Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Η λουπα παει όπως εχω τα βελακια?

20190805-105941.png.9775786753c4d452eaccdab2af83a1c4.png

Λογικα ετσι παει αν κρινω απο το in-out του cpu block. Με μια μικρη διορθωση, κατω δεξια περνει απο την αντλια. Το απο πανω (κοκκινο ειναι drain λογικα). Αυτο που παει στο πανω ψυγειο ερχεται απο το κατω, απο την αλλη μερια που δεν φαινεται. Μονο ετσι βγαζει νοημα νομιζω..

Το προβλημα που βλεπω αν ειναι ετσι οπως το ειπα ειναι οτι προσπαθει να σπρωξει τον αερα προς τα κατω. Αν αλλαξει το in out στην αντλια θα ειναι καλυτερα πιστευω.  Who knows μπορει να κανω και λαθος.

Επεξ/σία από mixalis95320
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όπως τα λέει ο Μιχάλης είναι. Η διάφανη σωλήνα ειναι drain με βανα στην άκρη. Τώρα δεν είναι έτσι. Έβγαλα τη σωλήνα κι έβαλα τη βάνα κατευθείαν πάνω στην g1/4 οπή μήπως κι επηρέαζε τη ροή. Από θέμα φοράς της ροής δεν υπάρχει θέμα. Το μονο που ίσως ειναι λάθος, αμελητέο κιόλας, είναι ότι στο gpu block η ροή εξέρχεται από το jet plate της προς το cpu block.

1 ώρα πριν, mixalis95320 είπε

Για να καταλαβω, εχεις προβλημα με θερμοκρασιες η με αερα στο μπλοκ?

Και τα δύο αλλά δεν βρίσκω την πηγή του προβλήματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, juno12 είπε

Όπως τα λέει ο Μιχάλης είναι. Η διάφανη σωλήνα ειναι drain με βανα στην άκρη. Τώρα δεν είναι έτσι. Έβγαλα τη σωλήνα κι έβαλα τη βάνα κατευθείαν πάνω στην g1/4 οπή μήπως κι επηρέαζε τη ροή. Από θέμα φοράς της ροής δεν υπάρχει θέμα. Το μονο που ίσως ειναι λάθος, αμελητέο κιόλας, είναι ότι στο gpu block η ροή εξέρχεται από το jet plate της προς το cpu block.

Και τα δύο αλλά δεν βρίσκω την πηγή του προβλήματος.

Απο τα αριστερα μπαινει (jet plate) και δεξια βγαινει ετσι οπως το βλεπουμε σωστα?

Δοκιμασε να κανεις κατι σε παρακαλω αν εχεις χρονο.\

Οπως βλεπεις το cpu block αλλαξε το ιν -ουτ, αλλαξε τα θεση.

Μετα αλλαξε και την αντλια θεση. να περνει απο το ψυγειο.,

δηλαδη...

Pump-GPU-ψυγειο-CPU-ψυγειο πανω-ψυγειο κατω-pump.

5 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε

Απο τα αριστερα μπαινει (jet plate) και δεξια βγαινει ετσι οπως το βλεπουμε σωστα?

Ναι στη φωτογραφία ναι. Τώρα τα εχω γυρίσει αλλιώς. Η είσοδος έρχεται από το gpu block.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, juno12 είπε

Ναι στη φωτογραφία ναι. Τώρα τα εχω γυρίσει αλλιώς. Η είσοδος έρχεται από το gpu block.

Κανε αυτο που λεω αν δεν εχεις θεμα να δουμε.\

Και το ιν στο cpu να ειναι απο τα αριστερα. Παντα αριστερα.

Pump-GPU-ψυγειο-CPU-ψυγειο πανω-ψυγειο κατω-pump.

Να σπρωχνει το νερο στην καρτα πρωτα δηλαδη.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι έτσι όπως είπες και ο επεξεργαστής χτυπάει 85 βαθμούς η gpu γυρω στους 60. Άρα κάτι συμβαίνει είτε στο πίσω ψυγείο είτε στο cpu block ή και στα 2 μαζί γιατί το cpu block δε γεμίζει σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, juno12 είπε

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι έτσι όπως είπες και ο επεξεργαστής χτυπάει 85 βαθμούς η gpu γυρω στους 60. Άρα κάτι συμβαίνει είτε στο πίσω ψυγείο είτε στο cpu block ή και στα 2 μαζί γιατί το cpu block δε γεμίζει σωστά.

Εχω μπερδευτεί λιγο ,τελικα τα in ,out τα εχεις σωστα στην gpu  και στην cpu? Οι θερμοκρασίες είναι πολύ κακες οπωσδήποτε. Εγω θα αφηνα ένα ψυγειο μονο πανω για δοκιμη και θα συνεδεα cpu και gpu αλλα να βαλεις σωστα τα in και out ,οι είσοδοι στα blocks είναι από αριστερα και στα δυο

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, juno12 είπε

Βγαλε μια φωτο το cpu block τωρα αν μπορεις να το δουμε..

Btw εχεις ενα 360 πανω και ενα 240 μπροστα...τι διαολο το θες το 120 πισω?  Τα εχεις και αναποδα...αντε να τα κανεις εξαερωση τωρα αυτα. γιοκ

Ο μονος τροπος για να φυγει ο αερας ειναι να τον βαλεις να κατσει στην πισω μερια, εκει που μπαινουν usb hdmi κλπ, τον βαζεις να ακουμπαει σε ενα τραπεζακι στην ακρη και τον κρατας εσυ απο την αλλη. με φουλ ρεζερβουαρ παντα και το λουπ να παει απο αντλια σε καρτα σε ψυγειο πισω μικρο κλπ.

Αλλιως βαζεις μανισια ψυκτρα πανω, κρατας το μπλοκ στο χερι με το in να ειναι κατω  και το out πανω και το χτυπας με τα δαχτυλα μπας και φυγει ο αερας προς τα επανω. 

Αλλα ειναι και η gpu ζεστη, αρα αερας στα ψυγεια σου η πολλα ψυγεια πολλες γωνιες αρα καθολου ροη. Εγω στην θεση σου θα εβλεπα πρωτα το θεμα αερα. 

Κανονικα πρεπει να τα βγαλεις και να τα βαλεις να κατσουν ορθια με τα in-out πανω, (τα κουναμε και λιγο δεξια αριστερα) αλλα δοκιμασε τον ευκολο τροπο που σου ειπα. βαλτον να κατσει στην πισω μερια. 

με κουρασε, αν εχω ορθογραφικα λαθη κρεμαστε με στην πλατεια. 

• Like 3

Παίδες,  καινούριο ψυγείο, επειδή δεν μου έχει κάτσει ποτέ καθαρό χωρίς γρεζια, ανεξαρτήτως μάρκας,  να το πλύνω με το απλό φτηνό νεράκι που βάζουμε στο σιδέρωμα;  Αξίζει το τράβηγμα στα φαρμακεία για να βρώ κόκκινο κ οχι μπλε wfi που δεν εχει άλατα; (θυμάμαι μόνο το κόκκινο κάνει για αυτή την δουλειά ένα από τα δυο περιέχει αλάτι;)Αν ναι στο στέγνωμα κάνετε καμία πατέντα; Η στήνουμε γεμίζουμε καπάκια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/8/2019 στις 12:20 ΠΜ, nikpoth είπε

Παίδες,  καινούριο ψυγείο, επειδή δεν μου έχει κάτσει ποτέ καθαρό χωρίς γρεζια, ανεξαρτήτως μάρκας,  να το πλύνω με το απλό φτηνό νεράκι που βάζουμε στο σιδέρωμα;  Αξίζει το τράβηγμα στα φαρμακεία για να βρώ κόκκινο κ οχι μπλε wfi που δεν εχει άλατα; (θυμάμαι μόνο το κόκκινο κάνει για αυτή την δουλειά ένα από τα δυο περιέχει αλάτι;)Αν ναι στο στέγνωμα κάνετε καμία πατέντα; Η στήνουμε γεμίζουμε καπάκια;

Να το ξεπλύνει στα σίγουρα γτ τα ψυγεία της ek έχουν τη σαρα  και τη μαρα μέσα... Απιονισμενο νεράκι για σίδερο μια χαρά θα κάνεις δουλειά.Οσο για το wfi δεν υπάρχει κόκκινο και μπλε. Υπάρχει το wfi (κοκκινο) και ο φυσιολογικός όρος (μπλε)

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

• Moderators
11 minutes ago, akoinonitos said:

4.1ghz με το ζόρι το μπλε πιάνει τα 5 😛

5ghz wifI εννοούσα, αλλά εσύ το πηγες αλλού 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...