η EK δεν έχει (αυτό δεν ισχύει μόνο για την EK βέβαια). Πρώτη φορά δοκίμασα από ekwb. Όσες φορές έχω αγοράσει wc parts είναι από aquatuning και performance pcs. Στο τελευταίο με ομαδικές από διπλανό forum. Και από eshop έβαλα 2,3 πράγματα και μάλιστα μου έκανε εντύπωση που το pumpholder είναι ποιό φτηνό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 hour ago, nikpoth said: Μπα, τζίφος. DPD Γερμανία λέει και κολλημένο Θεσσαλονίκη και το track17. Πρώτη φορά δοκίμασα από ekwb. Όσες φορές έχω αγοράσει wc parts είναι από aquatuning και performance pcs. Στο τελευταίο με ομαδικές από διπλανό forum. Και από eshop έβαλα 2,3 πράγματα και μάλιστα μου έκανε εντύπωση που το pumpholder είναι ποιό φτηνό. Το eshop έχει αρκετή ποικιλία σε τέτοια πράγματα, σπάνιο για την ελληνική πραγματικότητα. Ωστόσο τα περισσότερα είναι κατόπιν παραγγελίας, δηλαδή σαν να τα αγόραζες ο ίδιος από εξωτερικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Ήρθαν μόλις τελικά. Ρε παιδιά μου έκανε αρνητική εντύπωση κάτι όμως. Είναι δυνατόν τα fittings να έχουν μηχανολαδο από τον τορνο; Σούπερ συσκευασία και μέσα αυτο το πράμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 σε μενα δε συμβαινει αυτο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε σε μενα δε συμβαινει αυτο !!! Παιζει ρολο η θερμοκρασια του υγρου, δεν ειναι σε ολους το ιδιο. ακομα και ο τυπος υγρου. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από mixalis95320 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikpoth είπε Ήρθαν μόλις τελικά. Ρε παιδιά μου έκανε αρνητική εντύπωση κάτι όμως. Είναι δυνατόν τα fittings να έχουν μηχανολαδο από τον τορνο; Σούπερ συσκευασία και μέσα αυτο το πράμα; Εμενα δεν ειχαν λαδι πανω. Ε ριξτους ενα πλυσιματακι και εισαι μπομπα ,το ψυγειο καθαρισε καλα ,αντε καλο στησιμο Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 39 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εμενα δεν ειχαν λαδι πανω. Ε ριξτους ενα πλυσιματακι και εισαι μπομπα ,το ψυγειο καθαρισε καλα ,αντε καλο στησιμο Το πέρασα τρία χέρια απιονισμενο, δεν έβγαλε ρινισματα, ίσως να μην καθάρισε καλά. Θα το περάσω ξανά. Το μπλοκ cpu λέω να μην το ανοίξω,δείχνει οκ. Τα ρακορ θα τα σαπουνισω κανονικά όμως. Ελπίζω να είναι σιλικόνη τα ορινγκ, θα τα βγάλω προληπτικά. Μου λείπει το pumpholder αλλά δεν κρατιέμαι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, nikpoth είπε Το πέρασα τρία χέρια απιονισμενο, δεν έβγαλε ρινισματα, ίσως να μην καθάρισε καλά. Θα το περάσω ξανά. Το μπλοκ cpu λέω να μην το ανοίξω,δείχνει οκ. Τα ρακορ θα τα σαπουνισω κανονικά όμως. Ελπίζω να είναι σιλικόνη τα ορινγκ, θα τα βγάλω προληπτικά. Μου λείπει το pumpholder αλλά δεν κρατιέμαι.. Περιμενουμε φωτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Που πάω ο καραμητρος με τα νερά στα γεράματα..αυτά θέλουν νιάτα! Το πάλεψα λίγο και είμαι ένα βήμα πριν ξαπλώσω.. Στο ζουμί τώρα. Δεν μου βγαίνει όπως το σχεδίαζα. Το manual, λέει για ψυγείο μπροστά, ανεμιστήρες από έξω ψυγείο από μέσα. Εγώ ήθελα ψυγείο από την έξω μεριά και ανεμιστήρες να σπρώχνουν μέσα αέρα. Τα 140αρια tt δεν μπαίνουν αφού το ψυγείο είναι 360. Τα μαμά 200αρια του κουτιού δεν κουμπωνουν γιατί εξέχει το ψυγείο και έχουν απόσταση 5 πόντους από τής τρύπες του κουτιού. Οπότε πήγα με manual.. έβαλα ψυγείο μπροστά από μέσα, με της κοντές βίδες και thermaltake 140 από έξω να σπρώχνουν. Το θέμα είναι με αυτο τον τρόπο δεν χωράνε ρεζερβουάρ κ αντλία, βρίσκουν στην κάρτα γραφικών.. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από nikpoth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, nikpoth είπε Που πάω ο καραμητρος με τα νερά στα γεράματα..αυτά θέλουν νιάτα! Το πάλεψα λίγο και είμαι ένα βήμα πριν ξαπλώσω.. Στο ζουμί τώρα. Δεν μου βγαίνει όπως το σχεδίαζα. Το manual, λέει για ψυγείο μπροστά, ανεμιστήρες από έξω ψυγείο από μέσα. Εγώ ήθελα ψυγείο από την έξω μεριά και ανεμιστήρες να σπρώχνουν μέσα αέρα. Τα 140αρια tt δεν μπαίνουν αφού το ψυγείο είναι 360. Τα μαμά 200αρια του κουτιού δεν κουμπωνουν γιατί εξέχει το ψυγείο και έχουν απόσταση 5 πόντους από τής τρύπες του κουτιού. Οπότε πήγα με manual.. έβαλα ψυγείο μπροστά από μέσα, με της κοντές βίδες και thermaltake 140 από έξω να σπρώχνουν. Το θέμα είναι με αυτο τον τρόπο δεν χωράνε ρεζερβουάρ κ αντλία, βρίσκουν στην κάρτα γραφικών.. εχεις παρει combo res με d5 ,για βαλε ενα λινκ Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εχεις παρει combo res με d5 ,για βαλε ενα λινκ Ναι. Εντωμεταξύ δεν μου αρέσει καθόλου μέσα το ψυγείο, πρέπει να βγει μπροστά έξω οπωσδήποτε. https://www.ekwb.com/shop/ek-xres-100-revo-d5-pwm-incl-pump Πολύ φοβάμαι ότι χωρίς 3χ120 ανεμιστήρες δεν θα κάνω δουλειά. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από nikpoth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 @nikpoth να κανω μια προταση να σε πω να βαλεις το ψυγειο αναποδα, εαν γινεται ασφαλως ?? ειχα και εγω ετσι με τις τρυπες πανω αλλα κρατουσε αερα πολυ ευκολα. και οταν το γυρισα σε μια απο τις τρυπες εβαλα την εξοδο να το αδειαζω πολυ ευκολα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Έχεις απόλυτο δίκιο για το άδειασμα αλλά η εξαερωση γίνετε πολύ ποιό εύκολα με της τρύπες πάνω. Από ότι θυμάμαι βέβαια. Επειδή έχω μόνο ένα μπλοκ, με κάτω τρύπες θα χρειαστώ να κρύψω σωλήνα, πίσω από την μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα