Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι αλλα θελω να ριχνω αερακι και στις ram παντα αυτη ηταν η μεγαλυτερη προτεραιότητα μου. Θα κανω ενα τεστ ομως οταν με το καλο παρω τα πραγματα να δω τι με συμφέρει καλυτερα, οσο δεν ειχα τη βεγγα την καρβουνιαρα δεν κερδιζα και πολυ σε θερμοκρασιες να σου πω την αληθεια. Τώρα λογικά θα δεις διαφορά. Μπορείς να βαλεις κάποιο ram fan kit ή να κανεις πατέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Τώρα λογικά θα δεις διαφορά. Μπορείς να βαλεις κάποιο ram fan kit ή να κανεις πατέντα. το θελω οσο πιο clean/Minimal γινεται οποτε fan στις μνημες τα αποκλειω ,θα δειξει πως θα ειναι και το ram overclocking στις νεες μητρικες ,θα σου πω οταν με το καλο δοκιμασω τι διαφορες θα υπαρχουν. Αυτο που με καιει πιο πολυ και δεν βρισκω λυση ,ειναι το αδειασμα της λουπας τωρα με το δευτερο ψυγειο Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το θελω οσο πιο clean/Minimal γινεται οποτε fan στις μνημες τα αποκλειω ,θα δειξει πως θα ειναι και το ram overclocking στις νεες μητρικες ,θα σου πω οταν με το καλο δοκιμασω τι διαφορες θα υπαρχουν. Αυτο που με καιει πιο πολυ και δεν βρισκω λυση ,ειναι το αδειασμα της λουπας τωρα με το δευτερο ψυγειο Δες αυτό που έκανα εγώ με το Τ. Ίσως να βαλεις αναποδα το μπροστινό με τις θύρες G1/4 κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δες αυτό που έκανα εγώ με το Τ. Ίσως να βαλεις αναποδα το μπροστινό με τις θύρες G1/4 κάτω. ετσι το εχω δες τις φωτο αλλα για να αδειασει θα πρεπει να βαλω και στις δυο εισοδους του μπροστινου rad βανες ,τωρα εχω μονο στην μια ,μαλλον θα παρω οτι πιο φθηνο βρω σε βανα και κανα μεταχειρισμενο fitting να κανω τη δουλεια... Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ετσι το εχω δες τις φωτο αλλα για να αδειασει θα πρεπει να βαλω και στις δυο εισοδους του μπροστινου rad βανες ,τωρα εχω μονο στην μια ,μαλλον θα παρω οτι πιο φθηνο βρω σε βανα και κανα μεταχειρισμενο fitting να κανω τη δουλεια... Βάνα έχει το εσοπ με 5-6 ευρώ, κάνουν δουλειά, έχω δυο. Αν δεν τις βρίσκεις, πες μου να ψάξω λινκ ή να δεν υπάρχουν, να σου στείλω. Μονο η μια μου είναι απαραίτητη. Από τις φωτό σου, μια Βάνα χρειάζεσαι και ένα Τ. Θα αδειάζει ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Βάνα έχει το εσοπ με 5-6 ευρώ, κάνουν δουλειά, έχω δυο. Αν δεν τις βρίσκεις, πες μου να ψάξω λινκ ή να δεν υπάρχουν, να σου στείλω. Μονο η μια μου είναι απαραίτητη. βασικα κοιτα να δεις πιο ειναι το προβλημα , εχοντας την βανα στο ενα thread του ψυγειου το αλλο thread δεν αδειαζει μενει γεματο αν δεις στην φωτο που εχω βαλει καπου φαινεται ο σωληνας που βγαινει απο κατω απο το ψυγειο και φτανει στο πανω ψυγειο ,αυτο μενει γεματο και πρεπει να κανω κασκαντεριλικια για να αδειασει. Νομιζω με την δευτερη θα αδειαζει πληρως ,πως το βλεπεις? Το υγρο ειναι τσουχτερο στην τιμη και δεν παιζει σε καθε αδεισμα που θελω να κανω για τον χ-ψ λογο να αδειαζω σε κουβαδες και να πηγαινει χαμενο με κινδυνο να κανω ζημία και στο Hw Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε βασικα κοιτα να δεις πιο ειναι το προβλημα , εχοντας την βανα στο ενα thread του ψυγειου το αλλο thread δεν αδειαζει μενει γεματο αν δεις στην φωτο που εχω βαλει καπου φαινεται ο σωληνας που βγαινει απο κατω απο το ψυγειο και φτανει στο πανω ψυγειο ,αυτο μενει γεματο και πρεπει να κανω κασκαντριλικια για να αδειασει. Νομιζω με την δευτερη θα αδειαζει πληρως ,πως το βλεπεις? Σίγουρα καλύτερο σαν λύση, ναι. Θα αδειάζει σε δευτερόλεπτα. Στο πάνω ψυγείο θα βαλεις σε κάποιο αντιδιαμετρικο τάπα για πλήρωση/αέρα; (τις alphacool τα χοντρά έχουν 6 τρύπες, δεν ειδα αυτό τι έχει) Πολυ τελειομανής δεν είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Σίγουρα καλύτερο σαν λύση, ναι. Θα αδειάζει σε δευτερόλεπτα. Στο πάνω ψυγείο θα βαλεις σε κάποιο αντιδιαμετρικο τάπα για πλήρωση/αέρα; (τις alphacool τα χοντρά έχουν 6 τρύπες, δεν ειδα αυτό τι έχει) Πολυ τελειομανής δεν είσαι; δεν εχει η μ@λ@κια ειναι της ek το se το 30άρι που εχει μονο δυο ports.... με την πρωτη ευκαιρια θα φαει πουλημα μου φαινεται... μονο η alphacool ξερει να φτιαχνει ψυγεια μου φαινεται ,δεν μπορεις να φανταστεις τη βρωμια εβγαλε το ek απο μεσα ,ενω το πρωτο alphacool που ειχα και το Phobya ηταν πεντακαθαρα. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε δεν εχει η μ@λ@κια ειναι της ek το se το 30άρι που εχει μονο δυο ports.... με την πρωτη ευκαιρια θα φαει πουλημα μου φαινεται... Αν το δώσεις στείλε πμ, θα θελα στο μέλλον ένα λεπτό 360αρι να βάλω μπροστά και το 240αρι στον πάτο. Τωρα καλοκαίρι στα 100% και τα δυο σηκώνουν 45 κάρτα και 55 επεξεργαστης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Αν το δώσεις στείλε πμ, θα θελα στο μέλλον ένα λεπτό 360αρι να βάλω μπροστά και το 240αρι στον πάτο. Τωρα καλοκαίρι στα 100% και τα δυο σηκώνουν 45 κάρτα και 55 επεξεργαστης. θα σε εχω στο νουμου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, akoinonitos είπε Μιας και έχω μείνει χωρίς hardware εν αναμονή x570/zen 2 είπα να ασχοληθώ λίγο με τη λούπα για να περάσει η ώρα μου. Παρήγγειλα ένα plexy top για το ένα από τα δυο cpu block που μου είχε χαλάσει, αντικατέστησα και την dc12-260 με μια d5 και έριξα και ένα καλό καθάρισμα σε όλα τα parts να είμαι έτοιμος. Και με την ευκαιρία τράβηξα και μερικές φώτο . Είμαι και εγώ σε σκέψεις... τι να κάνω με την dc12 260 μια και θα βάλω δεύτερο 360. 1 Να βάλω δεύτερη dc12 260 σε σειρά? (agbs pump 360 360 cpu gpu pump agbs) 2 Να βάλω μόνο μια D5? (agbs D5 360 360 cpu gpu agbs) 3 Να να βάλω ακόμα μια dc12 260 σε δεύτερο loop για την gpu μόνο? (agbs pump 360 cpu agbs + agbs pump 360 gpu agbs) Η θερμοκρασία ανάμεσα στο περίπτωση 1 2 και 3 θα είναι ίδια? Θα υπάρχει διαφορά στην ροή του υγρού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, IoaZ είπε Είμαι και εγώ σε σκέψεις... τι να κάνω με την dc12 260 μια και θα βάλω δεύτερο 360. 1 Να βάλω δεύτερη dc12 260 σε σειρά? (agbs pump 360 360 cpu gpu pump agbs) 2 Να βάλω μόνο μια D5? (agbs D5 360 360 cpu gpu agbs) 3 Να να βάλω ακόμα μια dc12 260 σε δεύτερο loop για την gpu μόνο? (agbs pump 360 cpu agbs + agbs pump 360 gpu agbs) Η θερμοκρασία ανάμεσα στο περίπτωση 1 2 και 3 θα είναι ίδια? Θα υπάρχει διαφορά στην ροή του υγρού? Οι καλές d5 έχουν 1500l/h και πολυ καλο head presure ,η δική μας έχει 600l/h. Αν βάλεις και 2τερη dc12-260 θα έχεις τον θόρυβο της x2 η d5 είναι αθορυβη. Eγω θα σου έλεγα να βάλεις μια d5. Βέβαια η τιμή της είναι λίγο τσουχτερη... Αν όμως δεν θες να δώσεις τόσα λεφτά και οι dc12 260 θα είναι οκ πιστεύω σε θέμα απόδοσης. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από akoinonitos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoliaz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στις 11/6/2019 στις 1:42 ΜΜ, ksaderfoss είπε Καλησπέρα στα παιδια, Μερικές δροσερές φωτο απο το τελευταίο μου Build.. καλο καλοκαιρι σε όλους! 💦💦 δεν ασχολουμαι με pc, μονο mac...αλλα φιλε εσυ πραγματικα κανεις θαυματα...super! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εκει στην ek το εχουν καψει εντελως... το top που πηρα για το waterblock δεν ειχε μεσα στην συσκευασια το αυτοκόλλητο σηματακι της ek οπως αναφερει και δειχνει στη σελιδα τους και τους εστειλα mail εχθες να τους το πω. Και μου απαντησαν και μου ζητησαν να τους στειλω φωτογραφια η βιντεο. Δλδ τι θα καταλαβουν απο την φωτογραφια λες και αν ηθελα δεν μπορουσα να βγαλω το σημα απο το σακουλακι και να βγαλω φωτογραφια... ειναι εντελως οι τυποι λεμε... Πειτε μου εσεις... https://www.ekwb.com/shop/ek-supremacy-evo-plexi-top Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 να σαι καλα φιλε μου! 11 ώρες πριν, markoliaz είπε δεν ασχολουμαι με pc, μονο mac...αλλα φιλε εσυ πραγματικα κανεις θαυματα...super! να σαι καλα φιλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα