Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Dinosfan είπε

Παιδιά εχει κανεις άσπρο παστέλ αμμεσα απο Αθηνα

τι Pastel white? uv ,ice ?

αν θες ice

https://www.e-shop.gr/mayhems-pastel-ice-white-1l-p-PER.811092

Επεξ/σία από akoinonitos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, birel-motosport είπε

τα ψυγεία συνδεδεμένα σε σειρά και πάει cpu και μετά gpu

έβαλα τον αισθητήρα θερμοκρασίας στην έξοδο της κάρτας γραφικών για να μπορώ να δω πόση είναι η διαφορά του νερού με τον πυρήνα

Kαλυτερα ειναι να τα εχεις σε σειρα κ τα δυο?

Εγω ας πουμε τον εχω τον αισθητηρα στην εξοδο του ψυγειου να βλεπω αν ψυχετε καλα η οχι το νερο :P  

2 ώρες πριν, aOUaS88 είπε

Kαλυτερα ειναι να τα εχεις σε σειρα κ τα δυο?

Εγω ας πουμε τον εχω τον αισθητηρα στην εξοδο του ψυγειου να βλεπω αν ψυχετε καλα η οχι το νερο :P  

Δεν ξέρω άμα είναι καλύτερα....αλλά πιστεύω ότι είναι το ίδιο σαν να έχω ένα πιο μεγάλο ψυγείο

4 ώρες πριν, ultraex2003 είπε

Bro!! Για τα delid - παστες κλπ εχουμε αλλο θεμα εδω θα χαθει μετα απο λιγα post!!

Βαλτα και κει με λιγες πληροφοριες!! 

Bro δεν το ήξερα γι'αυτό το έβαλα εδώ!

Ο αισθητήρας όπου και να είναι είναι το ίδιο, αφού σταθεροποηθει η θερμοκρασία του υγρού. Εγώ θα τον έβαζα στην αντλία για να είναι και κρυμμένος. 

• Like 1

• Moderators

Τα καινούρια ψυγεία θέλουν τίποτα πλύσιμο πριν τα τοποθετήσεις για πρώτη φορά; Να φύγουν πχ γρέζια από μέσα;

Αν ναι, με απλό νεράκι; Δεν θα ξεκινήσει την οξείδωση αυτό;

49 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Τα καινούρια ψυγεία θέλουν τίποτα πλύσιμο πριν τα τοποθετήσεις για πρώτη φορά; Να φύγουν πχ γρέζια από μέσα;

Nαι θελουν δεν ξερεις τι μπορει να εχει μεινει μεσα, εγω χρησιμοποιω απιονισμενο για σιδερο για καθαρισμα σε ολα τα μερη.

• Like 1

• Moderators
13 minutes ago, akoinonitos said:

Nαι θελουν δεν ξερεις τι μπορει να εχει μεινει μεσα, εγω χρησιμοποιω απιονισμενο για σιδερο για καθαρισμα σε ολα τα μερη.

Και πως το χώνεις μέσα στο ψυγείο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Ναι καλο θα ηταν να το καθαρισεις η με απιονισμενο νερο (που ανεφερε κ ο φιλτατος πιο πανω) η με WFI...Σιγουρα θα σ βγαλει μικρα μικρα μαυρακια απο μεσα...Εαν θες ριξε κ λιγο λευκο ξυδι μεσα κ αστο,αν κ το ξυδι πιο πολυ το βαζεις μετα απο χρηση που θα εχει μαζεψει πεισσοτερη μακα...

9 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Εεε τι πως το χωνεις μεσα...Ανοιγεις την μια τρυπα το γεμιζεις μεχρι την μεση κ λιγο πιο πανω,κλεινεις με την ταπα η βαζεις "δαχτυλακι στην τρυπα"(οτι βολευει τον καθενα) κ κουνας σα να κανεις φραππε η κοκτειλ....😎

Επεξ/σία από aOUaS88

Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Αν εχεις παρει το μπουκαλι για γεμισμα που εχει η ek βαζεις εκει και γεμιζεις με αυτο ,αν οχι αν εχεις κανενα χωνακι μικρο ,η αλλιως βαλτο μεσα στο νυπτηρα και σημαδεψε καλα στην τρυπα του rad :D

Ταπωσε τις τρυπες και κουνα το και μετα ανοιξε τες και τις δυο και αδειασε .

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Τα ψυγεία της EK συγκεκριμένα δεν θέλουν τίποτα είναι έτοιμα για χρήση οπως αναγράφεται και στις οδηγίες τους! Τώρα αν θελήσεις να τα πλύνεις μπορείς με απλό νερό αρχικά και έπειτα με απιονισμενο! Αν είναι Alphacool όπως αναφέρθηκε χρειάζεται οπωσδήποτε γιατί μέσα γίνεται της τρελής από ρινισματα συνήθως😂

Επεξ/σία από IoannisLp

• Moderators
2 hours ago, akoinonitos said:

Αν εχεις παρει το μπουκαλι για γεμισμα που εχει η ek βαζεις εκει και γεμιζεις με αυτο ,αν οχι αν εχεις κανενα χωνακι μικρο ,η αλλιως βαλτο μεσα στο νυπτηρα και σημαδεψε καλα στην τρυπα του rad :D

Ταπωσε τις τρυπες και κουνα το και μετα ανοιξε τες και τις δυο και αδειασε .

2 hours ago, Sarandis said:

Εκτός αν έχεις ψυγείο alphacool που για να καθαρίσει του έριξα βραστο νερό :P

1 hour ago, IoannisLp said:

Τα ψυγεία της EK συγκεκριμένα δεν θέλουν τίποτα είναι έτοιμα για χρήση οπως αναγράφεται και στις οδηγίες τους! Τώρα αν θελήσεις να τα πλύνεις μπορείς με απλό νερό αρχικά και έπειτα με απιονισμενο! Αν είναι Alphacool όπως αναφέρθηκε χρειάζεται οπωσδήποτε γιατί μέσα γίνεται της τρελής από ρινισματα συνήθως😂

https://ekwb.zendesk.com/hc/en-us/articles/205235541-How-to-clean-water-blocks-?mobile_site=true

Βασικά σου λέει να τα καθαρίσεις. 

Anyway, τα 2 κανονικά τριπλά δεν είχαν σχεδόν τίποτα, το λεπτό όμως έβγαλε λίγο πράμα και το νερό έβγαινε πρασινωπο....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...