Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Είχα θέματα και με ταλαιπώρησε στο στήσιμο. Τέσσερις 45αρες παλιές, πρόβλημα και οι τέσσερις. Δακρύζουν,όχι στα σπειρωματα, στις ενώσεις τους στην μέση. Το ίδιο και με τέσσερα angled 45 degree, Μόνο το ενα ειναι στεγανό. Και αναγκαστικά έμεινα με ίσια. Ετσι οι διαδρομές έγιναν αναγκαστικά διαφορετικές. Να το άφηνα μέχρι να πάρω αλλα δεν έλεγε. Το έστησα πρόχειρα και θα παραγγείλω 2,3 πράματα απαραίτητα. Ίσος βάλω και την κάρτα σε νερό αν κ δε βλέπω επιλογές για το συγκεκριμένο μοντέλο. 

άχρηστα τα περισσότερα ,σε διάφορες διατομές

20190821_184337.jpg.191ca2216746a77dc6d6ce00ec651f41.jpg

Ποιο είναι το μοντέλο της κάρτας σου?

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Είχα θέματα και με ταλαιπώρησε στο στήσιμο. Τέσσερις 45αρες παλιές, πρόβλημα και οι τέσσερις. Δακρύζουν,όχι στα σπειρωματα, στις ενώσεις τους στην μέση. Το ίδιο και με τέσσερα angled 45 degree, Μόνο το ενα ειναι στεγανό. Και αναγκαστικά έμεινα με ίσια. Ετσι οι διαδρομές έγιναν αναγκαστικά διαφορετικές. Να το άφηνα μέχρι να πάρω αλλα δεν έλεγε. Το έστησα πρόχειρα και θα παραγγείλω 2,3 πράματα απαραίτητα. Ίσος βάλω και την κάρτα σε νερό αν κ δε βλέπω επιλογές για το συγκεκριμένο μοντέλο. 

άχρηστα τα περισσότερα ,σε διάφορες διατομές

20190821_184337.jpg.191ca2216746a77dc6d6ce00ec651f41.jpg

Αν δεν σε νοιάζει που ειναι απο Κίνα και θα αργήσει ρίξε μια ματιά https://www.aliexpress.com/item/32957944682.html

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Armor 8g oc msi 2070. Δε με πειράζει η Κίνα, έχει αλλα λένε dhl μεταφορικά. Δε θα φαω τελωνείο 100%;;

Το λινκ που σου εβαλα λέει Shipping: US $11.20 to Greece via China Post Registered Air Mail απλο ταχυδρομειο απλα πληρωνεις με paypal.104€  βγαινει το μπλοκ.Επίσης μπορεις να του ζητησεις να βαλει αξια 50€ πχ στο δέμα

Επεξ/σία από alldaynews
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, η μητρική δεν έχει water pump connector,αναγκαστικά την έχω στο cpu_fan. Να την αφήσω σε dc η pwm? Λειτουργεί στης 2.600rpm είναι λίγο; θέμα θορύβου δεν υπάρχει μέχρι 3.700rpm περίπου. 

Δημοσ.

pwm θελει και βαλτην στο silent. 2600 πολλες ειναι γυρω στις 1900-2200 θα πρεπει να παιζει, αναλογα το φορτιο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lol, δεν ειναι λίγο η Δ5 που εχουμε μια χαρα τα βγαζει περα. Εγω εχω 2 ψυγεια με 2 μπλοκ και μονο σε βαρια παιχνιδια παει 2600+ στροφες.

να σε πω χαρακτηριστικα τωρα που ειμαι μονο σερφαρισμα 1730 πιανει και με μεγαλυτερη λουπα.

Επεξ/σία από ASDIC
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη δική μου αντλία πάντως μόνο με 3 από τα 11 ανεμιστηράκια σε λειτουργία (και αυτά σε lowest rpm) και απόλυτη ησυχία γύρω μπορείς να την ακούσεις στο MAX (4800rpm).

Στο max κρατάει το νερό 0,2°C Δt από το πιο ζεστό σημείο της υδρόψυξης (μετά τη GPU) στο πιο κρύο (μετά το τρίτο ψυγείο). Ουσιαστικά την έχω με custom curve και αυτή, μόλις το νερό ξεπεράσει τους 34,5°C πάει από το lowest και αυτή, στο full (γιατί τότε ήδη έχει ανάψει η 2η τριάδα από ανεμιστήρια και η 1η τριάδα έχει ανεβάσει λίγο στροφές και άρα δε την ακούω καν).

Η τρίτη τριάδα ανεμιστήρων που είναι στο κάτω compartment (και άρα κοντά στο αφτί μου και πρήζει μπάλες) ανοίγει στους 35°C (θερμοκρασία νερού) και αργεί να ανεβάσει στροφές...

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/8/2019 στις 3:26 ΜΜ, ASDIC είπε

lol, δεν ειναι λίγο η Δ5 που εχουμε μια χαρα τα βγαζει περα. Εγω εχω 2 ψυγεια με 2 μπλοκ και μονο σε βαρια παιχνιδια παει 2600+ στροφες.

να σε πω χαρακτηριστικα τωρα που ειμαι μονο σερφαρισμα 1730 πιανει και με μεγαλυτερη λουπα.

Βρε δεν είναι λίγο αλλά εμένα για παράδειγμα δεν ρυθμίζεται με curve και αναγκαστηκα θα πρέπει να την βάλω σε κάποια από τις 5 σκάλες που έχει και έτσι την έχω στο 3 δλδ 3200rpm.

Να βάλω μαύρο ματ λάστιχο τι λέτε? Νομίζω θα ταιριάζει καλύτερα από το διάφανο.

PSX_20190823_211249.jpg.1899996b37e32e856aa2f116b38b0fa4.jpg

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.

Ωραίο το μαύρο ματ, κ βάζεις κ ποιό" καθαρά " υγρά. Για σκληρή δεν το σκέφτεσαι; μανούρα αλλά έχει ωραίο αποτέλεσμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Ωραίο το μαύρο ματ, κ βάζεις κ ποιό" καθαρά " υγρά. Για σκληρή δεν το σκέφτεσαι; μανούρα αλλά έχει ωραίο αποτέλεσμα. 

Το σκέφτομαι σοβαρα αλλά θέλω 200 ευρώ, λέω να βάλω τώρα soft να δω αν θα κρατήσω την διάταξη έτσι και τον άλλο μήνα να βάλω hard.

Το καλό είναι ότι έτσι όπως τα έβαλα τώρα αδειάζει για πλάκα και δεν θα έχω θέμα να αδειάσω γρήγορα.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.

Το πάνω ψυγείο ποιό είναι;  μπαίνει στο κουτί πάνω, 420 για 140μμ fans? Το άδειασμα θέλω και εγώ για να παίζω λίγο, με προθήκες κτλ. Είμαι ακόμα πρόχειρα μέχρι 28 που θα έρθουν κάποια πράγματα. Την κάρτα θα την αφήσεις έτσι η vertical?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Το πάνω ψυγείο ποιό είναι;  μπαίνει στο κουτί πάνω, 420 για 140μμ fans? Το άδειασμα θέλω και εγώ για να παίζω λίγο, με προθήκες κτλ. Είμαι ακόμα πρόχειρα μέχρι 28 που θα έρθουν κάποια πράγματα. Την κάρτα θα την αφήσεις έτσι η vertical?

Ek 360 se , 420 όχι δεν χωράει ,μέχρι 280 μόνο σε 14αρι. Εμένα το μεγάλο ψυγείο έχει ένα port στο κάτω μέρος και έτσι όπως το έβαλα τώρα αδειάζει και από εκεί και σε συνδυασμό με την βανα που εχω στην αντλία αδειάζει τελείως.

Έτσι θα την αφήσω την κάρτα μ'αρέσει πιο πολύ.

Το καλό με το κουτί είναι ότι έχεις επιλογές στο πως θα βάλεις τα ψυγεία.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...