Προς το περιεχόμενο

Τα πάντα περί Custom water cooling

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Για να μπει το Alphacool Nexus σε ΑΜ4 πλατφόρμα, θέλω μόνο αυτό;
https://www.alphacool.com/shop/cpu-kuehler/cpu-halterungen/cpu-halterungen/21553/alphacool-eisbaer/be-quiet-silent-loop-halterung-fuer-amd-ryzen-s.-am4

Το μπλοκ είναι αυτό:

10419_600x600.jpg 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα σε όλους.

https://www.alphacool.com/shop/cpu-kuehler/cpu-halterungen/cpu-halterungen/21553/alphacool-eisbaer/be-quiet-silent-loop-halterung-fuer-amd-ryzen-s.-am4

Το μπλοκ είναι αυτό:

10419_600x600.jpg 

Οχι δεν κανει αυτο ειναι ολοκληρο το bracket για amd και παει φορετο απο πανω. Μισο να ψαξω να στο βρω

33 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Το μπλοκ είναι αυτό:

10419_600x600.jpg 

Εδω εισαι

• Like 1
  • Thanks 1

Ξέρει κανείς αν υπάρχει universal waterblock για Vega; Από Ali ή ebay, όχι ακριβό, Byksi πχ. 64x64mm είναι το spacing, νομίζω αν κάνει για Fury κάνει και για Vega, αλλά δεν είμαι σίγουρος γι αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,μπορειτε να μου προτεινεται ενα ολοκληρο συστημα υδροψυξης hardtube και απο που να το αγορασω?θα ηθελα να μόνο cpu Block προς το παρόν κ όχι κάρτα γραφικών κλπ ...κατι σαν και αυτο Thermaltake Pacific RL240 αλλά αν γίνεται σε custom διαφορετικά κομμάτια νομίζω είναι καλύτερα .αν μπορειτε να μ δωσετε λινκς απο ενα ολοκληρωμενο συστημα με βιδακια λαστιχάκια όλα τα πάντα ...ευχαριστω

Επεξ/σία από biotrue21
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και από εμένα!😉

Για να ενισχύσω το thread παραθέτω και εδώ τις φωτο από τις τελευταίες αλλαγές στο build μου το οποίο έγινε dual loop. Αφιέρωσα αρκετό χρόνο και κόπο αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Τις επόμενες μέρες θα γίνει delid επιτέλους και θα μπει copper ihs με liquid metal όπως επίσης και η μητρική θα αντικατασταθεί με Formula. 

PicsArt_10-07-06.45.40.jpg

PicsArt_10-07-06.54.13-1.jpg

PicsArt_10-07-06.45.18.jpg

PicsArt_10-07-06.44.53.jpg

PicsArt_10-10-12.06.24.jpg

PicsArt_10-10-12.05.58.jpg

Επεξ/σία από IoannisLp

Στις 15/10/2018 στις 8:29 ΠΜ, IoannisLp είπε

Τις επόμενες μέρες θα γίνει delid επιτέλους και θα μπει copper ihs με liquid metal όπως επίσης και η μητρική θα αντικατασταθεί με Formula. 

Πολυ ομορφο αλλα δεν καταλαβαινω την λογικη. Αφου θα μπει αλλη μητρικη δεν θα αλλαξουν τα bends και οι αποστασεις απο και προς αυτην; Τσαμπα κοπος;

24 λεπτά πριν, narta είπε

Πολυ ομορφο αλλα δεν καταλαβαινω την λογικη. Αφου θα μπει αλλη μητρικη δεν θα αλλαξουν τα bends και οι αποστασεις απο και προς αυτην; Τσαμπα κοπος;

Καθόλου το μόνο εύκολο για εμένα συνέχεια bends κάνω πλέον! 😂 Το ευχαριστιέμαι επόμενως δεν είναι κόπος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, IoannisLp είπε

Καθόλου το μόνο εύκολο για εμένα συνέχεια bends κάνω πλέον! 😂 Το ευχαριστιέμαι επόμενως δεν είναι κόπος.

Αν αποφασισω να παω κ γω σε σκληρο σωληνα καποια στιγμη,θα εισαι ο πρωτος που θα  στειλω μνμ... Εχω κ μια ξαδελφη να σου κανω προξενιο.. :P  

Επεξ/σία από aOUaS88
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, aOUaS88 είπε

Αν αποφασισω να παω κ γω σε σκληρο σωληνα καποια στιγμη,θα εισαι ο πρωτος που θα  στειλω μνμ... Εχω κ μια ξαδελφη να σου κανω προξενιο.. :P  

Χαχαχα οκ ευχαρίστως ότι θέλεις! Μάλιστα ενδιαφέρον ακούγεται! Για στείλε να την δω!😂😜

Επεξ/σία από IoannisLp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκε το παστελ :) ισως βάλω κανά αυτοκόλλητο στις ψυχτρες των vrm γιατί δεν πάει τόσο με το πορτοκαλί

IMG_20181018_124210_537.jpg

Επεξ/σία από Dinosfan
  • Like 3

8 λεπτά πριν, Dinosfan είπε

Μπήκε το παστελ :) ισως βάλω κανά αυτοκόλλητο στις ψυχτρες των vrm γιατί δεν πάει τόσο με το πορτοκαλί

IMG_20181018_124210_537.jpg

Ανεμιστηρες δεν εχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...