Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Λίγες παραπάνω πληροφορίες και screenshot στο thread εδώ: https://www.insomnia.gr/forums/topic/684474-νέο-βαρβάτο-σύστημα-με-όλα-τα-περιφερειακά/page/13/ Εννοείται όποιος θέλει ρωτάει ό,τι θέλει, θα χαρώ να λύσω απορίες! Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από GeorgeMan 5
alldaynews Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Στις 18/8/2019 στις 8:14 ΜΜ, GeorgeMan είπε Λίγες παραπάνω πληροφορίες και screenshot στο thread εδώ: https://www.insomnia.gr/forums/topic/684474-νέο-βαρβάτο-σύστημα-με-όλα-τα-περιφερειακά/page/13/ Εννοείται όποιος θέλει ρωτάει ό,τι θέλει, θα χαρώ να λύσω απορίες! Φαινεται πως κανει τρομερή δουλειά και ας ειναι ακριβουτσικο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Στις 18/8/2019 στις 9:30 ΜΜ, alldaynews είπε Φαινεται πως κανει τρομερή δουλειά και ας ειναι ακριβουτσικο. Πραγματικά η ρύθμιση custom fan curve βάσει input θερμοκρασίας είναι το 5% όσων μπορεί να κάνει... Πχ μπορείς να βάλεις in/out temp sensor σε κάθε ψυγείο μαζί με flow sensor (1 για όλη την υδρόψυξη) και να σου βγάλει πόσα W θερμότητας απάγει κάθε ψυγείο κάθε στιγμή. Μπορεί να σου δείξει ροή υγρού, να ελέγξει relays, RGB LEDs (ακόμα και range χρωμάτων ανάλογα τη θερμοκρασία - αλλά δυστυχώς στο δικό του propriertary πρωτόκολλο και όχι στο +12V G R B), PWM outputs, να δεχτεί input από τα windows ή άλλους aquacomputer αισθητήρες που έχεις (πχ από το εξωτερικό οθονάκι δέχεται την ambient του δωματίου). Το μόνο που θα ήθελα ίσως να ήταν το OLED οθονάκι να ήταν λίιιιγο μεγαλύτερο, να χωράει 4-6 θερμοκρασίες σε ανεκτό μέγεθος και όχι μόνο 2 και να γίνεται scrolling στις σελίδες. Με διάφορα modulάκια μπορείς να επεκτείνεις τις δυνατότητές του, όπως πχ τα 4 PWM outputs να γίνουν πρακτικά απεριόριστα κοκ. Πάντως μέχρι και τι custom ασπρόμαυρο logo θα εμφανίζει στον τερματισμό μπορείς να φτιάξεις... Είναι δυνατό εργαλείο.
glight Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Γεια χαρά Χρησιμοποιώ την EK-KIT 240 και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, επειδή όμως παρατηρώ υδρατμούς στο tank είναι κάτι που θα πρέπει να με ανησυχεί?
Sheogorath Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Στις 19/8/2019 στις 6:44 ΠΜ, glight είπε Γεια χαρά Χρησιμοποιώ την EK-KIT 240 και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, επειδή όμως παρατηρώ υδρατμούς στο tank είναι κάτι που θα πρέπει να με ανησυχεί? Καλημέρα, αν δεν κάνω λάθος,η φυσική σημασία είναι ότι το υγρό είναι πιο ζεστό απο τον αέρα εκεί,άρα υγροποιείται/θολώνει στην ζεστη πλευρά στην οριακή επιφάνεια. Και μένα το κάνει, δεν έχεις πρόβλημα (ελπίζω γιατι αλλιώς έχω και εγώ ).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά γέμισέ το μέχρι πάνω ντε κι εσύ! 😛
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Σαν καφετιέρα φίλτρου είναι. Γέμιστο με καφέ να πίνεις κιόλας. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από BlueBlood7
alldaynews Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Πρέπει να το γεμίσεις μέχρι επάνω για να μην υπάρχει τέτοιο φαινόμενο
nikpoth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Παίδες, αυτή η DpD που στέλνει η ek, συνεργάζεται με άλλη εταιρία όταν έρθει Ελλάδα το δέμα; Το βλέπω κολλημένο από 15 του μήνα Θεσσαλονίκη και από εκεί κ πέρα τίποτα.
akoinonitos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/8/2019 στις 9:34 ΜΜ, nikpoth είπε Παίδες, αυτή η DpD που στέλνει η ek, συνεργάζεται με άλλη εταιρία όταν έρθει Ελλάδα το δέμα; Το βλέπω κολλημένο από 15 του μήνα Θεσσαλονίκη και από εκεί κ πέρα τίποτα. Ποια είναι η dpd? Η πιο φθηνή επιλογη? Αν ναι είναι ελτα. Εγώ παρήγγειλα μετά από εσένα και τα πήρα εχθές με το ταχυδρομιο. Στο λινκ που σου έχουν στείλει με το track number σου έχει και ένα σύνδεσμο για το track17 βάλε το track number στο track17 και δες πάνω αν σου λέει ελτα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 19/8/2019 στις 9:34 ΜΜ, nikpoth είπε Παίδες, αυτή η DpD που στέλνει η ek, συνεργάζεται με άλλη εταιρία όταν έρθει Ελλάδα το δέμα; Το βλέπω κολλημένο από 15 του μήνα Θεσσαλονίκη και από εκεί κ πέρα τίποτα. Γιατί αγοράζεις από ekwb shop και όχι από άλλον retailer πχ caseking.de? Έχω παραρηρήσει ότι σχεδόν όλες οι τιμές στο caseking στα προϊόντα της EKWB είναι κατά ένα μικρό ποσοστό χαμηλότερα. Επίσης πολλές φορές έχουν στοκ σε κάτι που η ίδια η EK δεν έχει (αυτό δεν ισχύει μόνο για την EK βέβαια). 1
nikpoth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 20/8/2019 στις 5:38 ΠΜ, akoinonitos είπε Ποια είναι η dpd? Η πιο φθηνή επιλογη? Αν ναι είναι ελτα. Εγώ παρήγγειλα μετά από εσένα και τα πήρα εχθές με το ταχυδρομιο. Στο λινκ που σου έχουν στείλει με το track number σου έχει και ένα σύνδεσμο για το track17 βάλε το track number στο track17 και δες πάνω αν σου λέει ελτα. Μπα, τζίφος. DPD Γερμανία λέει και κολλημένο Θεσσαλονίκη και το track17. Στις 20/8/2019 στις 5:41 ΠΜ, GeorgeMan είπε Γιατί αγοράζεις από ekwb shop και όχι από άλλον retailer πχ caseking.de? Έχω παραρηρήσει ότι σχεδόν όλες οι τιμές στο caseking στα προϊόντα της EKWB είναι κατά ένα μικρό ποσοστό χαμηλότερα. Επίσης πολλές φορές έχουν στοκ σε κάτι που η ίδια η EK δεν έχει (αυτό δεν ισχύει μόνο για την EK βέβαια). Πρώτη φορά δοκίμασα από ekwb. Όσες φορές έχω αγοράσει wc parts είναι από aquatuning και performance pcs. Στο τελευταίο με ομαδικές από διπλανό forum. Και από eshop έβαλα 2,3 πράγματα και μάλιστα μου έκανε εντύπωση που το pumpholder είναι ποιό φτηνό. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 20/8/2019 στις 5:57 ΠΜ, nikpoth είπε Μπα, τζίφος. DPD Γερμανία λέει και κολλημένο Θεσσαλονίκη και το track17. Πρώτη φορά δοκίμασα από ekwb. Όσες φορές έχω αγοράσει wc parts είναι από aquatuning και performance pcs. Στο τελευταίο με ομαδικές από διπλανό forum. Και από eshop έβαλα 2,3 πράγματα και μάλιστα μου έκανε εντύπωση που το pumpholder είναι ποιό φτηνό. Το eshop έχει αρκετή ποικιλία σε τέτοια πράγματα, σπάνιο για την ελληνική πραγματικότητα. Ωστόσο τα περισσότερα είναι κατόπιν παραγγελίας, δηλαδή σαν να τα αγόραζες ο ίδιος από εξωτερικό. 1
nikpoth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Ήρθαν μόλις τελικά. Ρε παιδιά μου έκανε αρνητική εντύπωση κάτι όμως. Είναι δυνατόν τα fittings να έχουν μηχανολαδο από τον τορνο; Σούπερ συσκευασία και μέσα αυτο το πράμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα