SPANK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Καλα εσυ δεν ελεγες οτι θελεις να κανεις custom loop ετσι κι αλλιως? Αν ειναι μονο για cpu και ειναι τουλαχιστον 240mm τοτε αξιζει.. στην τελικη αργοτερα βαζεις μεγαλυτερο αν δεν σου κανει.. το καλο με τα custom Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω αν θα παίξω με custom η aio , τα εξετάζω ολα. Είτε παω σε custom η aio θα ειναι μονο για τον επεξεργαστή , τα σκέφτομαι ολα και μόλις επιστρέψω αθήνα θα αποφασίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω αν θα παίξω με custom η aio , τα εξετάζω ολα. Custom με κλειστα ματια! Και μονο που μπορεις να αλλαξεις οτι θες πανω στο loop και οποτε θες (αρκει να υπαρχει χρημα στην τσεπη) μετραει. Το θεμα ειναι πως αν αρχισεις θα βαλεις και την καρτα στο loop αργοτερα κατα 99%. Με την ΑΙΟ απο την αλλη... δεν μπορεις να κανεις και πολλα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, ultraex2003 είπε στηθηκε το σετακι ενταξει δε ειναι κατι το ιδιαιτερο ψυγειο απο aio 280 coolemaster αλλα οκ δοκιμες εαν χανει !! με μετασχηματιστη universal 12v Ωραίο, ειδικά το χρώμα. Το ψυγείο τι διάλα ρε μπρο, ανακριση πέρασε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, juno12 είπε έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον τύπο εδώ με ίδια αντλία και block αλλά άκρη δε βγάζω που μπορεί να οφείλεται. έχει κάποιος καμιά ιδέα να βοηθήσει;;; *Bump* Και για να συμπληρώσω, επειδή η συγκεκριμένη αντλία ήταν δική μου, σε setup με 3 ψυγεία (alphacool xt45 360mm, xt45 240mm,xspc 240mm),cpu/gpu block, δεν υπήρχε πρόβλημα με αυξημένες ή αυξομειούμενες θερμοκρασίες.Όλα αυτά στη θέση 3 (ήτοι ~3200rpm) Η αντλία έχει ανοιχτεί και καθαριστεί 2 φορές ενω η ένδειξη στροφών ανταποκρίνεται στις τιμές που θα έπρεπε να έχει.Δεν υπάρχουν αυξομείωσεις ή περίεργοι θόρυβοι και το loop γεμίζει κανονικά.Από εκεί και πέρα οι θερμοκρασίες είναι αδικαιολόγητα υψηλές. Δοκιμάζοντας με ένα combo της XSPC, υπάρχει πτώση 10 βαθμούς σε cpu/gpu, οπότε όλα δείχνουν ότι ο υπαίτιος είναι η D5. Πως γίνεται όμως η αντλία να δείχνει ότι δουλεύει σωστά (γέμισμα/rpm) αλλά να μην επαρκεί για το σύστημα του @juno12; Το setup που είχα πριν: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 37 λεπτά πριν, Tenshi είπε *Bump* Και για να συμπληρώσω, επειδή η συγκεκριμένη αντλία ήταν δική μου, σε setup με 3 ψυγεία (alphacool xt45 360mm, xt45 240mm,xspc 240mm),cpu/gpu block, δεν υπήρχε πρόβλημα με αυξημένες ή αυξομειούμενες θερμοκρασίες.Όλα αυτά στη θέση 3 (ήτοι ~3200rpm) Η αντλία έχει ανοιχτεί και καθαριστεί 2 φορές ενω η ένδειξη στροφών ανταποκρίνεται στις τιμές που θα έπρεπε να έχει.Δεν υπάρχουν αυξομείωσεις ή περίεργοι θόρυβοι και το loop γεμίζει κανονικά.Από εκεί και πέρα οι θερμοκρασίες είναι αδικαιολόγητα υψηλές. Δοκιμάζοντας με ένα combo της XSPC, υπάρχει πτώση 10 βαθμούς σε cpu/gpu, οπότε όλα δείχνουν ότι ο υπαίτιος είναι η D5. Πως γίνεται όμως η αντλία να δείχνει ότι δουλεύει σωστά (γέμισμα/rpm) αλλά να μην επαρκεί για το σύστημα του @juno12; Το setup που είχα πριν: Oταν λες δοκιμάζοντας με ένα combo της xspc τι αρκιβως αλλαξατε ,block και αντλια? Είναι ευκολο να ανεβάσετε μια φωτο από τη λουπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 39 λεπτά πριν, Tenshi είπε *Bump* Και για να συμπληρώσω, επειδή η συγκεκριμένη αντλία ήταν δική μου, σε setup με 3 ψυγεία (alphacool xt45 360mm, xt45 240mm,xspc 240mm),cpu/gpu block, δεν υπήρχε πρόβλημα με αυξημένες ή αυξομειούμενες θερμοκρασίες.Όλα αυτά στη θέση 3 (ήτοι ~3200rpm) Η αντλία έχει ανοιχτεί και καθαριστεί 2 φορές ενω η ένδειξη στροφών ανταποκρίνεται στις τιμές που θα έπρεπε να έχει.Δεν υπάρχουν αυξομείωσεις ή περίεργοι θόρυβοι και το loop γεμίζει κανονικά.Από εκεί και πέρα οι θερμοκρασίες είναι αδικαιολόγητα υψηλές. Δοκιμάζοντας με ένα combo της XSPC, υπάρχει πτώση 10 βαθμούς σε cpu/gpu, οπότε όλα δείχνουν ότι ο υπαίτιος είναι η D5. Πως γίνεται όμως η αντλία να δείχνει ότι δουλεύει σωστά (γέμισμα/rpm) αλλά να μην επαρκεί για το σύστημα του @juno12; Το setup που είχα πριν: Θα μπορούσες να μου πείς ποια fans χρησιμοποιείς στα radiators και ποιος noctua ειναι ο πίσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Oταν λες δοκιμάζοντας με ένα combo της xspc τι αρκιβως αλλαξατε ,block και αντλια? Είναι ευκολο να ανεβάσετε μια φωτο από τη λουπα? Δοκίμασα με το παλιό μου combo res pump από αυτά που μπαίνουν σε 5.25 drive bay. 24 λεπτά πριν, SPANK είπε Θα μπορούσες να μου πείς ποια fans χρησιμοποιείς στα radiators και ποιος noctua ειναι ο πίσω ; Δεν είναι το δικό μου σύστημα αυτό. Από τον συμφορουμιτη αυτόν αγόρασα το ek combo που σε εκείνον λειτουργούσε κομπλέ. Εγώ έχω πάνω στα ψυγεία aigo 12ρηδες αλλά και με thermaltake riing ηταν το ίδιο περίπου. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από juno12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, ultraex2003 είπε στηθηκε το σετακι ενταξει δε ειναι κατι το ιδιαιτερο ψυγειο απο aio 280 coolemaster αλλα οκ δοκιμες εαν χανει !! με μετασχηματιστη universal 12v ελα bro οι θερμοκρασιες σου asrock x470 master bios p3.50 reyzen 2600 stok μνημες @3200 2Χ8 γιγα corsair με xmp profile win 7 64 2x run cinebench 15 extreme με θερμοκρασια δωματιου 30 βαθμους για το ψυγειο ειχα 2Χ 14 aerocool @1300 στροφες σε pull διαταξη σορρυ για τα φαν δεν προλαβα να τα καθαρισω αν θες κατι αλλο να τρεξω μου λες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ultraex2003 είπε ελα bro οι θερμοκρασιες σου asrock x470 master bios p3.50 reyzen 2600 stok μνημες @3200 2Χ8 γιγα corsair με xmp profile win 7 64 2x run cinebench 15 extreme με θερμοκρασια δωματιου 30 βαθμους για το ψυγειο ειχα 2Χ 14 aerocool @1300 στροφες σε pull διαταξη σορρυ για τα φαν δεν προλαβα να τα καθαρισω αν θες κατι αλλο να τρεξω μου λες Νομίζω μια χαρά είναι το μπλοκ.Αντε με ενα ΕΚ να εχεις 1-2 βαθμούς παρακάτω οπότε κλαιν.Για τα λεφτά του νομίζω είναι άψογο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, juno12 είπε Δοκίμασα με το παλιό μου combo res pump από αυτά που μπαίνουν σε 5.25 drive bay. Δεν είναι το δικό μου σύστημα αυτό. Από τον συμφορουμιτη αυτόν αγόρασα το ek combo που σε εκείνον λειτουργούσε κομπλέ. Εγώ έχω πάνω στα ψυγεία aigo 12ρηδες αλλά και με thermaltake riing ηταν το ίδιο περίπου. Μπορεις να ανεβασεις φωτο να φαινεται ολη η λουπα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Περίπου έτσιμε μικρές αλλαγές αυτή τη στιγμή. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από juno12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, juno12 είπε Περίπου έτσιμε μικρές αλλαγές αυτή τη στιγμή. Για να καταλαβω, εχεις προβλημα με θερμοκρασιες η με αερα στο μπλοκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SPANK είπε Θα μπορούσες να μου πείς ποια fans χρησιμοποιείς στα radiators και ποιος noctua ειναι ο πίσω ; NF-A15 pwm Spoiler Akasa FN58 (Apache black) οι υπόλοιποι 3 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Για να καταλαβω, εχεις προβλημα με θερμοκρασιες η με αερα στο μπλοκ? Έχει πρόβλημα με υψηλές θερμοκρασίες με την D5.Βάζοντας μια παλαιότερη αντλία της XSPC (μάλλον DCC τύπου) έχει -10C. Η ιδια D5 στο δικό μου σύστημα δέν είχε θέμα (55C max σε [email protected]/AMD R290@1150-1400),οπότε προβληματιζόμαστε αν είναι θέμα air lock,πίεσης ή αστοχίας αντλίας... Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από Tenshi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Tenshi είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Akasa FN58 (Apache black) οι υπόλοιποι Έχει πρόβλημα με υψηλές θερμοκρασίες με την D5.Βάζοντας μια παλαιότερη αντλία της XSPC (μάλλον DCC τύπου) έχει -10C. Η ιδια D5 στο δικό μου σύστημα δέν είχε πρόβλημα,οπότε προβληματίζόμαστε αν είναι θέμα air lock,πίεσης ή αστοχίας αντλίας... Φανταζομαι και οι δυο εχουν την ιδια διαταξη in out ετσι? Βλεπω παει pump- ψυγειο-ψυγειο-cpu-ψυγειο-gpu-pump. Σωστα? Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από mixalis95320 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 19 λεπτά πριν, juno12 είπε Περίπου έτσιμε μικρές αλλαγές αυτή τη στιγμή. Η λουπα παει όπως εχω τα βελακια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα